- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ThorsHUN #27726 üzenetére
A szenzor mérete eltérő, de képminőségben nincs, vagy nagyon pici az eltérés, általános használatra a felbontás is tökmindegy (max a nagyon nagy felbontású képektől hamarabb bedöglik a számítógéped utómunka közben, és több helyet foglal) , nekem pl. 10mp is elég lenne... nem csak a samu veszti gyorsan az értékét, hanem az oly is, a színeket meg kb. úgy fogd fel, hogy a samu képeit ajánlott utómunkázni, az oly-ét meg lehet, de nem szükségszerű, már a kamerából kipotyogó képeknek viszonylag szép tetszetősek a színei jpeg-ben is. Az, hogy melyik mennyi idős modell nem számít, ha számodra megfelel a gép tudása... sőt, én pl. 2-3 generációval régebbi gépet vettem eddig mindíg, mert az utódok alaposan lenyomják az elődök árait általában
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ThorsHUN #27724 üzenetére
Szerintem nx300 vagy e-pl5... előbbinek állítólag valamivel kényelmesebb a fogása, utóbbinak jobb a jpeg motra és nagyobb az obipark, nameg természetesen ha duplakitben veszed, akkor lesz egy teléd is. Ebben a sonyban a videót leszámítva én semmit nem látok, amiben lényegesen jobb lenne a másik kettőnél, sőt, pár dologban alulmarad. De majd jön pár sony-s, és megmondják, hogy nem így van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest