- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #97031 üzenetére
+1, nagyon állat, ahogy kinéz.
-
hdman
őstag
Valaki megnézne egy rendszámot ügyfélkapun? IIE-109 köszi
-
hdman
őstag
válasz
MunezXBK #96334 üzenetére
Mennyit adtak? Mondjuk ez egyezség volt, nem kell bemutatnom semmit, nem jönnek ellenőrizni, stb. Csak adják a gempát, aztán el is felejtettük egymást.
Igazából szerintem mindegy, hogy 1-2-3 vagy 5 karc, ezekre ugyis komplett fényezést néznek ki a táblázatból, plusz munkadij, meg egyéb apró cseprő szarságokra még pár ft.
-
hdman
őstag
Na, most hívtak a biztosítótól, 61 ezret adnak a lökösömre
-
hdman
őstag
B8 Passat:
-
hdman
őstag
Jok vagytok, szakadok
Assasin: püben jöhetnek az infók, hány éves, km, stb
-
hdman
őstag
Srácok, valakinek nincs eladó jó állapotú Polo IV-e? Annyi a kritérium, hogy 5 ajtós legyen, legyen klima és elektromos ablak, valamint 1,4 benyás kell.
-
hdman
őstag
Eldurrant pár humorbonbon
Én mindig jó voltam ecséim!
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #95585 üzenetére
Ezt én is olvastam, pár hónapja volt a heti merítésben.
-
hdman
őstag
Elfelejtettem beszámolni:
Pár napja volt a kárszakértő, nagyon korrekt volt,megdícsérte a felszereltséget is, azt mondta, hogy ilyet még nem is látott Astrában
. Körbefotózta és körbemérte az autót, megirtuk a papirokat.
Azt mondta, hogy kb 1 hónap és jön a píz. Az került a papírra, hogy lökhárító javítás és festés.
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #95535 üzenetére
Becsukva az enyém is hasonló, kinyitva pedig ilyen:
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #95528 üzenetére
Egyik ismerősömnek volt egy nagyon régi 7er bömbiben, asszem webasto volt. Az nem maradt meg, hogy mennyi volt, csak annyi, h brutál sok
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
válasz
jozefgucci1 #95515 üzenetére
LOL
-
-
hdman
őstag
[rvilike] & tomcsi23: na menjetek ám tudjátok hova
Asszem vezeklésül fel kell tennem valami bolyrészer videót YT-ra, hogy higyjetek nekem
-
hdman
őstag
Főleg tomcsinak:
Megrendeltem a gumit, 3514-es gyártás, szóval látjátok mégis megéri kukacoskodni, máris nyertem a multkorihoz képest 14 hetet
A H sebességindex meg azért kell, hogy télen is tudjak boyracerkedni
-
hdman
őstag
Tegnap volt egy durván 50km-es padlógázos országúti szakasz:
Nesze neked chiptuning
Eddig etapra nézve ez volt a legnagyobb fogyi mióta nálam van. A második helyen 7,5 volt még chip nélkül. Hiába a lovak zabbal mennek
ps: az átlagolt sebesség nem tudom miért ennyi lett, a többszörösének kellene lennie.
-
hdman
őstag
válasz
Kornel #95080 üzenetére
Én is felhúztam magam ne félj
Pedig alapból nem vagyok idegbeteg erőszakos fajta, de ő kihozta belőlem. A felesége levegőt sem mert venni. Persze elhangzott pár korát és az édesanyja foglalkozását fiirtató csunya szó, de a tettlegesség felesleges lett volna ilyen kalibernél. Meg amugy is
Az a mákja, hogy a Picur nem volt velem, mert akkor lehet gondolkodás nélkül elkaptam volna a nyakát
-
hdman
őstag
válasz
tomcsi23 #95076 üzenetére
?
runner: köszi, már keresem is az elérhetőségét!
AmunRa: figy, nem lett volna semmi baj, ha normális, de olyan kibebaszott arrogáns volt, hogy hihetetlen. Neki állt feljebb és hajtogatta, hogy ő nem csinált semmit. Persze, hogy felmegy a pumpa. Engem ugy neveltek, hogy ha én csinálok valami szart, akkor befogom a pofámat és nem szítom a tüzet.
-
hdman
őstag
válasz
Kornel #95074 üzenetére
Kis szemét
Amúgy mennyivel egyszerűbb lett volna neki, ha ad egy 10-est, lepolíroztatom belőle és el van felejtve. Erre most megbaszták 15 ezerre, és még a kötelezője is visszaugrik kettőt. Hát ha neki ez kellett...
Még egy mai történet:
Irtam, egy két helyre, hogy mi a DOT száma a guminak: Erre az egyik helyről visszairnak, hogy 2014
Azt hittem lefordulok a székről
Visszairtam, hogy tudtommal a DOT számban benne van a hét is. Erre köszönés nélkül, se bú, se bá visszabassza, hogy 2114. Csak ennyi volt a levélben.
Nem öregecske kecske egy kicsit? Már most fél éves.
-
hdman
őstag
Folytatódik a balesetes szitu
Előzmény: [link]
Ma megjött az igazolás a rendőrségtől, már voltam is a biztosítónál. Mákom volt, mert a vétkes fazon az Allianznál van, ott pedig van ismerős, hétfőn már jön a kárszakértő kocsit fotózni.
Viszont legalább rendben van a kötelezője.
A yardok kiadták a balesetet okozó összes adatát, mindjárt megyek meglátogatom, aztán megkezelem kicsit a petyhüdt testét FA testápolóval
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #94999 üzenetére
Jobb helyeken, de nekem igy is megfelel, nem kell a prémijumoskodás
BMW-nél van asszem a csomiban, hogy 50-50% legyen a sulyelosztás.
-
hdman
őstag
válasz
werszomjas #94920 üzenetére
Azért sok eladónak megremeg a lába, ha megmutatod neki a pénzt
Ha már régóta hirdeti, akkor bele fog menni
-
hdman
őstag
Lolz, azért ilyen fostömlővel forgalomban menni elég meleg...
-
hdman
őstag
A csomagtérben leltünk a Volvo kínai kapcsolatának első kézzelfogható jelére. Az autóban ugyanis teljes méretű pótkerék van, de nem olyan, mint a négy használatra szánt kerék. Az autón ugyanis négy Pirelli gumi tette a dolgát, nem is rosszul – szakadó esőben sem mutattak semmiféle bizonytalanságot, még ésszerűtlenül nagy tempónál sem – viszont a csomagtartó aljában egy Chao Yang márkajelzésű abroncsot találtunk a fekete lemezfelnin. Ez egyébként a kínai ZC Rubber gyártmánya, ugyanazé a cégé, amely Európában Goodride márkájú abroncsaival próbál megkapaszkodni a szuperolcsó kategóriában. Csak remélni tudom, hogy a Volvo tényleg csak pótkerékként csempészi be az autóiba.
Wuuuuut?
-
hdman
őstag
Egy kósza gondolat, de már annyira lerágott csont itt a totyikban, hogy nem is lenne érdemes megemlíteni:
A bitpork által linkelt A6 audiban (2012.03), 2,5 évesen 198e km van. Akkor mennyi a valószínűsége, hogy a 2003-5 körüli tetszőlegesen behelyettesíthető autóban ~150e km van?
Ott minden magyarnak megáll az órája
Viszont elgondolkodtató, hogy a kinti bevallottan 5-6-7-800 e km-rel hirdetett prémiumok bele kb ugy néz ki, mint a magyar 150-nel hirdetett...
-
hdman
őstag
Bazz, reggel óta 68 uj hsz? Azt hittem legalább benzin-dízel, pdtdi-tsi, ültetni-nem ültetni, gyári felni-aftermarket felni, vagy csukott tükör-nyitott tükör vita volt
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #94491 üzenetére
Ez nekem olyan mint a levegő
A dízel-kombi-chip egységet nem bonthatja meg semmi
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #94473 üzenetére
Öregszem, egyre jobban tetszenek a Volvok
-
hdman
őstag
Ma láttam egy CNG Multiplát, behajtott tükrökkel. Vajon ki lehetett? Fotó is van
-
hdman
őstag
Ma voltam bent a rendőrségen a baleset miatt, azt mondta a kolléga, hogy hiába mentem be személyesen, nem tud segíteni. Írjak egy emailt, amiben részletezem az esetet, és akkor elküldik postán a szükséges dokumentumokat.
-
hdman
őstag
Hoppáré, lesz itt sírás
2015 január 01.-től a műszaki vizsgán kötelezően ellenőrizni kell a DPF meglétét és működőképességét, azon járműveken, amik gyárilag DPF-el készültek.
-
hdman
őstag
Ma még nem volt füst: [link]
Szép hangja van, bár a füstért megérdemelne egy tockost
-
hdman
őstag
Ilyenek a téli felnijeim (gyári opel 16"). Menyiért lehetne őket eladni? Annyira nem tetszenek, és lecserélném.
Mondjuk erre: [link]
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #93679 üzenetére
Az a durva, hogy ma kollegám autojával voltunk dolgozni, csak azért vettem elő az autómat, hogy pékségbe menjek, erre 200m után megnyomja egy barom. Mörfi basszus...
De legalább asszony kijött a gyerekkel katasztrofatúristáskodni
-
hdman
őstag
válasz
hobizoli #93653 üzenetére
Akkor mégis kinek a szava számit? Hívjam oda a dalai lámát, hogy tanuzzon?
Az ember bármikor megváltoztathatja az alááirt balesetit, az ok, de azért a rendőri intézkedés és a jegyzőkönyv nehogy már ne legyen elég. Aki meg egy ekkora ügyből bíróságot csinál, az..... gazdag
Laraxior: tudom, ezért kivtam a kékeket.
-
hdman
őstag
válasz
DeFranco #93634 üzenetére
Nagyon acsarkodott az öreg, ott kötekedett a rendőrrel, nekem nem mert szólni. A rendőr 5x megkérdezte, hogy elismeri-e, mondta, hogy nem. Mondta neki, hogy utoljára kérdezi: Elismeri? NEM. Ok, már irta is a büntit, meg intézte a papirokat. Esélyem nem lett volna, meg a rendőr is mondta, hogy hagyjuk, majd ők intézik, szóval hagytam.
Tényleg szinte 0 a kár, de zavar a karc, a lepattogás, meg a lakkfelnyomódás. Ha már megcsinálta, akkor legalább egy fényezés legyen belőle.
Azt még egyszer hangsúlyozom, hogy a rendőrök nagggyon korrektek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest