- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #60496 üzenetére
Ej ha, ez már mennyiség
-
TaaT
nagyúr
Amúgy haver szembe szomszédjának van egy Borája, hogy PD vagy sima TDI azt már nem tudom, de újonnan vették és most van benne 40e km
-
TaaT
nagyúr
Autó javítás, very low budget edition
http://imgur.com/a/EBLEo
És a végén egy komment a készítőktől: "It ain't pretty...but the lights work and the horn works. It should pass inspection."
-
TaaT
nagyúr
Havernak kéne vmi autó, a kritériumok:
- német (vagy konszern)
- dízel
- ne legyen benne kettős tömegű (E36 325tds-ben amúgy van?), PD elem.
- max 600k
- 1995-nél ne legyen régebbi...jelenleg ezeket nézegeti: A4 B5, passat B5, Bora, Golf, A3 8L.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #60276 üzenetére
Természetesen léteznek dry filter-ek is
As a dry filter, this product never requires messy or measured oiling.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bati0501 #60168 üzenetére
Winklinek egy Mercury Cougar van [link] ami jelenleg is eladó Németországban...
Ezt a ki kritizálhat kit/mit dologról a "Le az igénytelen tuninggal!" carstyling.hu-s topik régi moderátorának a gondolatmenete jut az szembe.
Attól hogy nem tudok főzni már nem is mondhatom meg ha xar egy kaja?
-
TaaT
nagyúr
Ami nekem így képről nem tetszik az új S-en:
- hátulja, észak amerikában bármelyik Walmart parkolóban simán elvegyülne...
- kormány, fapados kettes-hármas golfokban volt 2küllős.
- ülések, mintha vmi piacos üléshuzat lenne ráhúzva + világos belsőbe fekete ülés, mintha utólag rakták volna át egy másik autóból.
- műszeregység, lcd panel (ezzel nincs is semmi baj), de olyan gagyi kerettel hogy csak na... -
TaaT
nagyúr
válasz
Bati0501 #60149 üzenetére
Én úgy emlékszek új autója nincs senkinek a szerkesztőségben (max vmelyik családtagnak talán), jellemzően a régi verdákra buknak, amik nem korrigálnak ha elhagyod a sávodat
Téves feltételezés hogy akinek otthon swiftje van, de foglalkozásából adódóan végigülte/vezette az elmúlt pár év meghatározó új luxusautóit az nem alkothat ezekről véleményt
-
TaaT
nagyúr
Nem tudom ki hogy van vele de engem egyáltalán nem nyűgözött le az új S, bizonyos részei kimondottan olcsó benyomást keltenek.
[link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
Dany007 #59994 üzenetére
"Amit még nem árt tudni, hogy a legtöbb gépkocsiban a két jelölés közötti szakasz pont 1L olajnak megfelelő mennyiséget jelöl. Tehát ha minimumon van, akkor ha 1L olajat öntünk bele, akkor pont elérjük a maximumot."
Van olyan autó aminek 2maximuma van, meg van olyan aminek 3 sáv van (legyen: a-b-c) c: utántöltés javasolt, b: optimális, a: utántöltés nem javasolt, de tartós megterhelés esetén ajánlatos ha ide esik az olajszint.
-
TaaT
nagyúr
Aszittem a négyesgolf korabeli 1.6-os konszern motorok már mind min 100lovasak voltak, de tévedtem.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Legújabb kompakt [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #59777 üzenetére
Nem céljuk hogy eu autóba megvásárolják a jó drága olajukat, értem.
tomcsi23: ez jó, nekem is nehezen gyógyul a bokaficamom
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #59764 üzenetére
Csak érdeklődés képen, direkt hagyták le a VW-s minősítéseket? [link]
Dany007: néhány gyártó szerint az 1L/1000km sem sok, a felhasználók szemszögéből viszont ha 2csere között után kell tölteni az már nem az igazi.
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #59713 üzenetére
"Jobb-e a csúcsminőségű olaj? Nyilván igen."
Sztem a csúcsminőségű olaj előnye akkor jön ki ha megpróbálod kitolni a szervizintervallumot, vagy a motor határait feszegeti az ember.
Normál használat mellett bármely közép ár és minőség kategóriás olaj megteszi ami hozza az adott motor előírásait. Kivéve castrol, mert az elrúgta a pöttyöst.
-
TaaT
nagyúr
Na ki a király??????
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #59632 üzenetére
"
A Sustina-hoz képest igen."A Sustina-hoz képest olcsóbbak. Így hitelesebb sztem.
-
TaaT
nagyúr
Ezek szerint ti még nem hallottatok az "integra girl"-ről
-
TaaT
nagyúr
A Vtec-es vid kommentjei közül egy
"a vw konszern már felvásárolta a bugatti-t ,hogy legyen még egy sportautó gyára a ducattit, hogy legyen sportmotor gyára a scania-t hogy legyen még egy kamion gyára! nehogy megvegye a hondát is....kertigép gyáruk még nincs!
"
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #59000 üzenetére
Lehet hogy még sem gyenge annak a kaszninak az a motor
Nem lesz vele fürge, de lassú sem
Nagypapis tempóban simán elhiszem a 4.2l/100km-t.
Amúgy kössétek az övet, nem vicc 18+
-
TaaT
nagyúr
"de rugót vágni? Tényleg kell ez?"
Ez a vizet prédikálunk bort iszunk tökéletes esete: a közelmúltban a totalcar is helyeselte a bontószökevény és sufnituning autók eltávolítását (műszaki vizsga folyamat megváltoztatása) az útról... erre megflexelik a játszós autó hátsó rugóját
kár hogy nem lehet kommentelni, kapnák az ívet rendesen
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58889 üzenetére
Földből kiálló villanyoszlop csavarok nem hatották meg egy hasonló gumiját szal nem kell ezt olyan sűrűn defektezni
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58824 üzenetére
Mondjuk van egy pár foglalat
MunezXBK: a T10?
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58819 üzenetére
Ez komoly? kb a 2000-es évektől standard helyzetjelző (vagy másmilyen céllal) izzó az európai autókban
Gondolom kékes az üveg, így fehérebb a fénye
Ilyenem volt amúgy csak philips-ben.
ja T10 a foglalat neve
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58817 üzenetére
"Az izzó üveg alsó szárára van felhajtva az összes szál, amin keresztül kapja a naftát."
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58708 üzenetére
Nekem elég könnyen lejönnek, igaz, sosem áll a kocsi kint a napon hogy rá is égjenek.
Dany007: tapasztalat hogy a legtöbb ilyen prémium autót használó ember nem vigyáz jobban az autójára mint egy átlag ember, az hogy ez az autón nem mindig látszik a magasabb szintű anyaghasználatnak is köszönhető.
Pl a múltkori lexus-os úriember is beültette az esztergályosát az anyósülésre, aminek a nyomait nekünk kellett eltüntetni
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
Dany007 #58701 üzenetére
"De aki egy ilyen A8-ast vesz az bizony nem fog benne dohányozni."
Akinek telik egy új A8-ra szerinted mennyire tekinti használati tárgynak? És mennyire érdekli hogy bűrt kenegetni kéne néha hogy ne repedezzen ki idővel?
DZs: Én mondjuk nem megyek annyira gyorsan hogy samponos mosásnál ne jöjjenek le a rovarok szivacsozással, de amúgy beltéri tisztítószert használtunk a munkahelyen erre a célra.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58617 üzenetére
Ezen az első teleszkóp többe kerül mint 100e
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58614 üzenetére
Mondjuk ennyiért használtan már egész jó túra bicót lehet kapni
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Bluering Libra irodai forgószék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest