Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Keresgéltem én is, mert alaphangon egyébként D3100 volt a kiszemelt, csak láttam, hogy felment az ára (mert volt új anno 130 körül, most meg inkább 160). Meg kérdés, hogy megéri-e új Pentax K-x-szel szemben egy használt D3100, amit egyébként nem találtam jó áron használtban sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Minolta objektívek
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest