Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
Suzuki Grand Vitara menyire megbízható az automata váltós verzió terepen (földúton dombos vidéken)?
Amit linkeltem Peugeo motoros és 8 szelepes régebben azt ajánlották ilyen motorral keresem de elég kevés van a többség 16 szelepes! -
spileraaa
senior tag
válasz
BigBlackDog #217668 üzenetére
2.5 és nem automata
-
spileraaa
senior tag
Nissan Navara
2005 december és 300 ezer km
Csak aszfalton volt használva vontatásra méhészetreMilyen problémák lehetnek vele?
6000 eurót megér? Én főleg föld úton és dombos terepen használnám pl hamarosan szőlő szüretre -
spileraaa
senior tag
válasz
runner 125 #99130 üzenetére
Az menyire fontos hogy 8v vagy 16v a Peugeot motor a Grand Vitaraban?
mert egy csoportba ezt írták: Szia! 8V Hdi elég jó MOTOR bosch rendszer, a 16V-t kerülném nem rossz amíg megy de......, Mazda sem rossz csak egy őskövület a Hdi - hez képest(kamrás ami szeret hengerfejesedni és nem olcsó hozzájuk a felújított sem, adagoló szeret szivatni persze lehet mechanikusra alakítani)!
-
spileraaa
senior tag
válasz
molnarpeter #212625 üzenetére
arany aron aruljak oket gondolom ep az offroad miatt
a masik pedig 4 ajtos kellene ezt ki hagytam -
spileraaa
senior tag
Föld útra milyen autót ajánlotok?
Szőlőbe vagyis csak szüretkor van jobban le terhelve.
Eddig Daihatsu Terios 1.3 oldottam meg de a motra besült valószínűleg ép szüretkor nem bírta a terhelést!Max 6000 eurót szánék rá
másik szempont hogy 3 allati legyen a motor mert a felet 1100 euró az adó rá évente
2-3 között 200 euró és 2 alatt 40 euró az adó rá évente
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest