Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
válasz
Burt1793 #33227 üzenetére
Nekem a billentyűk pozíciójával nincs problémám, mert már több mint 10 éve tanultam meg vakon képelni (le is vizsgáltam).
Ezen is tuti műanyagok a kupakok (meg ezek szerint úgy minden), de nekem nincs túl nagy tapasztalatom a mechanikus billentyűzetekkel, úgyhogy az előzőhöz képest fényévekben mérhető a különbség számomra.
Igen, 105 gombosat rendeltem. Nem szeretem az angol kiosztást, pont a fenti okok miatt. Mivel megtanultam a hivatalos gépírást EU kiosztású klaviatúrán, így csak pusztítanám az eddig megtanultakat, ha erőltetném az angol kiosztást.
Én alapvetően azért választottam a barna kapcsolókat, mert néha szoktam játszani is. Azt olvastam, hogy a barna kapcsolókat inkább azok használják, akik nem csak gépelésre használják a billentyűzetet.
Plusz a kéknek a hangja annyira nem tetszett, mivel jóval magasabb, mint a barnáé. Ennek hallom a hangját, elégséges visszajelzést kapok arról, hogy dolgoznak a kapcsolók, de nem olyan hangfrekvencián és olyan hangerővel, ami zavarna.
Lehet, hogy a kékkel sem lenne semmi bajom, csak pár tesztet néztem a YouTube-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPhone topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- RAM topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest