Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- iPhone topik
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
Vyndree #36167 üzenetére
A második körös visszaigazolástól él a szerződésed a bolttal. A rendelés utáni automata levél nem számít.
Ilyen durva elárazást egyébként semmilyen esetben sem kell teljesíteniük. Ekkora aránytalanságot neked is észre kell venni és nem kihasználni.Én japán ISO Fujitsu KB521-et vettem a múltkor 400-ért.
-
nyunyu
félisten
válasz
Vyndree #36167 üzenetére
G33k kollegina egyszer rendelt tőlük 60k-s darabáron 5 MBPt, de pár óra múlva törölték a megrendelését, hiába volt kártyával kifizetve.
Mivel akkor még nem volt benne az ÁSZFükben, hogy a hibásan megadott árú termékekre leadott megrendeléseket törölhetik, kollegina ügyvéden keresztül izmozott velük egy kört, hogy így kötelesek annyiért leszállítani, amennyiért kifizette, de végül nem nyert olcsón bebocsátást az almahívők világába, visszaadták a lóvét.
Szerintem kolleginát azóta legalább 5 másik webshopból is kitiltották
-
b.kov
senior tag
válasz
Vyndree #36167 üzenetére
Volt ilyenről szó a nemrégiben megtörtént BestByte baki után a Sebestyén Balázsék műsorában.
Ott sem volt teljesen egyértelmű a dolog, és nekem is kopnak már az emlékeim, de én úgy emlékszem, hogy hivatalosan oda kellene nekik adniuk, viszont egyértelmű hibára hivatkozva talán elállhatnak tőle.Ha nagyon nagy marhaságot írtam, akkor javítson valaki légyszíves.
ui: ÁSZF-et érdemes végigfutni ilyenkor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gumi és felni topik
- Foxpost
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Könyvajánló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek - magyar matrica opcióval!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- SteelSeries Apex 3
- Keychron PBT Dye-sub Cherry Profile Keycap Full Set MX-style - Iceberg
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest