- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
zolikaDB #33261 üzenetére
A típusba én nem mennék bele, majd választasz magadnak, amelyik tetszik.
Ha leírtad a tipikus dízel szopófaktorokat, akkor nagyjából tudhatod, hogy mi a válasz.Kézi váltóval a DMF, automata váltóval pedig magával az automata váltóval lehet beszopni egy szép vaskos szerviz számlát.
Én inkább a tipikus neppertelepeket kerülném, és egy valamennyire ismert előéletű autót keresnék. Amiket linkeltél, azok tipikus utazóautók, amik ennél többet szoktak futni 5-6 éves korukra.
Ezt megnézném a helyedben.
-
zoo8800
veterán
válasz
KonzolKartel #32499 üzenetére
Valóban. Régebbi, autós újságokban megjelent tesztekben nem brillírozott a márka, ilyen emlékeim vannak. Ha ez a típus jó, akkor hajrá
-
-
zoo8800
veterán
Új IIHS tesztek voltak, szintén nem túl ragyogó eredményekkel.
-
zoo8800
veterán
Picit megnyúlt a lánc
-
zoo8800
veterán
válasz
FoBCRaistlin #31863 üzenetére
Én most nyitom a hibalistát egy termosztáttal. Szerintem hamarabb nyit, mint kellene, vagy nem zár rendesen. Nem lesz olcsó a csere:/
-
zoo8800
veterán
válasz
szokeherceg #31541 üzenetére
Én nemcsak kipróbáltam, hanem egy ideig azt tankoltam. Ugyanannyit evett a kocsi, mint bármelyik másik benzinnel. Az 50% túlfogyasztásra találj más magyarázatot
-
zoo8800
veterán
válasz
Kornel #31419 üzenetére
Van pár eladó belőle, ha esetleg elkapna a birtoklási vágy
-
zoo8800
veterán
válasz
Napfénysüti #31236 üzenetére
A Budaörs-Budakeszi közti uton ilyen rendszeresen elöfordul, télen-nyáron egyaránt.Eléggé idegesitö.
-
zoo8800
veterán
válasz
!Overdose! #30759 üzenetére
Köszi, hogy megpróbáltad.
-
zoo8800
veterán
válasz
Integra #30722 üzenetére
Könyörgöm, ez egy 9 éves kocsi, azt az egy hiányzó felni kupakot és matricákat még ki lehet bírni
A karbon fólia szerintem is nevetséges, sajnos mostanában divat a fóliázás.
Metabonddal, Xadoval, Wynn's-szel sokan szeretnek szórakozni, akár felesleges aggódásból is, ezt nem írnám a hátrány listára.
Inkább a hidegvérű gyilkos tulaj, komolyabb sérülések, motorcsere, váltócsere, egyéb komolyabb dolgok érdekelnének, amik a kocsival történtek. -
zoo8800
veterán
Nem rossz ez a Bömös sem, de nekem főleg városba (BP) kellene, egy 318-320i lenne a jobb választás.
A Bravo előtt nézegettem is E36-E39 vasakat, hármat is, de olyan lelakott roncsokat találtam a meghirdetett autók helyén, hogy elment a kedvem a megfizethető árú BMW-ktől
Ez pl. tetszik. -
zoo8800
veterán
válasz
!Overdose! #30683 üzenetére
Megköszönném
-
zoo8800
veterán
Ezt a tájpert (és a gazdáját) nem ismeri valaki?
-
zoo8800
veterán
Ilyet sem láttam még videóra véve.
/35 rulez -
zoo8800
veterán
Ugyanez a para volt a dízelekkel is. 10-20 éve még szinte elképzelhetetlen volt a 100 ló/liter, ma már mindennapos. Lehet vele baj, zsebbenyúlós ha tönkremegy valami, de nem a vas (forgattyús mechanizmus) nem bírja, hanem a lendkerék, a nagynyomású rendszer, stb....
A benzineseknél jóval egyszerűbb az üzemanyag befecskendezés (lásd TSi, 150 bar környékén dolgozik a CR-ek 1500-2000 barja helyett) és a kulturáltabb járás miatt a lendkerék feladata is kisebb. (benzineseken is lehet DMF...)
Szóval, szerintem 2-300 ekm-t simán elmennek majd ezek is. A nagyobb teljesítményt ellensúlyozza az alacsonyabb fordulat. A TSi 130-nál kb. 2800-at forog 6.-ban, az én T-Jetem pedig 3100-at a szívó motorok 4000-je helyett...De ha valaki elkezdi ész nélkül csippelgetni a vasat, turbónyomás ide-oda, szegénykeverék és hasonlók, akkor tuti nem fog sokat bírni
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
válasz
Napfénysüti #25203 üzenetére
De az aláírásodban levő "I love my Honda Civic VTi" titkos kódot se nehéz megfejteni
(#25204) kornelka
ez így van. csak nem benzinből, hanem motorolajból.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest