- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nővérem el szeretne kezdeni egy kicsit komolyabban foglalkozni a fotózással, így a következő lépcsőfok egy dSLR gép lenne (eddig egy Canon A száriás kompakttal kattintgatott).
Elég sok tesztet, hsz-t és miegymást elolvasgattam már a gépekkel kapcsolatban, de elég nehéz a döntés Szeretnék tanácsot kérni Tőletek, hogy mit javasoltok.- A keret: 100.000Ft +/- 10%.
- használt gépek ellen semmi kifogás, csak ne legyen leharcolt darab több tízezer expóval
- lehetőleg legyen rá valamennyi gari is, ha használt darabról van szóMivel ugyebár nőneműnek lesz, ezért lehetőleg nem egy túl nehéz darabot szeretne magának. Viszont feltétel az is, hogy később az obiparkot tudja növelni szépen, és maga a váz is minőségi legyen.
Amiket eddig nézegettem neki: Canon 350D, 400D és 450D, illetve Pentax K10D. Nikonoknak nem néztem annyira utána.
Ti mit javasoltok?
Köszönjük a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asustor NAS
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest