- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
mephi666 #28105 üzenetére
Én az ilyen mostani 40 fokos nyarakban nem vennék klíma nélkül autót. 3k körül azért már találni klímás swift-et, bravo/brava-t
Taat: na ennek pl megéri az ára szerintem, ha valóban patent állapotú, igaz km állást nem írtak. Több golfot megnéztem, 2003-as 4-esek mind milla felett, inkább 1.2-1.3M körül vannak. Nem leharcolt, normál állapotúról beszélek.
-
_NCT
addikt
Ezt a szöveget a hirdetésben bazz....
Már én érzem magam hülyén....
-
_NCT
addikt
válasz
Szplöttyy #27466 üzenetére
Erről a story-ról most ez ugrott be
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #27271 üzenetére
Gondoltam, hogy lesz valaki, aki ebbe is bele vau-vau... Pedig csak egy egyszerű kérdést tettem fel, ráadásul nem is neked címezve.... De ha ettől a hsz-től jobban alszol..... Azt hittem ebbe a topikba segíteni járnak az emberek.....
Tökmindegy: szerinted. Én meg nem az a típus vagyok, aki feladja.....
-
_NCT
addikt
válasz
!Overdose! #27265 üzenetére
kb 10 népítéletes értékelés átolvasása után el is ment a kedvem tőle. Kb mindenki ezeket írta, a fékek idegesítő hangja, összeszerelés minősége, az ajtók stb.
Köszi a választ
-
_NCT
addikt
Ezek a Grande Punto 1.4 8V-es csodák milyenek? Van itt Grande tulaj?
-
_NCT
addikt
BP üllői úton tud valaki megbízható, normális helyet, ahol gyorsan megcsinálják nekem az állapotfelmérést?
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
Na leesett az első hó, a drifterek is felébredtek téli álmukból.... Az utcánkban a swift csak úgy szaggatja a havas aszfaltot......
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #26411 üzenetére
Ha csaj lennék, még ezt is megnézném.
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #26411 üzenetére
Elhalmozol minden földi jóval
Mellesleg ha sikerül a héten valamikor eljutnom egy körútra, ez is szerepel a nézettek között. Bár ennél pont kiírták, hogy kp fizetés esetén sem változik a vételár
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #26406 üzenetére
Megint félreértettél. Úgy gondoltam, hogy 800-1M kategóriánál a reális, amiért elhozható, az a vételár-50-80k, 1M felett engednek 100-150k-t.
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #26403 üzenetére
Még nem próbáltam meg ennyire pofátlannak lenni.
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #26399 üzenetére
Jóindulatod határtalan
Ez még a büdzsé felett van sajnos
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #26395 üzenetére
Majd árulják őket 4 év múlva 990-ért megkímélt, keveset futott, hölgy tulajos autóként hahun
Ahogy hétvégén is nézegettem az autókat, mindenhol hölgy vagy idős úriember volt a tulajdonos. Csak azt tudnám a maradék ember mivel jár
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #26370 üzenetére
Neked általánosítás, én ezt látom nap mint nap. Nem veszem sértésnek, és töprenghetek a miérteken is. Sajnos az élet mást mutat.
-
_NCT
addikt
válasz
bitpork #26367 üzenetére
Látom lassan Te is rájösz, hogy magyarisztánban egy ember élete nem sokat ér. Mindenki úgy játszadozik a másik életével, ahogy neki tettszik, főleg a közutakon. Talán ha a halálbüntetést visszaállítanák, mindenki jobban odafigyelne a másik életére, testi épségére..... Nap mint nap vonatozom, kb a mozgó vonatról löki le az időset, fiatalt, kismamát a másik, mert mindenkinek kurva fontos beérni dolgozni, hogy 5 perccel hamarabb igya meg a reggeli kávéját
Akinek meg pénze van, az meg aztán főleg telibeszarja a tyúkszaros életedet.....
-
_NCT
addikt
válasz
KonzolKartel #26351 üzenetére
Az a baj h az eremnek 2 oldala van...En is venni fogok,mert 1-1 ketes eredetu koccanasnal, vagy barmilyen attrocitasnal a rendorsegen bizonyitek lehet. viszont az is rogzitve lesz,ha en leszek a hulye,s sajat magam szopatom be,mert lehet cam nelkul megusznam. Vagy veletlen az elottem levo autos el kezd pattogni, s nekem meg vissza kell fogni magam,ami nem mindig sikerul...
De az eroszak nem megoldas,ahol lehet okosban kell megoldani
-
_NCT
addikt
válasz
emerico2004 #26263 üzenetére
Egyben van szerencsére, köszi a tippet. 1.6-osról tudom, hogy szomjas tud lenni, de az 1.4 75hp nem gyenge városon kívül? Utálok lendületből előzni.
Nem sajnálom kiadni, erre már rászántam a pénzt, gondolatban már úgy kezelem, hogy volt-nincs. A szarra sajnálnám kiadni, de arra nagyon. Első autó, most szembesülök vele, meddig is kell kuporgatni.... Még így is hálát adhatok az égnek, hogy viszonylag jól keresek és fél év erős spórolás mellett összejött ennyi.....
giigz: ez ilyen, legalább pörög a topik
-
_NCT
addikt
válasz
moszka #26260 üzenetére
Muszáj neked minden egyes HSZ-be beleírni, hogy "úgyse veszi meg, úgyse veszi meg" ? Mi a célod ezzel? F*szért kell beletrollkodni minden egyes hozzászólásba? Kezded kib*szni nálam a biztit.....
Szplöttyy: úgy tudom ez a fórum azért van, hogy kérdezzünk, meg segítsük egymást. Sok mindent tanultam én is, mert kb a 0 tapasztalatom van autóvásárlással. Ha megtehetném, nem kérdeznék, bemennék a nekem tettsző márkaszervizbe és kiválasztanám, megvenném. De nem tehetem sajnos, olyan hülye meg nem leszek, hogy hitelt vegyek fel. Szerencsére semmilyen hitelem nincs, s nem is lesz előreláthatólag.
Szóval ezúton is köszönöm annak aki mindig segít, a trolloknak meg nyasgem.
-
_NCT
addikt
válasz
Kornel #26253 üzenetére
Akkor még egy kérdést engedjetek meg: keressek szervizkönyves autót 8-9-10 éves létére, vagy hagyjam a szervizkönyvet? Eddig számomra csak a szervizkönyves autók jöhettek szóba.
Pl itt van ez a góf. Szervizes, én nem látok így képen rajta kivetni valót hirtelen, igaz az első rendszám eléggé meggyötört, + hátsó lökösön van egy kis csúnyaság. A többi amit linkeltem, na azoknak nem volt szervizkönyve. És igen, jött a fejmosás, hogy szerintem lesz olyan, aki ha lejár a gari, akkor is szervizbe fogja hordani az autóját??
Ezek szerint van olyan, vagy ez is csak átb*szás?
-
_NCT
addikt
válasz
emerico2004 #26248 üzenetére
Én ezt eddig nem is firtattam.
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #26231 üzenetére
Azt hozzáteszem, nem BP-en fogom használni, tehát attól még nem félek, hogy azok a jó utak szétkúrják a futóművet stb. Bár felénk is vannak olyan utak, hogy legszivesebben hátamra venném néhányszor a Renault-t.
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #26224 üzenetére
Ezeknek is utánajártam, nem rosszak. Gondolom azt Te is alátámasztod, amit oly sok helyen olvastam már, minél jobb a fiatalabbat venni, mert az első szériákban rengeteg volt az elektronikai hibás.
Tegnap azt hiszem Te írtad, hogy ebben nem annyira szopás az első izzókat cserélni?!
-
_NCT
addikt
válasz
moszka #26219 üzenetére
Az oka az, hogy egy undormány autónak tartom. Tudom, hogy nem rossz, de nem lehetne belekényszeríteni, sry.
[rvilike]: sajnos ilyen vagyok, mindennek szeretek utánajárni, még ha az rengeteg időmet veszi el. Most is a 4 napos szünetemet hasznos dolgok helyett kutatómunkába b*sztam el.
-
_NCT
addikt
Főleg az új törésteszt szerint mi? Ahol az újabb autók is elvéreztek. Olvastam én is.
moszka: Suzit inkább skippelem, köszi.
Amúgy nem értem, olvastam fórumokon a Leon-ról így délelőtt, népítéleten, autónavigátor, klub-on, nem nagyon szidják az emberek. Vagy ennyi ember hülye lenne?
Ennek ellenére úgy látom, sok embernek itt a góf az isten, minden más szar.
Tökmindegy: Te vagy hasonló helyzetben voltál mint én, vagy Te vagy az egyetlen ember a fórumon, aki megpróbál megérteni. Nagy respekt.
-
_NCT
addikt
válasz
MunezXBK #26208 üzenetére
Nem, csak érdekel milyen eredményeket ért el, ennyi. Azért gondoltam, hogy nem 5*-os, 4-re tippeltem. Akkoriban azt hiszem a javának 4* volt. Szeretem tudni, hogy aránylag biztonságos autóban ülök, nem lehet tudni, mikor lesznek a velem utazók áldozatok. Én személy szerint a saját életemet leszarom, csak aki velem utazik, annak ne essen nagy baja, ha egyszer úgy hozza a sors.
Tökmindegy: nem mondtam, hogy nem nézem meg. Mondtam már, hogy több autót összegyűjtök, amit elmegyek és megnézek. Pont azért választottam mellé Seat-ot is, mert ezek kb egy kaptafára készültek, ahogy olvastam. Max abban igazad van, hogy egy vezérműszíj készlet cseréje egy gófriban ócóbb lehet, mint a Seat-ban.
-
_NCT
addikt
Na a nézelődős listám bővült. Szerintetek ebben valós a km állás? Az a kormány...mintha smirglizték volna + a váltó is eléggé elhasználódottnak tűnik. Ehhez képest legalábbis, amiben 180k km van..... Vagy ez, amiben szintén hasonló km van.
Továbbá Toledo meg Leon között is kb annyi különbség van, mint Ibiza meg Cordoba között? Töréstesztet sem nagyon találtam Leon mk1-ről.
-
_NCT
addikt
válasz
Balupapa #26114 üzenetére
Mi hiányzik a golfból? A francia mérnökök keze
Amúgy semmi bajom vele, ha lesz időm feltétlen megnézem, nem véletlen linkeltem be
Az meg szubjektív, hogy kinek mi tettszik jobban
Látom nem jött át amit írtam. Nem 1 misiből akarok luxusautót, hanem Golf-hoz képest a MII az. Sokan most gyújtják a fáklyákat, s elindulnak a házam felé.....
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
válasz
Szplöttyy #26096 üzenetére
Most már az is baj, hogy nincs annyi pénzem erre amit belinkelt Tökmindegy? Vagy mi?
Mit akarok? Legyen biztonságos (4*), ne fogyasszon nyócná többet városban, lóerőben nem kell nekem öccá', ha találok 100Le körüli autót annak örülök, de lehet hogy beérném kevesebbel is, városban használnám döntően, viszonylag keveset autópályán/autóúton. Előzésnél jól jönne, ha még 90-100 körül lenne benne élet, nem kellene lendületből előzni.
Nem kell kombi, kis helyre kell beállni, nagy autóval nem nagyon férnék be.
vagy nyújtson sok élményt
Ha ilyet akarok, beülök az anyós mellé egy körre....
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #26089 üzenetére
Oszt', szerinted szarom én a benzint, apa?!
Grande Punto jó lenne, de nem kenyerem a kéregetés, hitelt meg nem akarok felvenni. 1M van kocsira, ezt kell beosztani, mert téli gumit is vennem kell majd + vétel utáni szervizek, átírás stb.... Hidd el az 1.3-1.4M kocsira úgy el fog menni, mintha nem is lett volna
-
_NCT
addikt
válasz
MunezXBK #26074 üzenetére
Mert még körbe akartam nézni, hátha lesz jobb. 850-ért volt kitéve, tegnap tették át az árát 890-re. Lassan a fél hahu adatbázis a fejemben van már
+ még van egy 100 lovas Focus, amit leghamarabb Szerdán tudok megnézni. A 75 lovat kevésnek találom ebbe a vasba.
[rvilike]:a "környéken" dolgot nem is úgy értem, hogy házhoz jön. Azért ennyire ne nézzük már óvodásnak egymást könyörgöm. Elsőre most 60km-es "sugárban" próbáltunk keresni. De nem minden nap tudok 80-100km-t utazni, ehhez sajnos alkalmazkodni kell másokhoz, amíg nincs autóm.
-
_NCT
addikt
Az túlzás, hogy itt bonyolítom az autóvásárlást, néha felteszek 1-1 típusról kérdéseket és jön kb 20 nem oda illő válasz, hogy így kéne, meg úgy kéne, meg így nem fogsz találni, meg úgy. Köszönöm szépen, még mindig az én életem, eldöntöm. Tanácsokért jövök, aki nem tud a kérdésemre válaszolni, az nem értem miért nem marad csendben.
Nem az 5-ös BMW-re várok, hanem az igényeimnek megfelelő, viszonylag jó felszereltségű autót, ami 8-10 évnél nem öregebb. Azért valljuk be, még így is elég sok típust, elég sok autót lehet ajánlani, aki utána jár, az tudja. Ezért indultam el 600-700-as keretből és most 1M-nál vagyok. Az, hogy itt körbekérdezgetek, még nem azt jelenti, hogy közben a f*rkamat huzogatom, s nem megyek utána. A hétvégén kb 100 autót néztem meg és kurva nagy semmi, egy nulla ami itt a környéken van felhozatal. A legjobb autó, amit láttam, az ez volt, a többi leharcolt, vagy bőven a 1-1.1-es keret felett volt. Sajnos vidéken szerény a felhozatal.
A kombis kérdésre: minek vegyek kombit, ha nekem az feleslegesen nagy, nem használom, nem tudok vele beállni a garázsba? Ennyi erővel sok mindenki kombival mászkálna, mert sokszor van az, hogy olcsóbb/szebb a kombi, mint a sedan. Ez ilyen egyszerű. Nincs rá szükségem, pont.
A többi dologban hellyel közzel igazat adok, nem vagyok egyszerű eset, bevallom, de nem fogom a nehezen összeszedett pénzemet valami szarra odadobni, túl sokáig tartott összeszedni. Szívesen offolok még tovább, de ez sokaknak fogja a szemét szúrni, úgyhogy fejezzük be.
-
_NCT
addikt
válasz
MunezXBK #26064 üzenetére
Sajnos nem ez a szakmám (amit párszor már meg is bántam). Az a baj, hogy az idegeim sem a legjobbak, félek hogy az autóban lakozó benzin hirtelen az autó karosszériáján kötne ki, miközben egy úrias mozdulattal felé pöckölnék egy szál gyufát.
Mellesleg faterom is csábít az ilyen régebbi Passat-Bora-A3 stb dolgok felé, "mert azok még autóból voltak, nem műanyag matchboxok" ahogy mondani szokta. Ilyenkor szoktam felhozni ellenérvnek, hogy igen, de a szervizben én fogom 2 kézzel fogva bevenni a vérerest, ha valami komolyabb dolog történik.
-
_NCT
addikt
válasz
Bdanyy #26060 üzenetére
Hogy hogy merre? Hahu-n szoktam általában, ha találok valami jót, megnézem hogy a környéken hol van márkafüggetlen szerviz ahol állapotfelmérést is vállalnak, vagy simán márkaszervizt. Sajnos én is erre vagyok korlátozva, a hétköznapi nyitvatartásra + szombat délelőtt.
moszka: köszönjük Emese.
-
_NCT
addikt
válasz
moszka #26057 üzenetére
1M van autóra, a járulékos költségekre is megvan a cash, szóval el tudom dönteni, mennyiért vehetek autót, köszi.
Pár hét alatt Te lehet meg tudod találni, ha mellette nem csinálsz mást, de munka mellett nehéz összeegyeztetni, főleg ha műszakos rendbe dolgozol, hétvégente is.
Az utolsó kis böfögésedre: el tudom dönteni, de baj, hogy nem csak egy márkát nézek, és elvakultan azt kutatom égen-földön? Szerintem nem. Pont ez a lényeg, hogy több típust, több márkát megnézek, így meglátom majd, találok-e attól jobbat, ebben az árszegmensben. Amúgy sosem értettem ha használt autóról van szó, miért mindenki G Astra-t ajánl, mintha nem lenne a földön más autó....
Tökmindegy: a héten még úgy is járok egy kört, ha találok valami hasonlót, belevetem magam poénból
-
_NCT
addikt
válasz
moszka #26051 üzenetére
Igen, vettem volna valamit, amivel beszopom és kész, örülhetek, leülhetek. Nem értem miért baj az, ha jól körbejárom a témát, körbe érdeklődök minden autót, ami tettszik is és esetleg meg is érné. Lehet hogy neked annyi pénzed van, hogy nem számít ha kidobsz az ablakon több százezret, de nekem számít. Bár ahogy olvasgattam nem vagy abban a korban, h ilyenek miatt kellene aggódnod. Ugye akinek még ott van anyuci, apuci....
Tökmindegy: és az ellenségednek sem ajánlanád mi? Faterom ajánlgatott még hasonló csodákat, bár az ő fiatalkorában ez volt a csúcsragadozó.
-
_NCT
addikt
Ezek a Laguna-k nagy szopórollerek??
Népítéleten eléggé lehúzták, autonavigátoron meg sokan dícsérik
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
Nembaj, ha meglesz az autóm, kell hozzá egy trailer is, hogy tudjam mivel szállítani
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #25908 üzenetére
Tegnap kb 50 kocsit néztem meg, ráment az egész napom. Azokból kb ez volt a legpatentebb állapotú, habár a motorháztetőn kavicsfelverődés látható, bár lassan 10 éves autónál nem meglepő. A színe szerintem élőben nem annyira gáz, belülről patika. Habár 850-ért volt kitéve
Ami miatt aggódom, az az,hogy 2009-ig van vezetett szervizkönyve, a másik meg, ha nyáron ehhez a 75 pacis motorhoz még légkondit akarok kapcsolni, szerintem örülök ha gurulok, előzés elfelejtve.
Megane II-ből felénk meg még a milla felettiek is hagynak kívánni valót maguk után
Azt hinné az ember, hogy vidék, és olcsóbbak az autók...
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Elveszett, elégett, megsemmisült szervizkönyvet lehet másikat márkaszervizben kérni nem? Szóval használtautónál ez nem lehet a kifogás alapja, hogy elveszett?!
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #25680 üzenetére
Hát igen, a beltere jobb, mint a Seat-nak. Bár bátyámnak volt Seat, az se volt annyira rossz, de a Stilo jobban bejött. Bár 1.6-osoknál a gyújtótrafó gyakori cserélését említette egy szaki hibának, akik ezeket hordták be olaszból. Darabja 25k körül van, nem egy leányálom
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #25675 üzenetére
Tudom én ezt
Mellettem maximum nőnemű ülhet, hátul max a csomagok lesznek. Szóval 3 ajtós is elég nekem, egyedül fogom használni legtöbbet.
Nekem az csak jó ha olcsó, csak azért elnézve a kínálatot, alig van 100 lovas ilyen árban. Igaz ami 1M felett van, az 2005-ös....
Hála rézblankoló kormos ingyenélő barátainknak az autó kérdés mára égető lett, mivel tegnap az edzőterem elől lopták el a kerómat.... megpróbálok venni valamit hétvégén, mivel reggelente a 45 perces séta így 5 óra tájékán nem esett a legjobban.
kornelka: megmaradt még a listában a Stilo, Focus, Fiesta, Megane II esetleg Almera is. Meglátjuk ki nyer
-
_NCT
addikt
Erre az Ibikére mit mondtok? 100 lovas, szóval annyira nem lehet rossz, mint a 75 lovas lomhább társai. Gyanúsan olcsó, szombaton megyek megnézni.
Nem értem hol a buktató, hasonló társai valahol 1.1 körül vannak :S
-
_NCT
addikt
Sok helyen azt olvastam, hogy kicsik a 14-es kerekek, 15-ös passzol hozzá. Autópályán menetszél + téli csúszós utak alkalmával nem a legjobban viselkedett.
Kicsit öreguras, de még akár jó is lehet. Ez biztosan jobban viselkedik az úton, mint a spanyol viasz.
-
_NCT
addikt
Amugy ezekbe a Seat-okba szabad penzt olni? Eleg erdekes kommenteket olvasok rola...
Akar meg Cordoba is megfordulna a fejemben,de boszme nagy dog az nekem + instabil az uton.
-
_NCT
addikt
Hahu-nak egesz jo a mobilos nezete
Vegre igenyesen megcsinaltak.
-
_NCT
addikt
Nem tudom múltkor ki mesélte, hogy használtautónál azt mondta a tag neki, azért kopott a kormány,mert erős a keze....
Na akkor ennek az embernek milyen erős keze lehetett
-
-
_NCT
addikt
válasz
bitpork #24946 üzenetére
Én csak a hátsó lámpát vettem észre, a lökös nekem annyira nem tűnik fel. Bár tény, hogy az illesztéseknél érdekesen áll. Amúgy ezt csak bevágtam, mint B variáció, jelenleg ő van kinézve. Remélem jövőhéten sikerül elhoznom.
Nem szarrágás ez, több szem többet lát
kornelka: klub-on azt mondják, hogy nincs nagy különbség 1.4 meg 1.6 között. 1.6 103 lovas ez meg 94 szal....
-
_NCT
addikt
Ezen az autón lévő förmedvény matricákat mennyiért távolítják el??
Mod: mert szerintem valami undorító. Főleg az a virág a hátulján, annyira nem tartom férfiasnak.... Szóval tud valaki olyan szert mondani, ami leviszi? Kromofágon kívül...
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
válasz
Szplöttyy #24247 üzenetére
Na, erre voltam kíváncsi, hogy akkor kerüljem a C4-et ennyiért.
Értem én mit akarsz írni, adjak le a színvonalból, vagy gyűjtsek még. Mondjuk Nissan Almera is szerintem egész pofás amit lentebb linkeltem. Bár tudom, abba is renyó váltó stb....
Mellesleg néha már ott járok, hogy Ford Fiesta....
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #24240 üzenetére
Nem ennyiből akarok természetesen, nem ezt írtam. Csupán azt szeretném, ha valami hasonlóan precíz váltója lenne.
Ki fogom próbálni, C4 bejön kinézetre, bár írnak róla hideget, meleget. Hétvégén Stilo nézésen voltam, de mondott az eladó olyan zöldségeket, hogy inkább eljöttem ..... 960-ért....
Manitou: le mert elvitték amit kinéztem
Még talán ez maradt ami értelmes.....
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #24235 üzenetére
Múltkor volt itt már erről szó, hogy Peugeot-nak nem erőssége a váltó. Más típusokhoz képest meg harmat gyenge, a sebességeket nem nagyon szereti gyorsan bekapni.
Az a baj, hogy én megszoktam az újabb autókat.... Szüleim 2008-as Clio-jában olyan fasza a váltó, hogy szinte csak pöckölgetni kell..... Jó lenne valami hasonló élményt kapni valamelyik autónál, persze olyan 950 körül.... Lottózok is azért....Hátha az előbb bejön...
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #24231 üzenetére
Azokat is nézegettem, Peugeot-nál félek a sz*r váltótól.
-
_NCT
addikt
Az ilyen C4 mennyire jó? :S
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
Ilyen 2002/03-as 900-1Misis Honda Civic-ekből érdemes válogatni? Vagy itt csak a legalja hulladék van?
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Keresünk dokkolókat
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest