- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokisbugyi
tag
valaki tudna e segiteni nekem ?
egy oldalon ezt irtak az x38 DQ6 rol, pedig en ilyen alaplapot szeretnék venni.
"Az X38-DQ6 esetében is a lapot a Silent-Pipe hőcsöves rendszer uralja, melyről két gondolatot jegyeznénk meg. Az egyik, hogy adott körülmények között a lapkák bordáinak közösítése nem biztos, hogy egyértelműen pozitív hatást vált ki. A másik, hogy a hátlapon is találhatunk egy vékonyka bordát, mely pont elég arra, hogy például a Scythe Ninja A revízióját ne tudjuk az előírásoknak megfelelően felszerelni - erre mindenképpen figyeljünk oda."
azt jelenti hogy a Ninja Copper sem menne ra fel ?
MSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
csokisbugyi
tag
válasz Gorneck #3158 üzenetére
megtalaltam köszönöm
hat nem tudom. en nem nagyon akarok furni faragni, de erre alapra akkor mashoyg nem menne ra 1 normalis huto se (szerintem).
majd meg gondolkozom aztan lehet, hogy majd masik (pl asus) lapot veszek inkabb
[ Szerkesztve ]
-
csokisbugyi
tag
Köszönöm, hogy szoltal hogy van !
csak ez is nikkeles meg 120 meg .... es csak a kepre nezve jottem ra hogy en : Thermalright Ultra-120 eXtreme-et szeretnek!
bar a felszerelesetol elore felek, mert a gyari intel hutot is alig tudtam felrakni..
Ha mar itt jarunk pasztabol milyet erdemes vennem ?
vagy adnak eleve a bordahoz?MSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
csokisbugyi
tag
válasz anonymus89 #3503 üzenetére
Miskolcon nincsennek ilyen cuccok
-
csokisbugyi
tag
válasz anonymus89 #3505 üzenetére
én sajnos igen !
tapasztaltam !
en is miskolcon lakom, de amikor az uj gepemet akartam volna megvenni, hat .... a lejgobb alaplap is amit a "felkapott" helyeken talaltam az is 20k s volt...
semmit nem tudtam megvenni itt, majd max rendelesre lehoztak volna, persze jo penzert, de abbol nem kertem, mert en is feltudok menni pestre, foleg ha meg sokkal jobban ki is jovok...MSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
csokisbugyi
tag
Sracok !
Melyiket szeressem ?
Thermalright IFX-14
vagy
Thermalright Ultra-120 eXtreme
mert eddig biztos voltam hitemben, hogy az extremet szeretnem csak most meglattam ezt.... bar kinezetre nekem jobban teccik az extreme, de itt nem a kinezet dominal...
-
csokisbugyi
tag
Sracok !
valaki hallott mar errol : Xigmatek AIO-S80DP All-In-One ?
mit tud ez
-
csokisbugyi
tag
Sracok !
Mi a velemenyetek errol a pasztarol ?
Arctic Thermal Compound MX-2
Ilyet rendeltem a Qvadhoz.Ja mégvalami: valaki nem tudna segiteni abban hogy hol tudnek Tr 120 Extreme-t venni "normalis" áron.Rovid beszerzesi idovel ? Mert mar 2 hete varok egy helyen de semmi...
-
csokisbugyi
tag
nem tudom annyira nem ismerem a SCYTHEKAT, de ha a Ninja Copper gondolsz azt mar nem lehet kapni, mert csk egy par tucat erkezett az orszagba en is neztem anno... de alternativat kellett keresnem...
De ugynez ki hogy a heten meg is erkezik a mar tobb hete varva vart procihutobordacskamMSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
csokisbugyi
tag
talaltam igen : [link]
De mivel nem lehetett a fold alol sem keriteni, igy mas vizekre eveztem, es bar mar tobb hete keresgettem taltam Thermalright 120 extremet... ez is ott van a kihivok kozt... nezd meg a tesztet erdemes.Hol ez gyoz hol az, pedig az szinte full rez, az aljat leszamitva... es megis a Tr van hogy megveri... erdekes amugy...
Egyebkent a heten fog megerkezni a Tr 120 exrtemem-em.. kivancsi leszek ra hogy majd mit tudMSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
csokisbugyi
tag
sracok!
segitsetek mar legyszives.
Ma szeretlem fel a TR 120 Extremet, es primal megneztem ( a proci alapon megy.) és ugyanugy felmegy 61 fokra a magok homerseklete, mint a gyari hutovel !!!!!
ez hogy lehet? pedig pasztat is tettem ra, mx 2 est. valamit elcsesztem volna?MSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
csokisbugyi
tag
válasz Gorneck #4107 üzenetére
elvileg, jol.
megneztem, most prime, es core temp kozben, ha megmozditom egy kicsit le fel, nem nagyon valtozik a homerseklete.
De azon gondolkozom, hogy lehet hogy a paszta keves?
Ugy csinaltam, hogy letisztitottam a procko tetejet, es egy kb borsonyit ranyomtam és ugy fogattam ra a bordat... vagy nem igy kellett volna? vagy nem egy borsonyi kellett volnaMSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
csokisbugyi
tag
holnap viszem be az egyetemre, aztan felpolirozom tukorre.Mert ez igy nem volt kielegito....
ennyit a gyarim is birtMSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
csokisbugyi
tag
Rajottem a tegnapi problemara. A Tr extrem ajak a kidolgozasa = a nullaval. Nem tudom hogy akinek van, annak is ilyen rosz volt, de nekem a kormommel citerazni lehetett a melyedesekbe.Ugy volt hagyva ahogy lemaroztak.Ma bevittem a suliba, es nagyon ovatosan felpoliroztam, hat valami meseszep ahogyan kinez
full tukor. Igaz meg nem volt lehetosegem kitesztelni, mert nem vagyok ma otthon, de holnap kifogom !!!Viszont lenne kerdesem : a procit lehet nedvesen polirozni? mert en bevallalom a gari vesztest, holnap felpoliroznam azt is, csak nem tudom hogy nem art e neki (a nedves polirozasnal nehogy belemennyen valami... vagy ez keptelenseg ?) ?
-
csokisbugyi
tag
*ajak - aljának lett volna, csak kegyetlen lassu ez a gep amirol irok, es hiaba nyomom le a billt, nem irja... Sry az off-ert
-
csokisbugyi
tag
koszke, felpoliroztam mind a procit mind a Tr-t. Tükör lett mind a 2. Lehet bena vagyok, de alapon megy a cucc, mar kiszedtem az asztalra.Es 10 perc prime utan 55 C osak a magok.................
S Flex 800 as van rajta... Szentem ez az eredmeny ultra rossz.
A pasztazas lenne az oka? tul sok pasztat tettem volna ala?
nem tudom, de ma addig nem fekszek le mig valami jobbat nem produkall.....javitva : ja es meg 5 forintost is tettem a raszorito es a borda koze, mert olvastam hogy ugy jobban raszoritja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest