Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Ilyen kis apró az iPhone 16e
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
apple87 #36996 üzenetére
Fogásban hátrány ér. Bár be kell vallanom, portrémarkolatos (nonstop) Nikon D800 után váltottam Olympus OM-D E-M10 tücsökpöcsre, és bár nem tudom marokra fogni úgy, mint a Nikon tankot, 1 év után kijelenthetem, hogy mikor újra D800-at fogtam, alig akartam elhinni, mennyire kényelmetlen (!) .. 2 méter vagyok, nagy kézzel, de bakker a pici váz kis finom műszer-jellegű fogása, nyomkodása annyira sokkal jobb szerintem, mint egy behemóté, hogy ma már nem merném egyértelműen lenyilatkozni, hogy "igen, a DSLR-nek jobb a fogása"
Télen kesztyűben jobb, igen, az Oly-t is kivittem a hóba, oda is fagyott a kezem a magnéziumra
de amúgy ...
Akksiidőt is buksz MILC-el. Pont ez a rákfenéje mindnek. Kellene egy nagy DSLR-jellegű váz, kidobálni belőle a régi technológiát, tükröt, mindent, beletenni az újat és kész az über MILC: nagy akksi, markolat, abban 8 Eneloop, vagy 2 plussz akksi - mennyivel másabb lenne az élet.
Nem azon dideregne a fotós, hogy az EVF mennyit zabál le az akksiból és vajon meglesz-e a 4-500 expó, hanem nyugodt lélekkel tolná bele 1000-ig szó nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Chrome
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- A képen látható Manfrotto nagyon masszív állvány hibátlanul működik, 16e. Ft.-ért eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest