- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
A legolcsóbb topflow cooler, amiről tudomásom van a Deepcool Ice Wing 5 PRO 8.4k + posta (1.300,-) = 10k körül
Ez 137 mm magas, a Xigmatek Loki 134 mm...Esetleg szétnézhetsz a HTPC coolerek között pl. Alpenföhn Panorama Én ezeket nem ismerem és nem tudom, hogy elbírnak-e max.100W TDP-vel...
Ha végképp nem tudsz dönteni, vegyél most egy EKL Cold Tower-t (3.5k + 1.3k posta) vagy Pesten ITT (4.8k) és majd idővel - ha lesz egy tágasabb házad - veszel a procira egy nagy toronyhűtőt 140-es ventikkel!
A gyári bordára rásuszterkodni egy BeQuiet! ventit...
talán működhet...bár, én az ilyeneknek nem vagyok a híve. A hűtőborda is a cooler része!!! és a gyári cooler nem lesz jobb csak halkabb, ha "ráhegesztel" egy fasza ventit...ami egyébként 3.5k...
-
minas
aktív tag
Halk....relatív. Nekem a Loki 2500 fordulaton sem zavaró. Valakinek már az. Az biztos, hogy a 12-es ventik csendesebbek tudnak lenni, mert kisebb fordulattal tudják ugyanazt a légszállítást biztosítani. Nekem a házban van pl. egy Coolink Swif2 1200-as (800 rpm) és gyakorlatilag nincs hangja csak ha a fülemhez teszem (akkor is inkább a levegő áramlás hallatszik csak). Nyilván egy cpu venti - mivel változik a fordulatszáma és jóval magasabb is lehet - kissé hangosabb ennél
Nekem bőven megfelelt - és utólag ez be is bizonyosodott - a Loki és ezért nem is nagyon pályáztam 120 mm-esre. Ráadásul a házban egy plexiablak van és egy nagyventi teljesen betöltötte volna a belátást...
És ahogy az előttem szóló mondja, nem valószínű, hogy belefér egyáltalán a nagyobb. Mérni kellene a helyet. -
minas
aktív tag
Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a táp hol van (alsó-felső), mert a Loki, Sella elölről hátrafelé fúj, az EKL pedig lentről felfelé (ha nem lehet betenni pont fordítva is). Azaz pl. egy felsőtápos háznál az EKL nem a legszerencsésebb, mert nyomja a meleget a táp felé. Sőt nem lényegtelen a ház szellőzése, - ha van több házventi - a levegőáramlás iránya, mert egyes esetekben a meleg levegő szerintem csak örvénylik bent a házban, ami ronthatja egy cpu venti hatásfokát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged