- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz Marcus88 #5763 üzenetére
Nekem volt SONY-NN3-002 mides lemezem és egész jók voltak. Már nem emlékszem honnan rendeltem, de szerintem azt is ebay-ről. Most is van Sony 25GB-os, viszont nem tudom milyen mides.
-
belinho
senior tag
válasz Marcus88 #5760 üzenetére
Sejtettem, de egy próbát megért hátha. Ahogy Joshi is írja, tényleg a lemezekkel lesz a baj.
Lehet beolcsósítottak valamit, még vékonyabb lett a hordozó réteg stb...
Egy újraírhatóval Verbatim, Maxell, Philips kizárható az író hiba, de szerintem nem annak lesz baja. Válts vissza Verbatim CMC-re, az még aránylag olcsóbb 400Ft környéke, vagy eredeti Verbatim de akkor az 700-800Ft/lemez. Mediarange van még olcsóbb, de azzal fentebb is baj volt, szóval inkább azt ne. -
cocka
veterán
válasz Marcus88 #5734 üzenetére
Elvileg 1.05-ös az utolsó firmware hozzá.
Ami fun fact, hogy két honlapról is lehet hozzá FW-t tölteni, az egyik még 1.03-as, a másik pedig 1.05-ös, de ez az exe úgy mond csak windóz 10 és afeletti rendszerekhez való. Ezt azért nem teljesen értem, mert nyilván a driver az gyakorlatilag ugyanaz hozzá, optikai meghajtókat a windózok automatikusan felismernek, nem szokott hozzájuk extra driver kelleni. Már csak azért sem, mert akkor a hálózati eszközökhöz mellékelt driver CD-ket sem lehetne beolvasni.
Ha letöltöm azt a bizonyos 1.05-ös exét, nálam Windóz 8.1-en el se indul, az a szöveg, hogy ezzel a Windóz verzióval nem működik, ugyanakkor volt annyi eszem, hogy megőriztem az eggyel korábbi, szintén 1.05-re frissítő verziót, ami méretre pontosan ugyanaz az exe, csak más a tartalma, az viszont fut 8.1-en is és amikor elindítom automatikusan update-eli magát egy 8.1-gyel kompatibilis verzióra. Azaz vicces, hogy szinkronban van valamilyen update-elő szerverrel, ami magát a fw frissítő programot is update-eli, ugyanakkor a honlapról nem töltheted le.
Azt meg nem értem, hogy az írás, a lemezfelismerés miért lenne Windóz verziófüggő. Mit tud a 10 írás esetén, amit a 8.1 nem?
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz Marcus88 #5740 üzenetére
Sajnos azért nem tudok válaszolni a MID témába mert nekem a Mediasrange 25GB-ost és az 50GB-os MID-jét sem ismeri fel az író ugyanakkor a BD25-öst megírta gond nélkül (eddig megírta) a BD50-est meg elszúrja egy ugyanazon helyen!
Tehát én is vagy kifogtam egy úgymond amúgy javasolt (utólag olvastam ilyet) rossz szériás lemezt vagy az író haldoklik. Veszek majd egy újraírható Verbatim BD50-est eddig Verbatimmel nem volt gondom
[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
-
Joshi
titán
válasz Marcus88 #5736 üzenetére
Azért írtam, hogy simán lehet egy rossz szériás lemez pakk is. Vagy ahogy már mások is írták, lehet hogy egy új MID-es lemezről van szó, amit nem kezel az íród. Amiket megírtál azoknak a lemezeknek is CNCMAG-BA5-000 volt a MID-je? Ha van ilyen lemezed, akkor megnézhetnéd a MID-jét.
-
Joshi
titán
válasz Marcus88 #5734 üzenetére
Omega lemezt én eleve nem is javasolnék, egyszerűen már ott buktál rajta ha 10-ből mondjuk 2-3 lemezt rontasz. És ez simán írható a lemez számlájára. Ha mindenképpen ilyen lemezeket veszel, akkor max 2x-es sebességgel írd, lehetőleg helyi meghajtóról (hálózati meghajtóról ne). Írás közben PC-n legyen kikapcsolva a képernyőkímélő és semmi ne fusson a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
Ottó58
senior tag
válasz Marcus88 #5725 üzenetére
Szia!
Nekem is volt 207 DBK, nem minden lemezt írt meg, vagy elrontotta, később BD-t nem is írt, csak DVD-t.
Van 2 Lite-On íróm (BD) bármilyen lemezt megír a lemez minőséggel arányosan, sosem volt velük probléma, egyáltalán egy Lite-On íróval sem.
Pio-k, Sony-k már mentek tönkre.» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
dozó
tag
válasz Marcus88 #5725 üzenetére
Én ezeket a lemezeket a Pioneer BDR- 206D vel írom meg a legjobban 2x sebességen.
Van még a gépemben Pionner BDR- S12UHT, Plextor PX-LB950SA.
Nekem a Pionner BDR- S12UHT, egy kicsit csalódás, egy kicsit jobbra gondoltam, nem ír jobban a 206D-nél, csak sok mindent ír és olvas, amit az nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Valami baja van a tápomnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Eladó Thosiba 3,5 1TB os HDD 100/100% os
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Új SanDisk ultra 64GB - 128GB MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .
- Eladó Western Digital 1TB Blue HDD