Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
Corsa D tapasztalat van esetleg.
Az mennyire megbizhato? -
hitchins
őstag
válasz
Paxker315 #203192 üzenetére
Regi fiesta nem tetszik neki, faceliftes meg eleg draga. Citroen nem igazan jott szoba.
Sajnos noknel ez erzelmi alapon megy.
Elso korben kizarolag nissan micrat szeretett volna onnan sikerult valamennyit boviteni a valasztekon.
A keret 1m korul. Ha nagyon jo alllapot akkor max 1.2 de annal mar tenyleg nem szeretnek feljebb. Ha esetleg lenne olcsobb alternativa az meg jobb lenne, de felek nem igen van ha nem akarok nagyon leharcoltat.
Regota van jogsija de nem nagyon vezetett eddig. Szoval amolyan tanulo auto lesz.
Kizarolag varosban 5-10km tavokra. -
hitchins
őstag
Meg mindig asszonynak keresnek valami varosi kisautot.(Talan most idom is lesz korulnezni. )
Grande puntot ajanlottatok korabban, de sajnos nem igazan tudom meggyozni, pedig szerintem is jo lenne.
Hat ez van.2008-10 evjaratu autokat neztunk. Ezek kozul mazda 2, corsa, micra, esetleg talan meg yaris ami tetszik neki. Ezekbol mi az ami ajanlott?
Mazdabol lattam egy egesz szepet meg egy borzaszto rozsdast is ami kicsit elrettentett.
Corsa D talan idealis lenne, de elegge ellentmondo velemenyek vannak rola.
Nem tudom melyikre kellene loni -
hitchins
őstag
Koszi a valaszokat. Puntobol
1,2l verzio ok vagy mindenkepp 1,4 kellene? -
hitchins
őstag
Sziasztok
Asszonynak keresnenk varosi rovidtavu autozasra valami kis benzines autot.
Max 1 millio kornyeke de ha olcsobb az sem baj.Yaris/Fiesta/corsa D/micra esetleg ford ka/aygo jott eddig szoba.
Nem tudom ezek kozul vagy ezeken kivul, van-e ami ajanlott vagy ami nagyon nem.
Tudom hogy kisauto es nincsenek csodak de nem lenne hatrany ha biztonsagi szempontbol is jo lenne. Nem tudom van-e lenyeges kulonbseg ebben a kategoriaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kugoo Kirin G1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest