- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
3 éve van meg, nagyon jó kocsinak tartom. Nekem kombi 1.0 ecoboost 125 lovas van. Jó vezetni. A 3 henger hangját szokni kell, de szerintem viszonylag jól megy és jól fogyaszt. 100-120 fölött azért már nem úgy gyorsul. Nagy, kényelmes belül, csomagtartó hatalmas. Ceed/i30 sokkal kisebb, szűkebb, nekem puritánabb is, de kinek mi jön be. Sync 3-nak kell egy kis idő, mire észhez tér (pár mp, ne percekre gondolj). Egyszer tolatókamera szart be, és a kipufogóm csörgött. Szerviz gariban cserélte.
-
Gergőke88
addikt
Nekem az van, tettem bele eddig 2 db-ba közel 150e km-t 3 év alatt.
Egyszer állt meg (dízel, befecskendezés probléma miatt), de alapvetően egy nagyon jó autónak tartom. Futomu rendben van, jól néz ki. Mondjuk elnézve az új árakat nem biztos, hogy ennyiért ezt választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest