- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnlimitedN20
tag
Na... végül is nem tudom eldönteni melyik legyen
Hamarosan megérkezik a proci, és még nincs rá hűttés, mondjuk ott van az alap cooler amit adnak vele, de az elég zajos, meg teljesítményben sem valami szuper
Esetleg marad az egy ideig, aztán majd hátha meglátok egy még klasszabb coolert és azt veszem
Ti mit ajánlanátok? (i5-760) -
Źşë'
addikt
hát nemtom én lehet még mindig 212+t vennék, ill. rá az említett 2db swif 11lapátos ventit ráadásul ez lenne 10k az meg 15
-
UnlimitedN20
tag
Köszi a választ!
Szerintem is jobb a Noctua, csak aránylag sok jót hallottam a CM Hyper 121 + ról, gondoltam megkérdem vásárlás előtt, hogy mi legyen végül
Amúgy alapból az a cooler amit adtak a procihoz (boxban volt) az szerintem nagyon gyenge , tuningra teljesen alkalmatlan.
Köszi a választ még 1x -
Henk
veterán
Meg 3k a pk a Pixmania-tól és nem is jó 1156-ra ez a hűtő ezeket kalkuláld bele. Nézd meg a Prolimatech Megahalems-et az Ipon-nál van hasonló áron. Vagy a Thermolab Baram-ot, bár ez nem tudom jó e 1156-ra. Ja és ezekhez külön kell ventit venni. Ha nem kell ennyire komoly hűtő akkor a hyper 212+ is jó lehet olcsóbb is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest