Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Kiválóan ragadod ki a kontextusból a mondatokat! Köszönöm az életbölcsességet!
Az a mondat a felette lévővel együtt érvényes.
Baromi sok fogy az APS-C Sony-ból, biztos azért, mert annyira rossz vétel.Én is azért vettem, mert végiggondoltam, mire van szükségem, elolvastam sok mindent, tanácsot is kértem, és a metszet az A6000-et adta ki, és még most, jó egy évvel később is (miközben folyamatosan olvasok a témában, több gépet kipróbáltam, sok helyen voltam fényképezni) azt érzem, hogy ezzel a géppel jártam a legjobban. Nem kívántam rá egyetlen másik rendszerre sem - azaz a Full Frame nagyon vonz, de teljesen másik árkategória sajnos, nem engedhetem meg
Az az érzésem, ennek a topicnak semmi értelme, az emberek a másik rendszerét lefikázni jönnek ide, meg okoskodni, félinfókat tényként kezelni. Aki meg bejön ide segítséget kérni, úgy menekül el a fosáradat elől...
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest