Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
MornKapitány #13115 üzenetére
Minél kevesebb az expó, annál jobb. Én igyekeznék 30 k expó alatt maradni, de ilyet egy öregebb, pláne egy haladóbb szintű vázból nyilván nehezebb kifogni.
A legjobb szerintem egy D90 lenne, de azt nem nagyon találsz 70-ért, 100-120 k körül mennek jó esetben.
D300 olyan 120 k körül van, vagy többért, állapottól függően.
A D80 50-70 kHUF körül megy. Ez alatt én nem néznék, már ez is elég régi darab. Az egy számjegyű vázak árai meg végképp magasan a kereted felett vannak.
Oldalt, a hardverapróban, meg az irányjelzős adok-veszekben nézegettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- MANFROTTO 190XPRO3 Carbon állvány
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest