- One mobilszolgáltatások
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Zoluska #13210 üzenetére
Helló!
Többen felhozzák a váltás egyik okának azt, hogy egyre inkább próbálgatják a beállításokat és haladnak a manual mód felé.
Abszolút szvsz amit írok, de nem arról szól a milc/tükdrös, hogy itt szégyen vagy nem illő az auto, vagy programmód használat.
Kapsz jobb képminőséget, variálhatóságot.Az EPL3-at volt alkalmam kicsit használgatni. Szerintem egész jó képeket lehet vele lőni. Ez az ár is jó.
Ha a kis váz minden előnyével és hátrányával bejön, szerintem vágj bele.
Én a D5000-el hasonlítgattam és tényleg egész közel vannak egymáshoz a képek minősége (részletek, élesség). A jpg-n látszik a zajszűrés, de ez sem negatívum mert monitor méretben átlag földi halandó (pl én) nem látja a különbséget ha csak úgy ránéz a fotókra. Viszont ott a raw is, mint lehetőség, ha van időd/kedved kicsit többet kihozni egy képből...
Az egész gép kis helyen elfér és csak lestem milyen könnyű a két obi. Kis játékoknak tűnnek, de ettől még rendesen teszik a dolgukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest