- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
"ellado egy egyedi épitésű calibra megkimélt álapotu projektor lámpás tv van bene levan karbomozva a tető kristáj lápák stb sokminden van az autoban de telefonon elmondom. ha akarsz az északa császára leni it a lehetőség evel a vasal az lehec mert bárhová megyek nics ojan eber aki nem néz utána téleg egyedi az auto. hiv csak komoj szándékuak hivjanak." [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
fenergie84 #65313 üzenetére
Az biztos
-
TaaT
nagyúr
Ha már így pörög a téli gumi téma, tegnap találtam helyben 4db 205/55r16-os 6mm-es gumit, 8.000ft/db áron. Rákérdeztem mikori gyártásúak, erre az a válasz jött hogy 2002-2003
-
TaaT
nagyúr
válasz
Balupapa #65170 üzenetére
Elhiszem, volt hasonlóm, de elég kékesen világított
[link]
Jah, Okt. 3.-án az NKH-nak írt levelemre válasz érkezett, amiben semmi sincs
"A felszerelni kívánt keréktárcsa ismeretében kérem, hogy további kérdéseivel, valamint a keréktárcsa felszerelésének elbírálása végett, a lakhely szerint illetékes (eljáró) megyei (fővárosi) kormányhivatal közlekedési felügyelőségéhez forduljon."
-
TaaT
nagyúr
válasz
bitpork #64901 üzenetére
Ezek nagy része nem "mosógép" amivel A-ból B-be közlekedtek a kispolgárok
Inkább sportautó ritkaságok, és a legtöbb petrolhead szerint inkább törjenek kiflibe a versenypályán minthogy kutyaól legyen belőlük...
Nemrég volt egy dokumentum film, lehet hogy nem pont ezeket [link] de nagyon hasonló versenyautókat csak úgy kidobtak az Auto Union-nál, aztán kézzel lábbal próbálták visszaszerezni amit tudtak, amit már nem tudtak azt újragyártották. [link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
random pics from the internet...
siccc onnan!!!
-
TaaT
nagyúr
válasz
kalapacsolok #64754 üzenetére
Sztem beszélj vele
[link]
-
TaaT
nagyúr
"Eladó ez a csoda. Jön, megy, megáll. Nincs vele semmi gond, gyorsabban kanyarodik mint az te eltudod képzelni az állítható futómű miatt ami látható is a képeken, olyan alacsony hogy a fikát felkarcolja az aszfaltról. Meg is tud állni, erről zsír új brembo fék gondoskodik. Van rajta pici karbon. Egy kis sötétítés az ablakokon hogy a haverod ne lássa ha épp a barátnőjét szop. tod a jobb 1ben. De ha esetleg a nyugger klubban szeretnél hódítani, minden gyári cuccot adok az autóval. Így letudsz menni Katókával a piacra egy kiló krumpliért. Egyetlen hatalmas problémája van, ami gyári hiba, hogy valami ocsmány módon nem megy. Főleg nem állóhelyből. Tehát itt az eladás oka. Ha van valami a garázsodban, ami szedi is a lábát, akkor dobj egy üzit, akár cserélhetünk is. Cserébe érdekel Vw, Seat Leon/Ibiza cupra, Skoda fabia rs. De akár 1-2 japán vas is szóba jöhet." [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
diegho #64554 üzenetére
Ha abból indulunk ki hogy a szlovákoknál egy razzián a szervizek fele hamis olajat használt, lehet csoda hogy csak ennyi autó van a szerelőknél, hiszen tudjuk hogy a turbó halálát elsődlegesen a kenési problémák okozzák.
Én inkább azt rúgnám seggbe aki szerint nem elég környezetbarát egy közvetlen befecskendezéses katalizátoros benzines motor (90-es évek vége, 2000-es évek eleje technika), és mindenáron 50g/km alá akarják szorítani a CO2 kibocsátást.
És továbbra is a (nem feltétlen kicsi) turbós benzines/dízel motorok pártján állok.
-
TaaT
nagyúr
A seicento-nál felszisszentem crash tests
-
TaaT
nagyúr
Ezt nem hagyhatom ki
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Ez meg tombolán nyerte a jogsiját
youtube
-
TaaT
nagyúr
Gördülési ellenállás mindenekfelett... na de ennyire?
-
TaaT
nagyúr
LOL 19-es kerék
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bati0501 #64102 üzenetére
"nem tűnnek olyan hűű de kuriózumnak"
Annyira nem is kuriózumok hiszen még mindig gyártják őket (Super RS-t, a simát már 10éve nem), meg lehet venni újonnan
per darab
De valamiért mégis az egyik legkeretesebb felnik (a sima RS-t is belevéve) az egész világon, márkán belül csak a Motorsport fémjelzésű szériák tesznek túl rajtuk, bár annak mindenki tudja az okát
-
TaaT
nagyúr
Nekem is vennem kell majd aksit, már 2napot sem bír ki állva
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Golf IV Variant használt teszt ha vkit érdekel
-
TaaT
nagyúr
Ezt ma lőttem, roppant bizalomgerjesztő
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
Mágus2 #63397 üzenetére
De hogy legyen egy Prohardveres hasonlat is...
Képzeld el hogy holnaptól nem lehet egyedi számítógép konfigot összerakni... Nem, számtech boltoknak sem, csak azt lehet megvenni amit gyárilag raknak össze, vagy amit a teszkóban árulnak
És ha ki akarod cserélni a videokártyát egy 30.000ft-osra, + 30.000ft-ért adnak róla neked papírt, ők biztosítják a hivatalos lehetőséget. Aztán ha nem fizetsz, jön a hivatal és megbüntet mert illegális átalakítást végeztél... kb ez megy az utakon manapság.
-
TaaT
nagyúr
Ezek mind megvannak nekem is, de itt nem csak a fényszórókat nézik kiemelten?
bitpork: természetesen szerelték vele, de semmi kiegészítő nincs hozzá (fényszórómosó, automata magasságállító)
Mágus2: "Ha nem fogadnak el semmit, akkor csak gyári autók járhatnak az úton?"
Papíron igen, a valóságban viszont nem csak gyári autók járnak az úton, de tudod miért jó valakiknek ha nem fogadnak el semmit?
1. A közalkalmazottaknak nem kell többet dolgozni, mert az emberek fejében meg sem fordul hogy lepapírozzanak vmi átalakítást.
2. Így van miért büntetni.
3. 1 + 2 = Profit. -
TaaT
nagyúr
Én azért remélem nem futok bele ebbe a razziába az utólag befaragott gyári xenonommal
-
TaaT
nagyúr
válasz
momo2828 #63372 üzenetére
Kőfelverődés: a jó magyar utak (meg néha a trehány fuvarozók) pfej
Mondjuk ha 90.000km-enként kell vezérlést cserélni akkor aktuális lesz vagy már volt.
"Szervízkönyv azt mondta szépen vezetve."
Meg se mutatta?
Amúgy mekkora és hány ember akar hátul utazni mert ott kicsit szűkös a golf, meg ha kell a nagy csomagtartó (kezdeti variant cél) akkor lehet ott is szűkös lenne egy sima golf.
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #63288 üzenetére
Első oldal, táblázatról vélemény? [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
Rambovits #63211 üzenetére
Először érdemes szemrevételezni a levegő szűrőt hogy mennyire koszolódott el 4év/13k km ha nagyon koszos akkor csere
Az első hogy megnézed milyen szabványú olaj kell bele, VW 502 00 -t ír a net és innen lehet keresgélni a megfelelő viszkozitású és márkájú olajat.
Amúgy hogy fér bele 4.2L amikor az 1.6 16V-be megy 4L
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest