- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenko
aktív tag
válasz
Morris #133427 üzenetére
[volkswagen_golf_iii_1.9_gtd_special-] Vagy 1,85M-ért
(ha már tdi lenne több extrával, még talán érne is ennyit, tovább fog tartani mint a granta
)
-
lenko
aktív tag
Ez nagyban múlik a tulaj realitás értékén is(Vannak akik drágán árulnak átlagos autót 0 extrával). Akik tényleg átlagon felülit hirdetnek átlagár felett miért kéne átlagáron hirdetni? Én mindig megmondom ez az ára, aztán slussz passz. Minden autóm korához képest hibátlan, csak azért szoktam eladni, ha esetleg több extrára, vagy erősebbre van szükségem, nem is volt alkudozás egyiknél sem. Vitték mint a cukrot, azóta is boldogan használja hiba nélkül mindenki.
-
-
lenko
aktív tag
válasz
xEon1337 #132735 üzenetére
[2015-kia-rio-sport-hatch]
Még ez az 1.6 sport is kiábrándító, az alap milyen lehet?
Az ülésborítás az mi? Mintha valami tescos cucc lenne ráhúzva... -
lenko
aktív tag
válasz
Integrale #132645 üzenetére
Nem is állítottam az ellenkezőjét, nyilván így van, csak akinek most nem felel még meg az Octavia, lehet a következő generáció meg fog. Nekem a mércém u.a. A következő Octavia generációt már lehet én is bevállanám.
(#132646) Szerintem 1 perc alatt rámutatok legalább 5 dologra ami gyengébb egy octáviában, még egy vw hez képest is.
-
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
válasz
^Boss #132596 üzenetére
[volkswagen_jetta_vi_1.4_tsi_highline] Elvileg csak Sw butított, tehát chippel 160ra húzható probléma nélkül. Mondjuk az érdekes, hogy 2. tulajtól...
-
lenko
aktív tag
válasz
Primary92 #132364 üzenetére
A b5-ben szalonban beszerelt (régen még lehetett) pioneer teli előlapos kazettás fejegység volt, pioneer cd-tárral, gyári blaupunkt hangszóróval. Régi techika 97-es, tompán szólt a cd is. Ellenben a fejegység gombjai lenyíló előlapja olyan minőséget képviselt, hogy a mai darabokon csak sírni lehet.
G4 ben(2003-as)
Gyári gamma kazettás rádio, gyári cd-t fogadó egységgel, gyári Philips hangszórókkal.
Ez ugyan jobb volt mint ami a passatba volt, de ez is tompán szólt. Mély volt benne ugyan, de közép és magas tartomány harmatgyenge.BT kihangosítós fejegységet lehet venni újonnan 30-35ért. Kábelszett kb. 10e. Mély is elég használtan. 15-20e.
Első szett újonnan 22e(Gladen Alpha 165, ez az audio system mx 165 utódja)
Erősítő 15-20e használtan.
Kb. 90-95e ből megvan az egész, és nagyságrendekkel jobb mint az alap gyári, menet közben is észrevehető különbség, de ha várakozol valakire, akkor aztán otthoni hifiként is funkciónál szinte. -
lenko
aktív tag
válasz
Primary92 #132362 üzenetére
Ez megint embertől függ. Én azonnal cseréltem B5-ben és most G4-ben is a gyárit. Botfülűeknek jó.
Megvoltak a fokozatok is. Gyári fej csere, majd első szett. Mivel egy utólagos fej 4x50w-ja kb. 4x12 a valóságban, így ez is kevés, magas hangok minőségbeli megszólaltatására ez sem alkalmas. Be kell dobni hozzá egy 2 csat. erősítőt(nem kell új, használtan nagyon jókat lehet kifogni 15-20e-ért), de akkor ki kell bélelni az ajtót. Ha nem bélelsz 4 csat. kell méllyel. Nekem 1,5-2 napos meló volt, de megérte, vagy alapból gyári premium hangrendszeres autót veszel. Következőkben én így teszek.(#132361) rbalint88 Kesztyűtartó, kormány alatti burkolat,és 2 oldali küszöb, azért ez nem az egész auto.
-
lenko
aktív tag
válasz
Mágus2 #132254 üzenetére
Nemtudom hol mérnek itthon fonterőlábbal nyomatékot, ami az első görbén tisztán látszik.
Az enyém gyári, és amíg le nem rohad nem is cserélem, de úgy néz ki, nem is fog 5év alatt. Csak felületi rozsda van imitt amott, ha mégis akkor feldobatok egy hasonló rendszert, mert a gyári kipuff aranyár ugye, más utángyártottat meg fel nem tetetnék. -
-
lenko
aktív tag
válasz
Mágus2 #132125 üzenetére
1.6 CR max. 2 ember kevés csomaggal, Cégessel egyszer kiutaztunk 600km-t 4en. Csomagtér fullon.
Németbe autóúton ahol 100as tábla van, kamionok 80-90-el mennek. Megelőzni igazi kihívás. 3.ba vissza, és legalább 4e ig leforgatni. Egyébként chip tuning segíthet rajta, de a 4ember+csomagok felállást azzal sem ajánlom. -
lenko
aktív tag
válasz
roberto211 #132054 üzenetére
Erről a valóban törésmentesről tudnék mesélni...
Anno haver vett egy új 5-s golfot szalonból. Aztán később kiderült, hogy a géptető már fényezett.
Alig akarták beismerni, hogy ráejtettek valamit, és fényezték. Persze nem egetverő probléma, de nem ez az elvárható. -
lenko
aktív tag
válasz
focvis #131516 üzenetére
Azért jó ha hátul is van el. ablak. Nálam alap, és én sem ülök hátul, se senki más.
Sokkal hamarabb ki lehet szellőztetni egy nyáron felforrósodott autót, vagy tipp, ha lehúzód a jobbos első/hátsót résnyire, pont hozzád forgatja a levegőt, és még huzatot sem kapsz hosszabb távon. -
lenko
aktív tag
válasz
szőröscica #131429 üzenetére
Mert ki is használod, de ha csak úgy gyorsulsz vele mint alapállapotban volt, mindjárt más a szitu...
-
lenko
aktív tag
válasz
Morris #131423 üzenetére
Előgyújtás... [kompresszioviszony_novelese] Ha elolvastad, itt jön be a chip tuning, a gyárak elég nagy tartalékot hagynak, ezt lehet kihasználni, nyilván van szórás, ezért minden autóra egyedi programot kell írni.
-
lenko
aktív tag
válasz
Kornel #131417 üzenetére
Hányat vittél el eddig csak kíváncsiságból? Ha a szám kevesebb mint 1, én csendben lennék...
[rigotech] Egy másik jó nevű chipes, jó pár youtube videoval szívó esetében is..
-
lenko
aktív tag
válasz
BigBlackDog #131331 üzenetére
Igen 2.0CR, de az is sokat futott, ami nem meg legalább+500e.
-
lenko
aktív tag
válasz
BigBlackDog #131322 üzenetére
[volkswagen_jetta_1.6_comfortline]
Talán a skoda.
Opelről nem tudok nyilatkozni, mint forma nem tetszik, neked valószínű igen.
Passatba még a szar 2.0 pd van.
Jetta fapad.(#131324) Declare: nincs baj az 1.9 pd vel.
A linkelt jetta puritan mert alapverzió. Ha cask A-ból B-be akar eljutni arra tökéletes az 1.6, és megbízható. -
lenko
aktív tag
válasz
bitpork #131213 üzenetére
Valamit emlegettél nemrég, hogy neked mindig szerencséd van, talán automata váltó volt. Viszont a vevőkkel nincs úgy tűnik. Nekem azonnal elvitték az előző 3 autóm alku és szó nélkül. Mindig megmondtam ez az ára. Tetszik vagy nem. Persze 10en x eves autóhoz mérten a lehetőségekhez képest patika volt mind.
-
lenko
aktív tag
Ha ez megnyugtat én is elrakom az alkatrész számlát. 1éve sincs meg az auto, de már a gyári gépkönyvtartóba a következő számla be se fér majd.
Azért az látszik, hogy golf alkatrészről van szó, nem corolla. Időben is vissza lehet követni.
Pl. megvan hivatalos papíron mennyivel vettem+már le lehet kérdezni a km állást, akkor látszik nem tekertem. Olajcserénél tisztán fog látszani, hogy amit állítok a 8e km utáni olajcserékről az igaz, mert évi 2 x van csere, a számlákból is kitűnik, amúgy évenete 15-16e km-t megyek. -
lenko
aktív tag
válasz
runner 125 #131063 üzenetére
Igen már múlt nyáron is mintha fent lett volna, de akkor még előbb is.
4.5M azért meredek. Aki értékeli ezt a 3.0M azért már reális lehet. -
lenko
aktív tag
válasz
F-ECT$ #131055 üzenetére
Hirtelen kevertem a korábbi s60-al, így passz.
De ez sem rossz...[volvo_s60_2.5_r]
-
lenko
aktív tag
válasz
tboy93 #130991 üzenetére
[/honda_civic_1.6_sport]
Én ezt sem zárnám ki, van még 1-2 fent ezen kívül, ami jónak tűnik. Munkatársamnak van, nincs vele probléma, fogyasztás is max 7l. Szóval a inkább ez mint a dzsessz, vagy a swift sport.Szerk.:
(#130993) tboy93: Igen, de nem konkrétan a sportot, van belőle 5 ajtós 1.6 is, ami nagyon randa. -
-
lenko
aktív tag
válasz
MunezXBK #130434 üzenetére
Van ami 20-ig is. Magával a külföldivel semmi. Múlt évben magamnak hoztam kintről először egyet.
Ez is vezetett sz. könyves. Csak itt már tekergetnek, ferdítenek. stb. Lehet jó köztük nem azt mondom, de nagy része hulladék amit hoznak.
Én legalább közvetlen lebeszéltem a kinti kereskedővel. Felültem a repülőre, legalább utaztam is. Kb. az fogadott amire számítottam. Echte német (nem turbános) BMW kereskedésből (beszámolt auto volt) -
lenko
aktív tag
válasz
roberto211 #130430 üzenetére
Kereskedőtől max. M.O.-I autót vennék.
-
lenko
aktív tag
válasz
Declare #130406 üzenetére
Én is így vagyok fele, fateré is sedan, jobban illik a passathoz, viszont nekem audiból csak az avant jön be.
Egyszer ültem CC-be amibe volt masszázs, nem rossz, de kb. a hatad közepén dolgozik nagyrészt, és gyenge/közepes erővel, aki ilyen hátbajos annak jól jöhet, amúgy szerintem felesleges. -
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
"Nekem elég a 4 villanyablak + digitklima"
Kb. elég is
Passatba volt ülésfűtés is, viszont a tempomat hiányzott nagyon, bowdenes gáz lévén nem lehet betenni csak ilyen mechanikusat, az felejtős...
Legalább most a G4-be van, viszont ülésfűtés nincs, amire először szívtam a fogam, de most az első tél után ami nem volt olyan hideg, viszont 1-2 alkalommal volt -10fok, és ez az ülés valamiért nem olyan hideg mint a passaté. Gondolom anyaghasználat, így már nem is hiányzik. Cserébe van azért még napfénytető -
lenko
aktív tag
Arra tényleg jó, ha nem akarsz versenyezni, 140nél alig hallottad a motort. Először meglepő is volt, hogy a rádió jóval halkabban is élvezhető volt. Egyébként nem nehéz ezzel sem parkolni sőt, max kicsit nagyobb hely kell neki. Ezen volt valeo hátsó szárny, a tükörben pont láttad, tehát ha centizgetni is kellett, tudtad pontosan hol a hátulja.
-
lenko
aktív tag
Nagyjából igen.
Attól függ hol használja az ember, ha nagyon rossz az út biztos idő előtt tönkremegy.
Ezt első M.O.-i tulajtól vettem 124e km-el. 15évesen. Gyári lengőkarok voltak alatta, nálam is csak 1db balos kormányösszekötőt kellett cserélni eladásig 168e-ig. Nem volt nyekergés sem hasonlók.
Benzinesbe nem fog tönkremenni a kettőstömegű kb. soha. -
lenko
aktív tag
97.08. lassan 19. 1.6 8v 101 ló+chip, a súly 1200kg, tehát nem nehéz méretéhez képest(B5,5 már 1286kg ugyanezzel a motorral, gondolom ezért kapott törésteszten 4*-ot a 3 helyett, abba már szerintem vállalhatatlan lenne ez a motor chippel is)
Chip után már másodmagammal el lehetett vele közlekedni, és pályán utazóba 140et tudta emelkedőkön is 8l fogyasztással.
Már eladtam tavaly nyáron, egy haver munkatársának faterja vette meg. Azonnal elvitte 850ért, persze nem is engedtem volna 1 ft-ot sem. Helyette hoztam magamnak a Golf 4 2.3 V5-t. -
lenko
aktív tag
válasz
z123456789 #130231 üzenetére
Kérdés miért van rajta K rendszám, bár ha kb. 9éve 1 tulaj 2007 év vége felé pont cserélhette(ekkor mentek ezek a rendszámok), mert neki ez jobb vagy valami.
-
lenko
aktív tag
válasz
footy #130145 üzenetére
Kívül:
Szerintem nem igaz, mindig csak kicsit húznak, de az pont elég.Belül:
Most sokan fognak kövezni, de a 3-as műszerfal szerintem korszakalkotó.(1991)
Mai napig tetszik.
A 4-esé még nem rossz formára, de ez már kevésbé jó a gumis anyaghasználat miatt.
Az 5-s botrány, esetleg a golf plus még oké.
Ha újabbat kéne venni, akkor a 6-os elfogadható.
Ez a 7-es nekem sem igazán tetszik. -
lenko
aktív tag
válasz
kalmanchris #130027 üzenetére
Bármilyen parkolás, ne mondjátok, hogy senki nem tud úgy menni, hogy minimálisan gurul az auto, mert kardomba dőlök.
-
lenko
aktív tag
Teszem fel ideadja 600ért, megnéztem 250e névre írva regadóval. Az 850. Ha igaz amit ír, nem kell semmit cserélni, ha mégse legyen rászánva 50-70e. Az 900-920.+ ha kell az említett extra, akkor is max 1m, és van egy jó állapotú autód ami megy is ha kell, és jó pár évig kiszolgál még, és valaki jobban értékeli a megkímélt régi darabokat, mint a 8-10 eves bármilyen más márkát, 1.2-1.4 motorral.
-
lenko
aktív tag
[volkswagen_golf_iii_2.0_gti_16v_119250km_olasz_rozsdamentes], aki nem fél az"öreg", de megbízható autótól, és kraft is kell, ez nem tűnik rossznak.
-
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
válasz
Integrale #129562 üzenetére
Ez nyilvánvaló, nagyrészben(90%), hogy nem attól, de egy tükörsima úton is kap rezgéseket. Akár motorból, akár ajtó nyitogatás,vagy hőtágulás miatt nem úgy illeszkednek(ha minimális is) Azt ne mondja senki, hogy egy jó úton használt autóban sohasem fog rezegni semmi. ( Fog, csak 3x-4x később)
-
lenko
aktív tag
válasz
SzlobiG #129535 üzenetére
Azért tekerik, mert olyan futással a kutya nem venné meg. Hiába a lekérdezés biztos vagyok benne sokan nem élnek vele. Ha futott valójában 400-500k-t és szervizelve van, a kárpit zörgéseket stb. nem nagyon lehet orvosolni. Az veszi az ilyeneket akit ez nem érdekel. Én erre háklis vagyok. Elhoztam az enyémet németből 138e km-el. Most van benne 149e. Síri csend volt az autóban 1héttel ezelőttig. Aztán elkezdett zörögni a jobb hátsó ajtókárpit. Levettem visszaraktam most jó, de meddig. Én már csak ezért sem tudnék sokat futott autóban ülni.
-
lenko
aktív tag
válasz
Tsebacsi #129463 üzenetére
Legalább van elképzelés, ha kicsit szélesebb is az intervallum. Pl. sokaknak én szűk látókörű vagyok, a 4. autóm hajtom.
Ebből az első waresz volt, utóbbi 3 meg VW.(Fater is zsinórban 4. vw-jét hajtja, rendes szervizeléssel/használattal egetverő probléma egyiken sem lépett fel) Nagyon nem is akarok más márkát, esetleg majd valamikor egy Honda accord type-s My06, de ezt is csak feltételesen.(Belső nem a legjobb)
Mivel szoktam vezetni munkám miatt bérautókat is, van összehasonlítási alapom, más márkhoz képest, és konszernen belül is, és tényleg nem egyszerű/lesz egyszerű, mert én a szívó benzin híve vagyok, lassacskán ki fognak kopni.(5-10év) Utána én is feltehetem a kérdést most mit vegyek? -
lenko
aktív tag
válasz
PeeterssoN #129453 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy nem tudja valaki eldönteni mit vegyen, csak van elképzelése formára/méretre.
Aztán max megkérdi ha nem ért hozzá, hogy műszakilag milyen a konstrukció aztán, mérlegel és mehet a vétel.
Olyan auto meg nem nagyon van aminek nincs semmi baja. Kisebb-nagyobb probléma mindegyiknél van.
Vajon ezek az emberek a boltban is fél óráig nézelődnek a kenyér osztályon? Mert van legalább 20féle pl. -
lenko
aktív tag
válasz
blt.62 #129388 üzenetére
Kép alapján ok, de ki kell próbálni+ nemtudom mennyit akarsz még beletekerni, de ha nem ilyen 30-40e km-t a váltó kifingás benne van a pakliban.
A 163 lovas a legjobb az összes közül, de az sem teljesen tökéletes.
A belső az egyéni ízlés, de ez a mű faberakás... no comment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest