- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Christoph
aktív tag
Főként capture közben, de volt hogy vdubmod encodolás közben esett meg, hogy hibaüzenettel kilépett a 3ivx valamely dll-jére hivatkozva. Az is igaz, hogy nem próbáltam másik winnel, nincs infom arról hogy másoknál volt-e ilyen hiba, lehet hogy csak az én winem volt szétesve. A weboldalán van saját foruma is, ott nem olvastam ilyet.
-
Christoph
aktív tag
Azért próbáld ki a 3ivx codec-t, mert amikor én játszadoztam vele, pont az fogott meg, hogy nem mossa el a képet, mint a többi mpeg4 codec, egész jól teljesít, bár az én gépemen instabil volt.
Amúgy csak most vettem észre hogy a WMV9 vcm-hez tartozik egy elég korrekt help fájl, persze angol, ami mindent elég részletesen leír. -
Christoph
aktív tag
Azért még sokmindentől függ a minőség, mert ha H263 quantot használsz, akkor a Bframe-k javíthatnak a minőségen(persze csak akkor ha a Bframek nincsenek halálra tömörítve). A Motion search 5-t a Vhq-ra értetted???
Beállíthatsz akár maximális tömörítést is, vagy azt hogy gyorsabb mozgásokhoz több bitet rendeljen a codec, nem beszélve a costum quantokról, tehát még nem aknáztad ki a beállítási lehetőségeket. PL a qpel pont arra jó hogy a mozgást részletesebben vizsgálja/tárolja...
Még 1 dolog: wmv9 codec, rohadt lassú, de magasabb bitrátákon csodákra képes... -
Christoph
aktív tag
Csodálkozom az eredményeken, amúgy igen gyorsan sikerült megcsinálnod a tesztet.... Amúgy milyen hosszú felvételeken tesztelted a többementes tömörítést, milyen xvid/divx beállításokat használtál????? Igazán érdekelne....
-
Christoph
aktív tag
Még 1 dolog eszembe jutott, a 3ivx codec, nagyon jó megoldás lehet a te problémádra.
-
Christoph
aktív tag
Na ne vicceljetek, egy mpeg4 codec alacsony bitrátán is jól elboldogul egy teniszmeccsel, hiszen többnyire fix kameraállások, a pálya egyszínű stb...
Ez csak beállítás kérdése, illetve hogy mennyire tiszta/zajmentes a forrásanyag.
Amúgy a divx 5.2 pont hogy magasabb bitrátán jobb, most már van mpeg quant, ami kifejezetten magasabb bitrátára van optimalizálva. Full search esetén jobban is teljesíthet akár mint az xvid. Ha divx-t használsz, ne használj psyvis-t. Xvid-nél meg figyelj oda a B-frame beállításokra...
Az xvid mpeg quantja amúgy jobb minőségü, de magasabb felbontásban és bitrátán a h263 quant is jó minőséget hozhat. Magas VHQ értéket kell beállítani, illetve az újabb verzióknál már bframre is van VHQ, olyan xvid-t használj.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Redmi Note 13 4G
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest