- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandur99
aktív tag
válasz
madmike #35895 üzenetére
A 12-50-es amolyan mindenes objektív. Nekem van mellé 40-150 is, de azt alig csavarom fel, a legtöbbször elég a 12-50. Minőségben kb. a kitobi, de a szélesebb látószög nagy áldás, a makró funkció pedig sokszor jól jön. Ha videózol, akkor pedig jó a motoros zoom. Én sokkal hasznosabbnak tartom, mint a 14-42-est.
Amúgy külön 45 körül megkapod, ugyanennyiért a vázat, ha ennél többért kínálják, akkor ezt vedd figyelembe! -
madmike
őstag
válasz
madmike #35881 üzenetére
Hát nem vettem meg a kiszemelt E-PL5-öt. A 14-42-nek furcsa hangja volt meg mintha a blende akadt volna picit.
Közben felkerült ma ide az apróhirdetések közé egy E-PL5 12-50-es objektívvel. Annyiba kerül amennyiért egy dupla kitet is meg lehetne venni. Szerintetek melyikkel járok jobban? Megéri feláldozni a 40-150es objektívet a 12-50ért?
-
Lassú Víz
addikt
válasz
madmike #35881 üzenetére
Van rá szaktopik
Belső méret: 7,5x9x14 cm, szerintem kicsi lesz, de próbáld bele. Egy vakuval már ki is nőtted. Azt se nevezném igazi állványnak ami ennek a tetején elfér. A táska kérdés amúgy is szívás, mert sehogy sem jó. ha kicsi, nem fér bele semmi, ha nagy kényelmetlen és nehéz, főleg megpakolva. Ráadásul kellene hely a napi apró cseprőnek, mint szemüveg, víz stb, de erre alig van lehetőség. Most evvel a Burtonnal barátkozom, még csak a fotók alapján. Különösen a második képen az a 8 objektíves rekesz tetszik
-
athomi
veterán
válasz
madmike #35655 üzenetére
A Samsungot nem ismerem, de szerintem nincs hozzá nagy obikínálat használtan sem, és eladás szempontjából sem pörög túlzottan a rendszer.
Az E-PL3 nincs rossz árban 73-ért duplakitben (gondolom Olympus 14-42 II R-rel) ha hibátlan és megvan minden tartozéka. Ha nem tetszik is kiszállsz belőle bukó nélkül, viszonylag gyorsan. Ha meg még tudsz az árból picit faragni...Más kérdés, lehet egy újabb szenzoros váz jobb lenne.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madmike #35655 üzenetére
A samsung kissé puritánnak, gagyi fílingnek tűnik, no meg már sajnos halott rendszer. Az olynak meg már lassúcskának számít az autofókusza és a szenzor öreg, viszonylag elavult. A g3 meg gx1-ben már újabb, 16mp szenzor van, az af mindkettőben gyors, a g3-nak forgatható kijelzője és keresője is van, ami manuálfókusznál hatalmas előny, ezért ajánltam ezeket. Általában tudtommal 35k körül mennek, egy kitobi meg 25k. De te tudod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Gray Zone Warfare
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest