- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #74993 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #74871 üzenetére
A golfból a 3ajtós sem kupé, a kombit leszámítva a golf az hatchback.
-
TaaT
nagyúr
Igen, csak azt mondod ha itthon veszel egy 5éves használt autót az után nem kell regadót fizetni, persze hogy nem kell mert már 1x ki lett fizetve új korában.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy helyes hogy ezt a rengetek lóvét beszedik.
Amúgy mi változott jan-1-el hogy ekkora a felháborodás? Haver 3éve vett négyesgolfot olaszból és neki is kellett vagyonszerzési illetéket fizetni a regadó mellett.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #74449 üzenetére
Ez tűnik valószínűnek.
-
TaaT
nagyúr
Erre van valakinek valami ötlete?
[link]
-
TaaT
nagyúr
"az 1.6 16V nem tul jol sikerult konstrukcio."
ha csak a motor megbízhatóságát nézzük akkor pont ellenkezőleg. persze EGR problémáról én is hallottam már de nem jellemző.
"A fogysztasa viszont tutira nem lesz 10 alatt varosban."
Vidéki városban, korán elváltva simán lehet 10 alatt
-
TaaT
nagyúr
válasz
hobizoli #74247 üzenetére
"van mar 300lo a motor amugy azota?"
van, 331loj
"a hangyasz projektnek amugy mi a celja..."
Anno amikor belefogott ő sem gondolta hogy ekkora szopóroller lesz a projekt, de ez nem ez ő hibája elsősorban, hanem az első szerelőbandáé akik csak akkor nyúltak hozzá az autóhoz amikor ő ott volt mellettük, és akkor is elbasztak ezt-azt. Powered Áki azért gatyába rázta a projektet, de csodát ő sem tudott művelni. Mondta is az elején hogy ő szíve szerint újra kezdené az egészet.
-
TaaT
nagyúr
válasz
zsolt19900 #74180 üzenetére
maradjunk a standard modelleknél.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #74175 üzenetére
"Mini SUV crossover"
gyakorlatilag már minden olyan autóra ráaggatják aminek nagyobb a hasmagassága egy golfnál
-
TaaT
nagyúr
Egy helyi vállalkozónak is ugyanilyen A4-ese volt csak 1.6 benyával, abban sem volt villanyablak hátul. De ez őt nem nagyon érdekelte hiszen hátul szinte sosem ült senki és volt benne klíma.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Kornel #73913 üzenetére
A brock régimotoros gyártó, de nem a könnyű súlyra gyúrnak.
Sztem neked a legjobb választás egy OZ Superturismo lenne, elfogadható ár, könnyű és erős.
neduddki: idehaza a legtöbb japanautofan ilyenről max csak álmodhat.
-
TaaT
nagyúr
"Másrészt már vagy tíz-húsz éve tilos vízsugárral machinálni a motortérben, mivel az érzékeny elektronikus alkatrészek nem szeretik a nedvességet. Ezért ha nagyon gáz a motortér, inkább fizessünk be egy profi kozmetikusnál egy ápolásra"
És szerinted a "kozmetikus" mivel fogja megmosni?
[link] Amúgy nem rossz összefoglaló.
-
TaaT
nagyúr
"Amúgy meg leszarom, vegyen havi 200 km-re tizensokéves dízelt...Mert az Audi...vagy Passat.
Ha valaki hülye legyen az,de ha még valaki asszisztál is hozzá az már kemény."Ez valahogy fordítva sült el szerintem
[link] [link]
DeFranco: "csak akkor nem tudom, miért jött mégis ide, fogadalma ellenére"
igaz, inkább a márkafórumban kéne érdeklődnie hogy mi merre mennyi.
[link]
-
TaaT
nagyúr
"németebb"
EBC = Made in England
"bő háromszor drágább egy gyári minőségűhöz képest."
Az EBC-nek is vannak gyári (vagy jobb) minőségű de nem drága cuccai: Ultimax Pad, Premium Disc.
A színes cuccok a gyárinál sokkal jobbak, és ez az árukon is látszik."de valahogy nem érzem, hogy nekem szükségem lenne rá"
Végül is amit nem próbáltál arról nem tudhatod hogy jobb vagy sem.
Egy másik fórumon írta egy négyesgolfos ember amikor az összes betétet lecserélte Ultimax-ra hogy ilyen jó féke még sosem volt, és csak a Hungaroringen fogytak el.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Mondjuk kíváncsiságból kimentem és belenéztem a tartályba, lehet ráférne egy kis pucolás.
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #73390 üzenetére
Meg van rá sz esély sajnos
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #73384 üzenetére
A havon kívül más akadálya nincs ezeknek.
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #73379 üzenetére
Pedig ebből motor lesz szerintem.
-
TaaT
nagyúr
szerk.: Megelőztek.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #72935 üzenetére
Jó-e az 1.6-os golf?
hobizoli: M3-at csakis hobbiautóként tudok elképzelni, és én sem cserélném le egy fiestára
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #72827 üzenetére
Nálunk 6000ft-ról indult, 10000-et nagyon ritkán kértünk el, de már a 6K-t is csak nagyon kevés ember engedhette meg magának, többnyire csak vállalkozók.
Az átlagember csak akkor takaríttatta ki a kocsiját ha műszakira kellett vinni, vagy ha már nem lehetett benne megmaradni olyan ganés.
Tükör Radiál
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
bitpork #72809 üzenetére
7év (~22000km) alatt eddig csak egy felkoppanásgátló bak adta meg magát a futóműben. Ugyanannál a keréknél a kerékcsapágy engedte el az olajat, de még kifogástalanul működik. És lehet egyik probléma sem jelentkezne ha nem libbenek bele ugyanazzal a kerékkel egy kutyafialtató méretű kátyúba 3 vagy 4 éve.
Aszem ledőlök egy kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest