-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
apple87 #82894 üzenetére
Ezek nem jók!Én is nézegettem ezeket az olcsóbb vizhűtéseket.Nagyon sok tesztet végignéztem és a Mugen 5-nél döntöttem,mert semmivel se rosszabb mint ezek a "vizhűtések".Nekem i5 8600K van.Ha jobbat szeretnél,akkor Delideltetni kell az csinál 10-20fokkal is kevesebbet!
-
jim bcs
nagyúr
válasz
apple87 #79384 üzenetére
(#79384) apple87
Ha vákuumon van vagyis elölről szív hátra tol akkor igen, csak ugye ez pont nem látszik a képen.
(#79386) Semmi baja nem lesz egyiknek se ha hozzáér. Amúgy jó helyen vannak azok a ramok? Nem a tulsó slotok az elsődlegesek?(#79385) dugø
Ha vákuumon van akkor semmi gond nincs, csak nem látszik a képen a lényeg. -
-
BullKoxa
őstag
válasz
apple87 #79325 üzenetére
Én teszek a közepére és az ujjammal kenem el, mondjuk ezt amit vettél nehéz elkenni. nekem is ilyen van,volt. most fogok venni 4g-t. ( az 1g kiszereléshez nincs olyan fej amit a képeden látni azt elvileg a 4g feletti kiszereléshez adnak ) . Mert a mostani hűtőmet cserélem januárban, és az 1g-s nekem elfogyott. mert a lapora ,lapokra is ezt teszek.
-
-
Speed®
titán
válasz
apple87 #79260 üzenetére
Keret / OCtervek / dizájn vagy teljesítmény? A házba 172mm fér, kb. bármi. Ha nem lesz OC, akár félpasszívan is mehet egy Machoval..kinek mi az igénye.
minas
A gyártói adatok általában inkább alá, mintsem fölé lőnek. Szerintem a Kodati/Kozuti gyenge, annyit a gyári hűtő is produkál, ráadásul az árukból már most mehetnél a G4600ra kb. (4560 nem jó?). Passzív üzem mindenesetre kilőve a környezet/hely okán, még a 10+k megoldások is igénylik az aktív huzatot. Összefoglalóban van jópár topflow méretekkel, nézd át őket és válassz a keretnek megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged