- Garmin topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz Dragon27 #1598 üzenetére
Azért a Verbatim DVD-lemezek minősége miatt ajánlom, hogy látogasd meg ezt a topicot: [link]
TDK-t nem említettem, mert kerülendő, mert egyáltalán nem biztos, hogy TDK médiakódos lemezt kapsz, ha ilyen lemezt veszel. De ugyanez igaz a DVD lemezeikre is, itt is a fenti topicot érdemes olvasgatni. Amúgy az eredeti TDK MID-es lemezek jók, de hát nehéz megmondani, hogy milyen márkanév alatt kapod meg őket (pl. az 50GB That's lemezek azok).
Sajnos régen elmúltak már azok az idők, amikor a Verbatim és a TDK név garanciát jelentett a minőségre. Jelen pillanatban BD-lemezek terén nem érdemes kísérletezgetni, Panasonic-ot kell venni, olcsó, kiváló minőség, tartós, hát kb. ennyi.
-
törölt tag
Hm, jól látom 350 körül van? Akkor ezen már lehet érdemes elgondolkozni... Dupla rétegűvel mi a helyzet, az is hasonló árban/minőségben van?
Egyébként nekem is sony 5300s van. (de ezt gg72 tudja is )
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz Dragon27 #1596 üzenetére
csak Verbatim márkát használok
Ez Blu-ray esetén nem túl bölcs döntés, hiszen sajnos nagyon ingadozó a minőségük, már felbukkantak CMC-s médiakódos Verbatim lemezek is, amelyek eléggé silányak, aztán nem is beszélve az igen elterjedt LTH-s Verbatim lemezekről... 25GB lemezből a jelenleg legjobb választás a Panasonic és nem csak az 50 év archiválási időnek köszönhetően, hanem a kompatibilitás és az ár miatt is (manapság olcsóbban megkapni, mint a Verbatim lemezeket).
Pl.:
[link]
[link]hogy érted hogy sokkal jobban ír a Pioneer
Úgy értem, hogy jobb az írásminősége megfelelő meghajtóval és programmal visszaellenőrizve.
Egyébként miért lenne nehéz beszerezni egy Pioneer-t?
[link][ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz Dragon27 #1592 üzenetére
Az [itteni] infók alapján ez egy Liteon iHBS112 klón, FW-ellátottsága kérdéses. A legjobb írásminőséget mindenféle lemeztípus és márka eseten továbbra is a Pioneer BDR-206/207 írók nyújtják, viszont ezek nem tesztképesek a Liteon-írókkal ellentétben.
Adat-íráshoz jó a Nero, de filmekhez az ingyenes ImgBurn ajánlott.
-
Dragon27
senior tag
szerintetek ez a Blu-ray író : ASUS BW-12B1ST/BLK/G/AS [link]
Írási tudása , megbízhatósága érdekelne .,. és én DVD íráshoz Nero-t használok jó hozzá gondolom vagy más progi jobb hozzá ?
Az írás : film,adat archiválás .. -
gg72
veterán
válasz aberdeener #1590 üzenetére
Belső Pioneer BDR-606 vagy 207 író + külső 5.25 ház (LC Power), ennél nincs jobb és praktikusabb megoldás.
-
aberdeener
csendes tag
Milyen külső Blu-ray írót ajánlotok laptop mellé?
Előre is köszönöm! -
M107
addikt
válasz Kezdő vagyok #1585 üzenetére
Nec, jó márka voltak kifejezetten jól sikerült sorozatai dvd fronton 7260 széria például
Nem vagyok biztos 100% benne, de Sony/NEC-Optirack.Blu-ray íroknál
A két Pio (írásminőség),
Sony 5300S (Tesztelés)
Vagy egy Samsung SH-B123 (Tesztelésre bár ő csak olvassa a BD lemezeket), de kiváló cd/dvd író egyben.BD-RE író mellé tesztelő meghajtónak s BD lemezek olvasására hogy kíméld a íródat.
Panasonic BD-R lemez ajánlott megbízható, TUV 50 év garancia
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
gg72
veterán
válasz Kezdő vagyok #1585 üzenetére
Ez kb. még most is igaz: [link]
-
M107
addikt
válasz Kezdő vagyok #1583 üzenetére
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz Kezdő vagyok #1581 üzenetére
Pioneer 206 v 207
Panasonic BD-R, Verbatim BD-RE
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Blu-Ray lemezek írásához milyen Blu-Ray írót+lemezt javasolnátok? -
M107
addikt
Az asztali játékos és az pc LG írók nem u.a-zok. Optikában sem, vezérlésben sem.
Bár nem rég volt egy teszt egy új fapados LG asztali Blu-ray olvasóról s az írták ha egy kicsit karcos szennyezett a lemez minimálisan már megfekszik.
Vettem egy eredeti Blu-ray-t MM-ben és egy kicsit össze újj lenyomatoztam enyhe karc és az ismerősöm 1.5 éves LG szintén kidobta nálam viszont a kis Philips BDP 3520 asztalim meg sem erőltette magát. Vitte. (Féléves)
Nem hiába Philips a hardver Sony a lemezt adta anno a cd-nél.4900Ft volt a lemez tesztre jó lesz amúgy lejátszató tökéletesen és le rippelhető Hdd-re is.
Bár én már annyira csalódtam a márkában, mármint az LG-ben hogy soha nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
-
Agyzuzo
addikt
válasz Flashget #1573 üzenetére
Túlirni már a régi Plextorom es Mitsumim is tudott 98-99 környékén és nem zúgott, mint egy hajszárító.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Flashget
félisten
válasz Agyzuzo #1572 üzenetére
azért az LG régebben nagyon is jó írókat gyártott!
pl. cd íróban a 8120B nagyon jó író volt (ami még mindig jó) képes volt a túlírásra is és 2000 körül még ez nagy szó volt, miközben a többi író nem tudott túlírni vagy gyárilag tíltva volt, vagy hibával elszállt.
de a LG GSA-4163B DVD író is remek darab!
A most kapható újabb (3-4 éve) gyártott LG meghajtók szarok...
Mai Pio DVD író csak nevében az valójában egy átcimkézett QSI hulladék. A legutolsó ekte pio dvd író a 217-es volt.
Ma már csak BR írókat gyárt a Pio.erről a Pioasztali lejátszóról tapasztalat valakinek?
Realme GT Master Edition
-
Agyzuzo
addikt
Ezt csak megerősíteni tudom! LG optikai meghajtok = szenvedés, rossz minőségű írás, megbízhatatlan meghajtó, korai meghibásodás. Sajna az LG ezen a téren sosem jeleskedett. Pioneer, Sony, esetleg Samsung ami szóba jöhet szerintem.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
M107
addikt
LG mint márkát főleg optikaiba SOHA Több db cd/dvd és írót láttam 1-3 hónaposan meghalni, szenvedni a lemezekkel.
BD-íróival nem volt szerencsém de nálam az LG név egyet jelent a Olcsó és hamar tönkremegy dologgalPio, Sony, Ennek adhatsz nem annyira márkás lemezt, megírja visszaolvassa 207 író ajánlott de ha 206 kapsz még, akkor az a szép minőségi írása miatt ajánlott.
Ismerősöm most vett egy 207 írót, Omega, Maxell Pana, Fortis lemezeket írt meg vegyesen mind sikerül t és az asztali lejátszók is gyorsan kezelik.
UI: Nekem 206 van Pio gyors halk és minőségi Pana lemezekkel etettem semmi gond idáig most lesz 2 hónapos
Bár azért ajánlott dvd/cdre tarts egy másik írót DVD-+RW Nec, Pio 212-215 mert ezen írok erős közepesen írnak cd/dvd-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Most láttam edigitálban LG BH10-es irót, őt. 15k elég kecsegtető ár érte.
Érdemes lenne beruházni, vagy inkább Pio?
Esetleg jobb megvárni, mig 20k körül lesz olyan Pio, amelyik tudja az XL szabványt?Előre is köszönöm a segitséget!
-
M107
addikt
válasz Agyzuzo #1558 üzenetére
Az everest ezt írta az 206D írómra szóval nem elképzelhetetlen:
S csak D Nem MBK, próba cseresznyeMező Érték
Optikai meghajtó tulajdonságai
Eszköz leírása PIONEER BD-RW BDR-206D SCSI CdRom Device
Sorozatszám JKDP003690WL
Firmware revíziója 1.06
Firmware dátuma 2011.04.18.
Puffer mérete 4000 KB
Gyártó Pioneer
Eszköz típusa BD-RE
Csatoló SATA
Régiókód Nincs
Hátralévő változtatások (felhasználó) 5
Hátralévő változtatások (gyártó) 4Írási sebességek
BD-R Quad Layer 4x
BD-R Triple Layer 4x
BD-RE Triple Layer 2x
BD-R Dual Layer 6x
BD-RE Dual Layer 2x
BD-R 6x
BD-RE 2x
DVD+R9 Dual Layer 8x
DVD+R 8x
DVD+RW 8x
DVD-R9 Dual Layer 8x
DVD-R 8x
DVD-RW 6x
CD-R 24x
CD-RW 24xOlvasási sebességek
BD-ROM 6x
DVD-ROM 8x
CD-ROM 24xTámogatott lemeztípusok
BD-ROM Olvasás
BD-R Olvasás + írás
BD-RE Olvasás + írás
HD DVD-ROM Nincs támogatva
HD DVD-R Dual Layer Nincs támogatva
HD DVD-RW Dual Layer Nincs támogatva
HD DVD-R Nincs támogatva
HD DVD-RW Nincs támogatva
HD DVD-RAM Nincs támogatva
DVD-ROM Olvasás
DVD+R9 Dual Layer Olvasás + írás
DVD+RW9 Dual Layer Nincs támogatva
DVD+R Olvasás + írás
DVD+RW Olvasás + írás
DVD-R9 Dual Layer Olvasás + írás
DVD-RW9 Dual Layer Nincs támogatva
DVD-R Olvasás + írás
DVD-RW Olvasás + írás
DVD-RAM Olvasás
CD-ROM Olvasás
CD-R Olvasás + írás
CD-RW Olvasás + írásOptikai meghajtó jellemzői
AACS Támogatva
BD CPS Nincs támogatva
Buffer Underrun Protection Támogatva
C2 Error Pointers Támogatva
CD+G Nincs támogatva
CD-Text Támogatva
DVD-Download Disc Recording Nincs támogatva
Hybrid Disc Nincs támogatva
JustLink Nincs támogatva
CPRM Támogatva
CSS Támogatva
LabelFlash Nincs támogatva
Layer-Jump Recording Támogatva
LightScribe Nincs támogatva
Mount Rainier Nincs támogatva
OSSC Nincs támogatva
Qflix Recording Nincs támogatva
SecurDisc Nincs támogatva
SMART Nincs támogatva
VCPS Nincs támogatvaEszköz gyártó
Cégnév Pioneer High Fidelity Taiwan co., Ltd.
Termék információ http://www.pioneer-optical.eu/Products_Index.asp
Firmware letöltés http://www.pioneer-optical.eu/Download_Firmware-Download.asp
Illesztőprogram frissítés http://www.aida64.com/driver-updates[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
-
M107
addikt
válasz Flashget #1555 üzenetére
Késésben én mindig soha nem érem utol magam
UI: 100-128GB BD XL lemezt valaki tud szerezni (max 0-10000Ft között szánnék rá, személyes átvétel Budapesten)
Ha tud valaki szóljon csak komolyan !!!!!!
Elméletileg ez az író olvassa és írja a XL Lemezeket.
Eszköz leírása PIONEER BD-RW BDR-206D SCSI CdRom Device
Sorozatszám JKDP003690WL
Firmware revíziója 1.06
Firmware dátuma 2011.04.18.
Puffer mérete 4000 KB
Gyártó Pioneer
Eszköz típusa BD-RE
Csatoló SATA
Régiókód Nincs
Hátralévő változtatások (felhasználó) 5
Hátralévő változtatások (gyártó) 4Írási sebességek
BD-R Quad Layer 4x
BD-R Triple Layer 4x
BD-RE Triple Layer 2x
BD-R Dual Layer 6x
BD-RE Dual Layer 2x
BD-R 6x
BD-RE 2xTámogatott lemeztípusok
BD-ROM Olvasás
BD-R Olvasás + írás
BD-RE Olvasás + írás[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
25db-os panasonic BR nyomtatható lemez 346Ft /db
[link]
megy ez lefelé szépenRealme GT Master Edition
-
Agyzuzo
addikt
Na, rájöttem a trükkre.
Úgy kell írni a lemezt, hogy ahogy berakom a meghajtóba és felpörög még aközben rányomok a BURN-re, akkor kivétel nélkül mindig hiba nélkül megírja a lemezt. DE ha hagyom hogy a meghajtó leálljon és utána kezdeném el írni, akkor egyből jön a lemez elején az Internal error. Mintha nem tudná rendesen felpörgetni a lemezt.A DVD-kkel, CD-kkel nem tapasztaltam ilyet, ez is a Verba sara vagy valami más?
-
M107
addikt
válasz Agyzuzo #1542 üzenetére
Internal Target Error
Gyorsan utána néztem külföldi fórumokon, s ott is a Verba lemezeknél jelentkezett mindegy hogy mi volt feltelepítve Nero 6-7-8-9- vagy épp imgburn.
S általában Pio Asus íróknál. Verba s Tdk lemezek esetén jó részt.
Általában az alaplap vezérlő driver uninstall és újratelepítése a legfrissebb ver. segített.
70-75% ban.Amúgy nálam is Ha a windows kezeli pl az Ahcii vezérlőt akkor pl fagy nálam az egész rendszer 1-2 perc boot után
Nvidia chipset van (viszont ha ráteszem az Nvidia-s Ahcii vezérlőt láss csodát mint a rakéta süvít és nem fagy.)Erre kb egy hónapja jöttem rá mert idáig nem kellett használnom az 5-6 sata portokat ami csak akkor használható, ha RAID v Ahcii módban meg a rendszer Natív sata esetén nem (IDE)
Ez amúgy a biosban s az alaplap könyvében is le van írva.
Giga GA-M720US3 2 éves deszka amúgy nagyon tuti kis deszka.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Az tuti...
Azért az ember elvárná, hogy legalább meg tudja írni ezt a tetü lemezt... Nem is értem, ez így hogy mehet ki egyáltalán ki a gyárból? Milyen minőségügyi előírásokat követnek ezek a Verbánál? Követnek ilyet egyáltalán? Mert 50%-os hibaarány az minősíthetetlen. Meg ezt az internal target errort nem is nagyon értem. Nem találja meg hol a lemez eleje vagy mi? :SListen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Próbálkoztam, végigcsináltam amiket mindtál, és mint kiderült a lemez a szar...
Nero-val is baszott el lemezt, 10-ből 5 kuka. Vagy dob az elején errort vagy megírja rendesen. Selejtes sz*r.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
jube7
tag
válasz Agyzuzo #1538 üzenetére
Én sem tudom, de akkor két lépcsőben ajánlom a dolgot, először a daemont távolítsd el, próbáld ki, ha nem működik még mindig, akkor az általam jelzett oldalról a progival uninstalláld mégis, aztán reboot.
[ Szerkesztve ]
"Minden jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
Agyzuzo
addikt
Nem tudom ez mennyit számít, de a Daemon-t én SPTI nélkül raktam fel (telepítésnél nem muszáj kiválasztani szerencsére, a régebbi változatok erőltették). Tehát külön én nem telepítetettem ilyet, ezért pl. nincs is a telepített programok listámban.
-
jube7
tag
válasz Agyzuzo #1532 üzenetére
Tipp:
A daemon-tools-t távolítsd el (használd a Virtual CloneDrive-t), az SPTI drivert szintén távolítsd el, innen töltsd le hozzá a progit az oprendszeredhez
http://www.duplexsecure.com/downloads
aztán indítsd újra a gépet és próbáld meg újra."Minden jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
Agyzuzo
addikt
És nincs semmi tipped mi baja lehet? Mert azért elég bosszantó... :S
Bekavarhat más DVD-író program? Van fenn daemon-tools, UltraISO, 2 féle NERO, volt fenn CD meg DVDClone, de azokat leszedtem, meg Alcohol meg még más is. Még az XP-s időkben előfordult hogy összeakadt 2 író-programom egymással, ezért gondolok ilyesmire...Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz Flashget #1527 üzenetére
Írtam is, hogy a hőskorban vettem ezeket.
Van már lassan 10 éves TDK-m, Verbám, amik még a régi igzi TY lemezek, a mai napig csodálatosan olvashatók. Sajnos jobb híján én is a Verba +R-t veszem, de olyan nagyon szarba szerencsére nem futottam még bele, viszont tény, hogy gyengébb a minősége mint mondjuk 2 éve. Ez van sajnos, ezért váltottam Blu-Ray-re. Valószínű az lesz megint mint anno a DVD-knél, most vannak még jó szériák, gyorsan bespájzolok mielőtt higul a piac.By the way: ImgBurn megint elcseszte egy lemezem, a Nero 11 meg gond nélkül megírta... Valami beállítás gáz lesz pedig az ImgBurn-ben... Nem lehet hogy a meghajtó csatlakozási felületét kell másra állítani? (Most asszem win default de van ASPI meg még pár dolog).
-
M107
addikt
2012.06.12. adat
UI:
Mindezeket onnan tudom saját txt-t vezetek és számolom az írásokat.
A Plextor és a Samsung egy napon lett vásárolva
ma 2 évePlextor 880SA
1083 DVD
201 CDSamu 222A
1138 DVD
73 CDPioneer 206D
9 BD
33 DVD
12 CDElőtte lévő írók:
Pio 215-212 111 110 109 Toshiba 5272-5112
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz Flashget #1527 üzenetére
Mindenki a Bd temette és most itt van erősödik és árasztja el a piacot.
25 Gb minőségi lemez 380 Ft nem pénz érte.
Nem kívánok belemenni a Bd-Hdd Vitába.
De Dvd-ről aki sokat ír annak érdemes átállni vagy Hdd-re vagy Bd-re főleg aki gyűjti is mint én.
De én egyedi eset vagyok
2254 DVD (2év alatt)
286 CD (2 év alatt)
9 BD (3 hét alatt)!!!A dvd s a cd 2 év termése (s nem vagyok az a notorius író)
Életemben viszont, kb 8000 Dvd-t 1800 Cd-t írtam meg 2000 óta.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Agyzuzo #1526 üzenetére
Nagyon régóta nem gyártanak TY verbát..ami volt JVC TY is meg se közelítette mínőségben...már nem is gyárt a JVC ilyen lemezt, kivonult európából ami van raktárakon lévő készlet.
TDN vagy 3 éve beszüntette a gyártást azóta bérmunkában végzik neki és 1-5-ös skálán jó ha 2-es mindőségben. Vagyis felejtős.
Jelenleg a made in thaiwan verba dvd+r a használható de én simán belefutottam kuka mínőségbe (nem volt hamis egyszerűen szar gyártású volt) és ha elvétve made in uae (ez volt a legjobb verba tavaly)kap az ember.
az egész DVD lemez piac nagyjából a megszűnés szélére került..nem éri meg a gyártóknak mínőségi lemezt gyártani.Realme GT Master Edition
-
Agyzuzo
addikt
válasz Flashget #1525 üzenetére
Amíg tudtam ott is Taiyo JVC-t meg Taiyo TDK-t (még a hőskorban) vettem, azok bitang jó lemezek, csak sajnos már nagyon rég nem beszerzhetők. Szerencsére a Verbánál se futottam bele rossz lemezbe, tény, hogy rengeteg hamisítvány született belőle...
-
-
M107
addikt
Megtudom, erősíteni Panasonic BD25 lemezt gyors beismerés, 20-25mp alatt elkezdi írni 6X 15 perc körüli írásidő. Asztali lejátszók nagyon szeretik (És Japan Minőség)
Rendeltem is 40 Db belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Köszi, próbálkozom.
Verbát csak abból kiindulva mertem venni, hogy DVD-fronton nagyon jók voltak vele a tapasztalataim, de ha elfogyott ez az adag akkor átállok csak Panára természetesen.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
gg72
veterán
válasz Agyzuzo #1512 üzenetére
Alapbeállításokkal is mennie kellene, nekem ezek vannak:
Nero-val nem jelentkezik ez a hiba ugyanennél a lemeznél? Ha csak adatot írsz ki, használhatod nyugodtan szerintem, inkább filmekre ajánljuk az ImgBurn-t, jobb a kompatibilitása.
Továbbra is érvényes: 400 Ft és alatti árával jelenleg nincs konkurrenciája a Panasonic BD25 lemeznek, teljesen fölösleges mással kísérletezgetni.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz Agyzuzo #1520 üzenetére
Nálam is a 12X kínálja fel a Pio 206 sőt ki is írja tökéletes 1 Pana 6X lemezzel megnéztem
(lemezteszt nem volt 5 Asztali Bd lejátszóban nézve).De gondolom akkor 6x sem lehet a Pio kedvence, mármint a Verba.
De azért kipróbálnám 1db hogy nálam kiírja e ?
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Nem akácfás, ez konkrétan:
KATTJah és felkínálja rá a Nero/ImgBurn 10x írási sebességet is pedig csak 4x...
Amikor rendeltem sajnos nem volt Pana, amúgy azt rendeltem volna...[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz Agyzuzo #1518 üzenetére
Akkor gondolom hogy az Akácfa utcai :
Verbatim 6X Printable BD-R
25-ös doboz, nyomtatható
Alapanyag: VERBATIM
Ár: 60010 db /henger ugyan ilyen.
Még jó és hallgattam GG72-re, hogy ne vegyek 1 Karton sört neki
Úgy látszik a Verba név most egyelő a süllyesztővel
Ha van rá módod nézd meg Pana lemezzel /It média 380 Ft/db/ nekem idáig ez vált be s ajánlott lemez.
De dönts belátásod szerint[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
http://www.bitstores.com/product_images/s/dhver97238__04081.jpg
Ez a fajta. 5db egy dobozban... Gondoltam mivel nem hengeres, hanem ilyen "elitebb" kivitel csak nem lesz sz*r, de eddig nem volt nyerő...Pedig igazi Verba lemez a médiakódja alapján is...
-
M107
addikt
válasz Agyzuzo #1516 üzenetére
természetesen én is új vagyok BD-knél 3 hete vagyok b tulajdonosa egy BD206 Pio írónak
Semmi gond veled.Linket tudnál küldeni hogy hogy néz ki a lemez (mármint a verba csak nem ez)
V
Nero 11 Lite verziót használok de idáig semmi előtte 10 Lite és 9 Lite verziót használtam, még előtte 7.5.9.0 verziót és még előtte 6 verziót hibátlanul.
IMGburn is fenn van de azzal csak iso-kat írok ki.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Én is olvastam hogy a Nero nem jó Blu-Ray-re, de tulajdonképpen miért nem?
Csak azt látom hogy ne, ne ne, ImgBurn a jó, én elhiszem, de mi az oka?
Mert DVD-t, CD-t tök jól ír a Nero... (most épp a 11-est használom, de mindenféle extra hülyeség nélkül, én mindig csak a Burning ROM részét teszem fel, semmi mást).Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Még nem, nem akarok drága poháralátéteket gyártani, míg valami tapasztaltabb szaki nem mond valamit a gondomra.
-
M107
addikt
válasz Agyzuzo #1512 üzenetére
Bár itt a fórumon olvastam s mondják, hogy Néróval ne írj Bd-r lemezt, én még idáig csak azzal írtam bár mkv Pana lemezre, csak BD-R iso-t nem arra ott a Imgburn.
De nem hinném, hogy ha Néróval írnád megoldnád a problémád.
Más lemezzel próbáltad?
UI: Az iso file nem hibás? Próbáltad már feltenni virtuális meghajtóról? Jártam már úgy hogy pl dvdfilm hibásan leett felrakva s egy dvd lejátszó sem olvasta (asztali) újra tömörítettem (vagyis újra készítettem el a dvd-t Shrink és láss csodát megy)
Na azóta nem bízok az isokban Bd-nél is inkább egyszer egy Bd rebulid minthogy meglepetés érjen.[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Létezik hogy hibás lemezt fogtam ki? :S
Más beállítás van amire figyelni kell? Minden default-on van... Nem nagyon értek az ImgBurn-höz, még nem használtam, csak a Nero 5-11-es verziókat.
Kifejezetten adat kiírásánál kell valamire figyelni? (Filmeket kb. 99% hogy soha nem fogok írni)Amúgy most feltoltam az 1.21-es FW-t, nem tudom számít-e bármit is.
-
vis.p
aktív tag
Hali!
Laptopba milyen blu-ray írót ajánlanátok?
Van valakinek erről tapasztalata?
Vagy ne gondolkodjak Sony-ban?
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv
-
Flashget
félisten
válasz Digital #1505 üzenetére
dvd lemezt sokan vettünk tőlük, de ha piros a kosár akkor teljesen bizonytalan mikor lesz náluk..már pedig piros vagyis nincs nekik.
itt vettem panasonic lemezt
ez a kiszerelés van is náluk, még ha drágább is.Realme GT Master Edition
-
dozó
tag
Olcsó minőségi Panasonic Blu -ray lemezek [link] ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest