- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Jaa, iszonyú állat hang.
_Emeléses kérdésemre köszi a választ, marad akkor a gyári magasságban.
Mint írtam, konkrét okom (terep, stb.) nincs, h magasabb legyen, szimplán esztétikailag jobban tetszene.
Ez olyan, mint az ültetés, a fanok 90%-a nem a jobb útfekvés miatt teszi. -
runner 125
nagyúr
"Ertsd meg, nekem meg a Volvo-m is szürke." - Nicholas Cage
-
runner 125
nagyúr
válasz
parandroid #93204 üzenetére
Értem én, de a cikk bemutatta mind a 10-et, egymás után megvizslatva is csúnyább.
Persze az tény, h kevesebb fut belőle, mint Multipla-ból.TaaT
Szerintem sokkal jobban beépült a köztudatba h mennyire rút autó, mint amennyire valójában az. Nyilván, a szélvédő alatti dudor nem nevezhető szexepilnek sem, de ettől eltekintve az arányai rendben vannak.
_
Más, szerintetek egy ilyen módosítás (4cm emelés) mennyire befolyásolná a menetkomfortot, (kanyar)stabilitást?
A rugóút ugyebár nem változik, csak a súlypont kerül feljebb.01, 1,5 literes palack, emelt állapot - gyári magasság
Igazából nincs szükségem erre a + 4cm-re, de esztétikailag baromi sokat dobna rajta.
-
runner 125
nagyúr
Áhh.
Olvastam már róla 1-2 hónapja, nagyon nem talált be.
Autók terén (is) alapvetően konzervatívan gondolkodom, szeretem az egyértelmű formákat, SUV kategórián belül a kocka / doboz forma a favoritom. Pl. CR-V-ből csak a 2006-ig gyártottra ugranék rá, a frissebb hatchback "szappantartós" külcsín nagyon nem az esetem.
Ráadásul a mostani szériát megspékelték mindenféle spoilerekkel, ami valamennyire a linkelt új HR-V-n is megjelenik. Egy SUV küszöbbel, spoilerrekkel számomra paradoxon.Jah és persze az ár. 8m egy új autóért nem fér bele nálam.
Amúgy továbbra is imádom, úgy érzem jó vételt csináltam. Legnagyobb parám az olajfogyasztás volt. Akárhol olvastam mindenki írta, h eszi az olajat. Sőt, pár hete e-mail-eztem egy '99-es HR-V tulajjal, neki brutál már az olajfogyasztása, 100km-en 1, az-az egy liter olajat szlopál el 10W40-esből.
Mondtam neki, h az egyenesen gazdaságtalan üzemeltetés, mintha 6 literrel többet enne.
Hála ég így a friss Sustina-val, 2500 megtett km után nincs szintcsökkenés, pedig 5W40 van benne.
Most egy minőségi, gyári helyekre elrejtett komplett u-Dim hifin dolgozom, egyedi, csomagtér oldalába gyártott méllyel. Ezzel együtt berakjuk majd a radart és a kamerát is, így lassan összeáll a kép. -
runner 125
nagyúr
válasz
!Overdose! #92530 üzenetére
Tök egyetértek. Nem szoktam mellre szívni az ilyen fasságokat, sőt még vicces videókat is láttam a Smoke&Charm fb oldalán, de az h pont egy Honda-t tesznek autómentőre... hoax.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Mágus2 #92417 üzenetére
A HR-V-mre én a Sportrac 5-öt vettem, abszolút bevált eddig, persze nincs határon használva. De vizesen és szárazon is jól autózható, minden eddigi körülmény között megfelelő tapadást nyújtó gumi. Kopásáról nem tudok egyelőre nyilatkozni, 2k km került bele, a szőrök javarésze még megvan.
Nem csak itt kérdeztem utána, Volvo forumban van egy srác, gumik nagykereskedelmével foglalkoznak, ő és a neje autóján is az van, elégedetten nyilatkozott.
A Conti SportContact 5 volt a másik kiszemelt. Egy részből drágább lett volna, más részből hamarabb kopik kb. azonos tapadás mellett, így nem sokat vaciláltam. -
runner 125
nagyúr
válasz
bitpork #92357 üzenetére
Egy lassan 20 éves vajdaálom (hm, még süteménynévként is helytállna) szerintem nem nyerőpálya, de kb egyik sem ebben a kategóriában. Persze, értem én, haver vesz egy új 645i-t, nyilván megvan a feelingje, könnyen ecsábulhat az ember, de a tizenéves nagy benzines autó 90%-ban pénztemető lesz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Typhoon47 #92299 üzenetére
Hm, értem én, sőt alapvetően bejönnek az ilyen all in one megoldások, racionális döntés lehet, - annak aki valóban kihasználja. Ezért is írtam, h vajon ott mindenkinek kell egy 2 tonnás plató 4 kerékhajtással?
Biztosan kényelmesebb autó, mint a japán pick-up ok, igaz eddig nem sokban ültem (L200, Navara, B2500) de mind mind olyan szinten fapados, "teheruatós" feelinget nyújtott h az nem igaz. Teherautónak, mezőre, vadászoknak, fakitermelő brigádnak remek, de családi autónak nem tudnám elképzelni.
-
runner 125
nagyúr
Annyiért csak kínait fogsz kapni újonnan.
Nézz inkább valamilyen használt, de minőségit, amik újonnan 1000-1500 ajró körül mentek. Alpine, Kenwood...
Utóbbit választottam én is a HR-V-be, vaterán találtam Kenwood DNX-7200-at, teljesen frankó. 2 Din, 7" 800 x 480, Garmin navi, BT kihangosítás, tolató kamera bemenet, stb.
Pl.: 01, 02,
Nem felejtettem el a tolatóradart, írok ha bekerült, csak rendelés alatt vannak a hangszórók. Ha megjött minden, egybe kerül be. -
runner 125
nagyúr
válasz
szőröscica #92103 üzenetére
Persze, jogos, de általánosságban mondtam.
-
runner 125
nagyúr
válasz
EQMontoya #92100 üzenetére
Azért a Lexus a prémium vonalat képviseli, ott azért jobban figyelnek erre már gyárilag is.
9 évesen a HR-V-n is van 1-2 apróbb korróziónyom, mondjuk olyan sehol, ahol levált volna a festék. De még idén kijavíttatom.A linkelt Ford-nál pl nagy hátrány h fém a küszöb. Elég egy komolyabb kavicsfelverődés és az évek során ez lesz. Plusz talán még a víz is ott csurog le.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
kovacsroli #91972 üzenetére
Nyilván ez max fröccsenő víz ellen véd. Ha, motormosásnál megkínálták nagynyomásúval, simán telefolyhatott vízzel.
-
runner 125
nagyúr
válasz
kovacsroli #91969 üzenetére
Épp múlt héten cseréltem gyertyákat a HR-V-ben, ott rendesen cuppant amikor kihúztam a gyertyakábeleket, ugyanis egy gumi tömítés véd a hengerfej tetejénél, h ne tudjon a víz bejutni.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Hoppácska, ez megvolt?
mod. Mondjuk jó lenne valami kézzel fogható idézett szabályozás is.
raczger
Grat hozzá, jó karban van.
-
runner 125
nagyúr
Nyilván, ebben az orszában mindenki Fittipaldi, határon kanyarodik és gumimelegítő nélkül nem hagyja el a garázst.
Abból indulok ki h, mindig a hajtott kerék van kitéve nagyobb terhelésnek, az kopik hamarabb, azt kell előbb cserélni. Persze, ha a nem hajtott hátsó gumik valamiért jobban kopnak, mondjuk 30%-osak, oda raknám én is az új szettet - aztán másnap rendelnék előre is kettő ugyanolyan újat. De, nem hiszem el, h van olyan közlekedési helyzet, amikor egy 70-80%-os használt hátsógumi ne tapadna úgy, mint az új és pont ezen a 20-30% kopásszinten múlna bármi is...
Azt hol írták le, h az alulkormányozott autót jobban kezeli az emberek többsége? Szerintem meg pont ott megy a pánik, ha megindul az eleje kifelé. Elkezdik össze vissza tekergetni a kormányt, fékkel kombinálva, míg a hátsó megcsúszás egy kis gázelvétellel, komolyabb megindulás esetén ellenkormányozással megfogható, korrigálható. -
runner 125
nagyúr
válasz
DeFranco #91505 üzenetére
Pánikhelyzetben ha szembeelőznek, átrántod a másik sávba a kormányt? Főleg úgy, h egyértelműen látod, az előző autó épp egy kamiont előz, ami mögötted is jön szóval ha az előzőt nem is, a kamiont tuti telibekapnád?
Szerintem teljesen evidens, h egy általános közlekedési szituációban, ahol az út mindkét felén van menekülőútvonal (értsd nincs szalagkorlát, enyhe árok, netán szélesebb a padka) jobbra húzódik / rántja el a kormányt az ember. Persze sok múlik a rutinon, helyzetfelismerésen, de továbbra is úgy gondolom h indokolatlan volt a pánikolás és rosszul cselekedett h berántotta balra, eleve szalagkorlát volt az út ezen szakaszán és ugyanúgy egy kamion jött szembe 2.-ként. Padka viszont jelen helyzetben bőven elegendő menekülési teret jelentett volna valós pánikhelyzetben, de ismétlem, szerintem ez közel sem volt az. -
runner 125
nagyúr
Abból indulnék ki, h ki idézte elő a balesetet.
A kamion előtt haladó autó nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, megcsúszott (aminek persze lehet más oka is - rosszullét, stb.), és pont szerencsétlenül a videóst megelőző autót is meglökte, ami telibeverte a nyergest. Hab a tortán h még a videós (teherautó? Elég magasnak tűnik a videó perspekívája) is belerohant az egészbe.
mod.
Jah h ő bepánikolt az előző autótól és azért rántotta el a kormányt?! Jajj. Közel sem volt ez alap esetben annyira veszélyes szituáció, h egy gázelvétel / enyhe fékezés ne lett volna neki elegendő. Simán befért volna az előző autó.
-
runner 125
nagyúr
Jah látom CR-V. Az összes CR-V generáció Haldex rendszeres, minden esetben az elsődlegesen hajtott kerekek az elsők, csak bizonyos kipörgés esetén kapcsol hátra, magyarán ha aszfaltozott helyen használod, az év 3%-ban fog hátra is erőt vinni.
Mind kopás, mind tapadás tekintetében előre kell tenni.
Eleve egy hátsó kicsúszást (ellen)kormányzással, gázelvétellel sokkal könnyebb korrigálni, mint egy első megcsúszást. -
runner 125
nagyúr
válasz
H A M M E R #91461 üzenetére
Látom még nem volt plüss kárpitos autód. A plüss anyag ilyen, ha valamely irányba végighúzod rajta a kezed / porszívót, bármit, azon irányba mozdulnak a szálak, így a fény máshogy törik meg rajta.
Nem koszos és nem is ázott be. -
runner 125
nagyúr
válasz
Xmodule #91330 üzenetére
Ahh, nagyon cool, ráadásul ezüst. Grat hozzá még egyszer.
Érdemes a fényezést óvni, 2-3 havonta egyszer lewaxolni, illetve a bőrt szintúgy lekezelni és sok sok évig nem fog kikopni, kirepedezni.
Javarészt hosszú távú fogyi tapasztalataim vannak, 110-120-as utazó mellett 6 - 6,5 literből simán kijön, de ez ugye 5 seb., a tiéd 6, ami még gazdaságosabb üzemeltetést eredményez.
-
runner 125
nagyúr
Győri, párszor szörnyűlködtem már rajta.
Nem értem egyszerűen némelyik ember ízlését. Ráver egy halom pénzt, h szart csináljon belőle.
Meg az elv, 4 ajtós vászontetős cabrio, vagy mi a búbánat volt a cél?
Természetesen mint a megannyi ilyen társán, a legvastagabb vonóhorog itt is kikandukál a hátsó "diffúzorból". A ganaj itt sem mászik magától a szántó tövébe, valahogy ki kell húzni. -
runner 125
nagyúr
válasz
bitpork #91238 üzenetére
Elismerem h betegesen vigyázok rájuk, viszont egyiknek sem én vagyok az első tulaja.
Csak arra akartam rávilágítani, h nem minden használtautó lerúgott, toldozott - foltozott, ha van türelme az embernek ki lehet fogni normális kézből származó példányokat, amire előtte is vigyáztak.DeFranco
A KKV szektoros tapasztalatokról tudok nyilatkozni. Az alkalmazottak nagy része nem a valós bérezésükre van bejelentve, ez Mo.-n nem újdonság, így ha van némi munka - minőségkontrolling (ami pl. lehet akár az ügyfelek visszajelzése is) könnyű motiválni a pénzzel a dolgozót, ugyanis a jól elvégzett munkáért nem csak többletbérezés, jutalék járhat, hanem a silányért levonás.
Ettől függetlenül elhiszem h a könyvben az van leírva, de én tartom a véleményem, mert látom h működik. -
runner 125
nagyúr
válasz
muratomi1 #91181 üzenetére
3,2-ért kapsz 5 éves prémiumot, amiben nem böki ki a segged a fapodos ülés, van térkínálat, mérföldekkel jobb a komfortérzet, nem kell agyalni, h fél millió ft-ért (vicc) cserébe lesz-e klímád vagy sem (illetve, h ki kell-e kapcsolni emelkedőn, előzésnél) és 100% h jobban felszerelt, mint az az új budget Pözsó. Persze nem feltétlenül kell ragaszkodni a prémiumhoz, 2,5-ért már egy racionális döntést jelentő Honda is sokkal jobb vétel szvsz, ráadásul marad a zsebedben 700k.
Lehet érvelni az alkatrészárakkal, sok éves tapasztalatom, h pár forumhozzászólás után utcáról besétálós márkaszerviz árak 1/3-áért megvan az alkatrész, olaj. Mindenre van jó áras forrás.
Nem csak lerúgott, széttaposott használtautók vannak. Nálam sokadik érv az autó kora, amikor kerestem, belőttem vagy 10-12 éves korig a szűrőt és figyeltem a piac felső szegmensét. Nem nyúltam mellé."Akkor fizetek az autóért amikor megvettem nekem ezután ne kelljen."
Ez alatt mit értesz? Azt, h az új autóra nem kell majd költened, mindent áll a márkaszerviz?
Nagy illúzió, de csak strigulázd majd ezreseket, h mennyi ment rá a garanciális időszakod alatt.Apropó, a 2 + 2 garancia már eleve nem hangzik túl jól. Efféle formában mindig valamilyen apróbetűs megkötés esetén jár csak a "garancia", ami végül kiderül, h csak a "főelemekre" szól, stb... A márkaszervizek br órabére is jóval több, kedvencem az "ingyenes átvizsgálás", nyilván nem meglepő, h gyakorlatilag a 0km-es autónál is legalább 10 tételt találnak ami csereérett, aztán további kérdés h a következő alkalommal valóban cserélik-e, vagy csak a számlára kerül rá.
DeFranco
Akinek van egy csöpp esze, az pénzzel motiválható.
Qru
Köszi. .)
-
runner 125
nagyúr
Hidd már el, h teljesen más árnyalat a kettő! Ha ezt nem látod elsőre, színtévesztő vagy.
Monitorokat is kalibrálunk heti szinten és tényleg elolvastam két (nah jó, lehet több) könyvet a fotózásról, talán még az őskorban volt is közöm a színekhez kicsit mélyebben.Ha, már magamat kellene cáfolni a fentebbi kijelentésem kapcsán, akkor a Lamborghini-t hoznám fel, ott van közel ilyen lime green fényezés.
Off vége.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Jogos.
Ha, még lemezfelni is, túlzóan olcsó. Rendszerint egy jó minőségű új téli gumi 215/55 R16-os méretben 20-25k/db ártól indul.
Lemezfelni pl kifejezetten húzós a Volo-khoz, itthon elvétve találni ezen generációs S60/V70-re, ugyanis hiába egyezik meg az új modelleke osztóköre (5 x 108), az agyátmérő pár mm-rel kisebb, így a régire nem megy fel.
Bár, a svédeknél nagyobb eséllyel fog pont olyat kapni. -
runner 125
nagyúr
Áá, tegnap jött meg.
Ebay-ről várok még egy tolatókamerát, illetve hangszórszettet/erősítőt, a fejegység már megvan. Egy munkával akarom berakni az egészet, persze a hangszórókat szaki köti majd be.
De az kibontást követően is látszott h piszkosul jó minőség. Pozitívan csalódtam benne. Ízléses doboz, benne leírással, beépítési mutatóval, minden külön becsomagolva, picik a szenzorok is, stb.
Jónak tűnik. 01, 02 -
runner 125
nagyúr
Persze, 1-2 tényező módosításával, komoly odafigyeléssel el lehet érni efféle extrém fogyasztást, de ez szvsz nem életszerű.
Eco gumikról pl. engem mindenki lebeszélt. Nagyon gyenge tapadás, nagyon vékony, könnyen sérülő oldalfal.
Noh meg hiába az 5-ös törésteszt, egy 1000kg-s családi (crossoverben) nincs anyag.
Majd a 10 éves tesztjére leszek kíváncsi, mennyire lesz egyben és milyen fogyasztást produkál normál felhasználás mellett, tapadós gumikkal, ugyanis az SX4 ugyanezzel a motorral 7,5-8 litert eszik, a 4WD verzió 8-9-et. -
runner 125
nagyúr
válasz
Xmodule #90683 üzenetére
Ha holnapig ráér megnézem mit ír a szervizkönyv 220k-s szervizre.
2008-as? Akkor elég fiatal, főleg az első körben belőtt árkategóriához képest.Nem lehet a V70-hez hasonlítani, teljesen más autó. A 2.0 PDTDI-t aki kattint kettőt a Google-ban, messziről elkerüli. Közel sincs megbízhatóságban.
Qru
A 140 - 170 ló az a 2.4 szívóbenzin, ő dieselt nézett. D5-ből 126, 163. 185, 215 le-s verziók léteznek.
-
runner 125
nagyúr
válasz
tboy93 #90669 üzenetére
A Waeco-nak is van olyan modellje, ahol bajuszkapcsolót mellékelnek hozzá. Azzal sokkal jobban kapcsolható / szabályozható, de egyébként ajánlott.
mod.
Két ismerősöm szerletett be ilyet úgy 1,5 - 2 éve használják, tökéletesen működik, igaz mindkettő bajuszkapcsolós, így gyárias feelingje van.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Xmodule #90574 üzenetére
A 90498-ban mar leírtam h ugyanarról a blokkrol van szó 185le-ig, es h tipushibamentes mind.
Hat, az 5 literhez igencsak kímélni kell, de képes akar 5-tel is beérni.
Motortartobakokra valóban célszerű figyelni, ezeket elképzelhető h hamarabb elfogyasztja, mint egy kis ccm-es benzinmotor, index fórumon cseréltek a közelmúltban többen is, de ez velejar.
A vibralas hol jelentkezett amúgy, mar alapjáraton, vagy bizonyos fordulaton?
Azert nyugodtan ki lehet huzatni ezt a motort akar 4-5000-ig is ha bemelegedett, nem kell rögtön elvaltani.
Gaborbol jól mondja, ha nincs kint ismerős aki ért hozza, vidd el szakszervizbe es megnézik neked, de nézz meg meg párat es össze tudod majd őket vetni. -
runner 125
nagyúr
válasz
Bdanyy #90389 üzenetére
Végül a Valeo mellett döntöttem, itt találtam legolcsóbban, más shop-ok szerint fényezhetőek a szenzorok. Vonóhorog levehető, de felrakott állapotban sem éri el azt a magasságot, így nem fog bezavarni, bár elvileg tudja a vonóhorog / pótkerék kizárást szintúgy más web infok alapján.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #90510 üzenetére
Pont azokt nyitottam meg, ahol 1 kép volt.
Menj el, nézz meg 3-4-5 db-ot, s akkor már érezni fogod hazt nem írom, h melyikben mennyi a valós futás, mert kint nem hiszem tekergetikmelyiket mennyire kímélték meg, melyiket haszálták inkább városban, vagy hosszú távon, stb. Lesz összehasonlítási alapod. -
runner 125
nagyúr
válasz
!Overdose! #90500 üzenetére
Elképzelhető, h igazad van, nekem a korábbi szériák rémlenek, de bevallom, nem jártam utána, csak futólag láttam talán wiw-en h volt róla szó.
Xmodule
Ezt neked kell tudni, kihasználod-e az AWD előnyét, milyen környéken laksz, mennyire járható télen, jártok-e síelni, stb. A V70 AWD hasmagsságában azonos a FWD modellel, max télen lesz előnye. Telekjárónak nem biztos h használnám (még az XC70-et sem).
Haldex rendszer dolgozik alatta, 1 literrel minimum számolhatsz, télen ez valószínű nő(het), hisz akkor a hátsókerekre is fog jutni némi hajtás, de a kardán mindenesetben hajtva van.Egy képpel szokás hirdetni?
Így nehéz komolyabb konklúziót leszűrni.
Színeket tekintve én biztosan valamilyen ezüst, pezsgő, acélszürke árnyalatból válogatnék, sokkal könnyebb tisztán tartni és időtállóbb, pontosabban nem mutatja meg olyan csúnyán a karcokat, hibákat, mint a sötét színek. -
runner 125
nagyúr
válasz
Xmodule #90495 üzenetére
Ebben a mikrobuszban szerinted miért van Volvo ülés?
Dehogy Rönó, 100%-ban saját fejlesztés. Tovább nem akarom ajnározni, fél évig bújtam a netet vásárlás előtt, hidd el h az egyik legjobb diesel konstrukció.
VW diesellel szerelték annó a 240, 740-es szériát, de az nem tegnap volt...A 2.4D jelölést akkor kapta meg az egyébként 100%-ban D5-ös motor, amikor kihozták a kedvezőbb adóterhek miatt lefojtott, 126 le-s modellt. Cikk. Nincs köztük fizikai különbség, utólagosan ugyanúgy teljes biztonsággal módosítható 185 le-re. (A modder cégek hozzáteszem 220le-ig, 455Nm-ig - mint a legújabb D5 motorok -, javasolják a módosítását.)
A D5 jelölés 163, 185, 215 le-s (csak a legújabb) teljesítményt jelenthet. A fentebb írt pénzmagért a 163 le-s fog beleférni, de ahogy írtam, van benne tartalék, ha kevésnek éreznéd teljes biztonsággal emelhető.Általánosságban elmondható, h az összes saját fejlesztésű motorjuk típushibamentes. Szívóbenzinek szögegyszerűek, de a turbos erőforrásokra sem panaszkodnak.
Egyedül az automataváltóra kell odafigyelni, de véleményem szerint inkább jobb elkerülni az 5 seb. Geartronic-ot. Vagy, ha bevállalod maradjon a zsebedben 5-6-700k, elrakva a váltóra. A minimum ezesetben h vásárlás után rögtön egy szűrő - olajcsere a váltóban és célszerű teljesen kipucoltatni szakműhellyel.
Turbo benzinmotorok papíron mindig kevesebb fogyit ígérnek, de ez a gyakorlatban aligha teljesül.
spritmonitor.de-n rá tudsz keresni 1-1 modell fogyasztására. Arra figyelj, h állítsd be mindig a le-t és a váltó típusát is. -
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Várjál, és a legkeményebb h az új S80 már elérhető a PSA 1.6 diesellel is. S80, igen.
sasa134
2l szívóbenzin az S80-ban? Ez nekem új. Hol láttál ilyet?
Az újakba került bele a D3 kódnevű saját fejlesztésű, 2000 ccm-es turbo diesel, 163le-vel. De, 2 literes szívóbenzinnel tudomásom szerint nem létezik S80, de S60 sem, csak S40 / V50.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Xmodule #90465 üzenetére
Ugyanígy megy itt is és még a feltöltési mennyiség is stimmel.
Valami ilyesmivel jól járnál szerintem.
-
runner 125
nagyúr
válasz
tboy93 #90452 üzenetére
Jelentsétek be, ez így fasság.
Jobb kéznél emlékeim szerint hasonló szituban amikor mindenki egyszerre ér oda (nulla az esélye), él az a szabály, h "megegyezés szerint" (kézjelzés, villantás) egy valaki elindul, nagy figyelemmel, ezt követően már a KRESZ szabályai szerint indulhat a többi autós.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Xmodule #90447 üzenetére
V70-ben tény h sokkal több a hely, mint a V50-ben.
Alkatrészek árak biztosan olcsóbbak, mint a BMW, Merci, Audi trióhoz, ráadásul te ott vagy Svédországban, tuti hozzájutsz mindenhez sokkal kedvezőbben.
Qru
Mind home videó.
Nagy részüknél nem lett lepróbálva előtte, h vajon felsül-e az autó, vagy nem.
Egyik nagy kedvencem még.Nyilván, ez már túlzó, nem ilyen környezetbe való, de meglepő mód, teljesítette az emelkedőt.
-
runner 125
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #90426 üzenetére
Nézd meg a TC nagy Suv tesztjet. De ezt meg azelőtt is írtam neked h komolyabban fontolóra vetted volna a CR-V-t.
-
runner 125
nagyúr
Vagy 2x is.
Pont ezt akartam írni még. Kevésbé életszerű szituáció, pláne 3-4km/h-s sebesség, nulla lendület mellett.
Eh, ez nagy, de azért nem minden esetben és a határokkal jó tisztában lenni.
Rendszerint városon kívül fut, így 7,5 - 8 liter 100-110-es utazó mellett. (Igen, tudom 2500ccm-ig minden benzines ennyit eszik.)
Utólag sem találtam olcsóbban fenntartható, megbízhatóbb, kedvezőbb fogyasztású crossovert 1,5 alatt.
Persze nem egy kategória a két autó. Itt azért van egy átlagnál magasabb hasmagasság, jobb terepszög. Iilyen mókák mellett ezen tényezők mind jól jönnek: 01, 02, 03, 04, 05.Nkboy
Köszi! Szélsőkkel a 6-15cm-be tuti nem férek bele. Marad a lökhárítófúrás és festegetés.
-
runner 125
nagyúr
Ma mindenki kóstolgat.
Haldex és Haldex között is van különbség, főleg a CR-V hajtása e tekintetben a legrosszabb. De, erről korábban már beszéltünk, linkeltem is egy videót, amin egy vizes rámpára hajtana fel pár SUV, s a Subaru kivételével az összes elvérzik.
Kíváncsi lennék egyébként h a HR-V mit produkálna egy ilyen padon. A gyári infok szerint az első kerekek elpörgése esetén 57 - 43% arányban oszlik meg a hajtás. Azt meg nem hiszem el, h majd 50-50-es hajtás mellett ne tolná fel az autót a két hátsó kerék...majd fotózok egy tankolás - össz megtett km óra állást, azt meg én küldöm majd az állandó összkerekes társaknak.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Bdanyy #90399 üzenetére
Jah a beépítés nem probléma, berakom én.
Csak az a kérdés, h pl. a szélső érzékelőket mennyire kell kirakni a lökhárító szélére. Vagy, pl. ha a kb. 2-3 cm-re besüllyesztett műanyag díszcsíkba fúrom bele őket, akkor a szélsőket vajon nem zavarja-e be lökhárító kis sarka, amibe már minden bizonnyal "belelát" a két szélső radar.
Noh majd utánajárok holnap, köszi a tippet. -
runner 125
nagyúr
válasz
bitpork #90379 üzenetére
"Hehe, a hét végére várok onnan üzletfelet"
Vigyázz, mert a skandináv disznókon több a zsír a hidegegebb átlaghőrmésklet miatt, nehogy átverjen a fószer, h azok húsos malacok, azért nezezebbek.
Értek hozzá, ha bizonytalan vagy, írj csak.Bdanny
Ok, köszi, rákeresek erre is.
Ha, a lökhárítóba muszáj fúrni, akkor lefesteném persze, rendeltem gyári színkódos ecsetelőt. Épp ma nézegettem a hátulját, valószínűnek tartom, h elférne mind a 4 szenzor ott alul abban a vékony fekete betétben. Ezesetben nyilván maradna fekete. -
runner 125
nagyúr
válasz
Dluinet #90378 üzenetére
Attól, h egy autógyár tulajdonosa kínai lesz, nem azt jelenti, h ezt követően szarfosgagyikínai termékek fognak legördülni és a teljes gyártósort odaköltöztetik a picisárgák közé.
A Volvo Car Corporation ugyanúgy működik Götbeborg-ban most is.mod.
A 2m ft-os Volvo meg ízig vérig svéd még.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Xmodule #90370 üzenetére
Kicsit pontosabb elképzelést írhatnál még. Kombi, egyterű, sedan...? Évjáratban minimum elvárás?
mod.
Srácok, épített már be valaki utólag tolatóradart? Pesszimista vagyok az ilyen 5-6000ft-os szettekkel szemben. Korrekt, megbízható, minőségi szett vajon honnan indul?
Első körben ezt néztem, de azt sem akarom, h lehúzva érezzem magam. -
runner 125
nagyúr
16,4m vicc érte.
Múltkor néztem élőben is, elképesztő mennyire szűk. Hátra 170 fölött ne üljön senki.
Úgy érzem a Mercedes is elment a giccsparádé irányába. Nem feltétlenül a külső design-ra gondolok, hanem a belső anyaghasználatra.
A kínai tabletért meg továbbra is 5 év letöltendőt adnék a kiötlőjének. -
runner 125
nagyúr
Az igazi gyp-s.
-
runner 125
nagyúr
Mikori évjárat az övé, 2008 előtti ugye? Akkor még 5 sebességes Geartronic lesz, ami sajnos a problémásabb verzió, ahogy azt már párszor kitárgyaltuk.
Érdekes ez a motorburkolat történet, ugyanis a gyári szintúgy teljes mértékben elfedi az alját, hátranyúlva egészen a váltóig, legalábbis nekem így rémlik. Ezért sem takarítok motorteret abban, több mint 1 éve ugyanolyan tiszta.
Érdemes lenne elvinnie egy automataváltó specialistához, akik frankón átmossák, kipucolják az egészet, összgyűjtik a fémreszeléket, kicserélik a szűrőt. De, a legfontosabb, h csak gyári olajjal töltesse fel! -
runner 125
nagyúr
válasz
parandroid #90122 üzenetére
A srác 2 - 2,5m ft-ig keres autót. Evidens h nem az újat tesszük a Grandis mellé, hanem a 2005-6-7 körülieket, amit linkeltem is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Dany007 #90077 üzenetére
Nem egy Great Wall Hover-re kell gondolni, vagy bármi más itthon ritkaság számba menő autóra, amiről sok szerelő még csak nem is hallott.
Nyilván, elismerem h megvan annak az előnye, ha népszerű autót vesz az ember, hisz ahogy írod, esély is nagyobb a bontott alkatrészre, de manapság már boldog boldogtalan hozza be Angliából megkoccolt autókat típustól függetlenül szaréhugyé. Nem olyan nehéz alkatrészt találni egy egy ritkább autóhoz.
Aranyközépútban hiszek. Legyen egyedibb, ritkább, de a megbízhatóságáról és az alkatrészellátottságról sem akarok lemondani.A márkaszervizben dolgozó jó szervizesek 99%-a otthon is vállal munkát privátban. Két post 1-1 márkaforumba aztán kapod a telefonszámokat szerviz és alkatrészügyben is.
Egyébként keresni kell lelkiismeretes, normális, tapasztalt szerelőt aki nem esik kétségbe új autó láttán és nincs probléma, nem kell feltétlenül típusszakihoz ragaszkodni. -
runner 125
nagyúr
válasz
parandroid #90066 üzenetére
Tényleg szubjektív, de a Grandis szerintem egyedibb, szebb.
Oldalról kicsit C-Max, kicsit Zafira, mindenből van benne. Grandis-t pedig nehéz összekeverni."..és legalább van belőle az utakon a Grandis-szel ellentétben."
Miért baj, ha nincs? Számomra érv volt mindkét választásnál, h ne jöjjön minden nap velem szembe ugyanaz a bodé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest