- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephike
őstag
válasz
braunz #67152 üzenetére
Pont így voltam ezzel én is. A "bogyóm" tele volt, a mechanikus billentyűkről való áradozással. "Jó nekem az a több mint 15 éves MS bill., nem kell másik, bírja ez. Működik rajta minden gomb, nem veszek én másikat. Meg ha vennék, akkor max 10-20k pénzt ha adok egy billentyűzetért."
Aztán kipróbáltam párat és elgondolkoztam. Addig agyaltam a dolgon, míg azt mondtam, veszek egyet, max bebukom. Egy Keychron K4-re tettem le a voksom. Kifizettem a kb. 35k pénzt érte. (Biztos van jobb billentyűzet is a világon.)
Elkezdtem használni és rendben volt a dolog. Tetszik, jól működik, minden okés vele. Aztán kb. két hete gondoltam egyet és visszaszereltem a régi MS bill.-t. Na, ott majdnem padlót fogtam. "Te jó ég! Ezt a vackot már évekkel ezelőtt le kellett volna cserélned! B+"
Megértem, ha valakinek nincs 40-50k pénze, de ha megteheti, akkor meg kell lépni a cserét, mert hosszú távon nagyon-nagyon megéri.
Ezek után nem sokat agyaltam, de egeret is cseréltem, hasonló tapasztalatok értek ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- LED világítás a lakásban
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest