- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
FrankMonzano #222584 üzenetére
A kinézettek is jók, esetleg még, attól függően hogy mekkora kell:
Punto - Bravo (és ezek egyéb Lancia-Alfa változatai)
Megane (1.6 K4M), Clio (1.2 16v 1149 ccm)
Auris, Yaris (nem 1.33) -
szebe
addikt
válasz
FrankMonzano #222572 üzenetére
A trión (ion/czero/miev) kívül max pár lefingott akksis Leaf-et látni ennyiért, meg elvétve Fluence-t (de ott kérdéses az akksi tulajdonjoga).
Valami hót egyszerű benzinest néznék ennyiért, Jazz, Megane, stb.
-
szebe
addikt
válasz
scott_free #222568 üzenetére
Alsó hármat ezekkel a motorokkal kilőheted
-
-
-
szebe
addikt
válasz
NeoPampalini #222235 üzenetére
- ne legyen hosszabb, mint 455 cm, mert akkor már nem fér be a garázsba
Ezzel az octaviat ki is lőtted, hahu szerint 4659 mm. Meg ennyibe nem fog beleférni ajánlott tsi-vel.
Megane 3 (1.6 16v 110le), Focus 3 (1.6 ti-vct 125le) 455x mm, azok lehetnek jók talán.
i30/Ceed is oké 1.6 MPi-vel, 449x mm-t írnak a kombira. -
szebe
addikt
válasz
macilaci78 #222227 üzenetére
Megane 3-4 1.5 dci 110le (adblue nélkül)
Kia/Hunyadi 1.6 cr
PSA 1.6/2.0 dízel
A VAG-ot meg megmondják a többiek, hogy 1.6 vagy 2.0 a jobb -
szebe
addikt
válasz
Dr. Mózes #222140 üzenetére
ér-e kb. 1 mFt-tal többet egy hasonló paraméterekkel rendelkező Auris, mint egy Focus.
Nem.
(Ahogy pl a 8-9 gen Civic is hasonlóan "jó" áron megy, de ~10 éves alsó-közepet 4-ért, hááát...)
Tudom hogy nem konkrét kocsira kértél véleményt, de közel 3 millióba majd azért férjen bele a tempomat meg az ülésfűtés (meg esetleg csipogó, minimum hátra).Ti melyik típust választanátok?
Megane -
szebe
addikt
válasz
TeeJay #221401 üzenetére
Becsapta a kocsit és vissza ment a kis kuckójába hogy felesleges innentől beszélnünk
Ha "hozzáértő" megy, azt nem szokták szeretni, mert nem tudják eladni "akadékoskodás" nélkül, közel teliáron. Meg nem tudja nyomni a parasztvakító rizsát.Ja köszönöm megnéztem már hogy 40-50ezer egy Exide vagy Varta akku bele meg kopott nyári gumi volt rajta az is vagy 150-160ezer és már pörgettem a számokat hogy mennyivel olcsóbban kellene elvinnem hogy ne bukjak nagyot
Ezeken szvsz felesleges fennakadni, olyan kopó dolgok, amiknek a cseréje használtnál bele kell (kéne) férjen. -
szebe
addikt
válasz
Ace Ventura #221395 üzenetére
Faceliftes J-vel nem igazán van már gond.
De ennyi pénzért én már lehet inkább a K felé kacsintgatnék. -
szebe
addikt
válasz
Ace Ventura #221390 üzenetére
Focus 3,5
Megane 3 vége, 4 eleje
Auris 2 (de nem az 1.33)Ha nem baj hogy turbós
Astra K
Golf7
Giulia -
szebe
addikt
válasz
freelanced #221373 üzenetére
110 lovas 1.5 dci 3-as Megane
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
válasz
moddingR #221026 üzenetére
Ha esetleg lesz konkrét elképzelés, akkor érdemes tájékozódni, hogy pl tempomatot hogy lehet utólag megoldani. Többségében egy bajuszkapcsoló cseréje elég, meg szoftveresen engedélyezni, de van ahol kormánycsere kell (az se feltétlen egy vagyon). Ahol 3. bajuszkapcsolón van, ott lehet több a meló.
Ülésfűtés meg nagyjából bármibe megoldható utólag. -
szebe
addikt
válasz
dellfanboy #220803 üzenetére
Van ahol a kiírt ár tartalmazza ezeket a költségeket. De sokan szeretik hozzácsapni a végösszeghez, ezt jobb telefonon fixálni. Esetleg lealkudni.
-
szebe
addikt
válasz
dokee78 #220657 üzenetére
Megbízható, olaj meg víz legyen benne. Az se baj ha nem a 30 ezres olajcsere van tartva.
110 lovas 6 sebességest nézz, vezcsere az okoskerék miatt picit drágább.
Az 5 sebességes (a linkelt autó is az, a képeken látszik) "csak" 101 ló, nincs okoskerék, de a váltó gyengébb. -
szebe
addikt
válasz
SirRasor #220630 üzenetére
6-7-ért újonnan nem nagyon fogtok olyat találni, amibe belefértek. Meg kamatmentest se nagyon osztogatnak.
Ha nagyon "muszáj", akkor a jelenlegi keretből vennék valamit, mondjuk Scenic 3, 1.6 16v. Nem tépi fel az aszfaltot, de elvisz, meg hazahoz, és van benne 3 ülés hátul.Mindenképp próbáljátok bele magatokat előtte, ne vétel után érjen meglepetés.
-
szebe
addikt
válasz
cappa72 #220498 üzenetére
Eredetileg használtat akart, de inkább új felé kacsintgat, tekintve a használt árakat.
Hát nemtom, én inkább nézegetnek 2-3 éves használt Clio/Yaris és társait, mint egy i10 vagy SS.Műszaki adatok alapján elvileg saját fejlesztés, az még nem egy átmatricázott Renault.
-
szebe
addikt
válasz
Zolás #220347 üzenetére
2010-est ennél drágábban nem vennék (nem néztem át tüzetesen, csak ár-évjárat-felszereltség miatt) [link]
2013-ast vettem 2.6-ért, de az csak 101 ló 5-ös váltóval (+ ülésfűtés, elektromos kézifék, visio (használja azt valaki?) Navit meg cseréltetem valami kínai cp képes csodára).
A linkelt 2015-ös egész jó, hátha enged a sérülések miatt. -
szebe
addikt
válasz
tonyrulez #220175 üzenetére
Astra 1.4 szívót engedd el, minimum az 1.6, de post fl az 1.4T is jó.
Focusból csak az 1.6 Ti-VCT játszik.
Fabia egy mérettel kisebb, azért azt vedd számításba.130 ezres szűrőt elengedném. 7-9 éves autókról beszélünk, azért azokban simán lehet 150 körül, semmi bajuk, ha gondos volt a tulaj.
Esetleg felvenném a listába a 3-as Meganet, 110 lovas 1.6 szívóval.
-
szebe
addikt
A Renault topikban már kirögtük magunkat rajta a cikk megjelenése után.
Kíváncsiságból beleolvastam a fb kommentekbe is, ott meg szépen előszedegették a korábbi haználtteszteket, ahol kapták a dicséretet a fikázott modellek.Nem néztem rá a csávó kínálatára, de gondolom van/volt pár beragadt darabja az általa ajánlottakból. Nem csodálnám...
-
szebe
addikt
válasz
BigBlackDog #219902 üzenetére
(utóbbiból asszem létezik 6-os váltóval is az 1.6)
3-as Megane is van 6-os váltóval 1.6 K4M mellé.
110 ló - 6-os váltó
101 ló - 5-ös váltó3-as Phase 1 szűken beleférhet. Méter lesz benne valszeg, de olyan sok minden nem tud elromlani.
-
szebe
addikt
válasz
BigBlackDog #219812 üzenetére
Legtöbb modellhez elérhető a térelválasztó háló, szerintem az a legkulturáltabb megoldás.
-
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #219791 üzenetére
Jó múltkor is volt erről szó. Páran direkt kombit keresnek, mert hátha háztartási nagygépet kell venni, ikeázni, költözni, stb, és akkor előny. Megvolt mind, én már inkább fizetek érte, és nem szűkítem kombira a keresést.
Az már más kérdés hogy kombink lett, abból jött egy olyan, ami megérte. -
szebe
addikt
válasz
Yiggdrasil #219688 üzenetére
kiesett, mert nem tetszik neki
szintén “csúnyák”
Ezt a nézőpontot kéne valahogy elengedni ennyi pénzért.
Fabia? Szülőknek volt 1.4 16V (BUD), 16 év alatt kopókon kívül mást nem kért. Rozsdára ott se árt figyelni azért. Ja, VAG kizárva... -
szebe
addikt
válasz
rhunseeker #219677 üzenetére
Facebook csoportban is mikor látom, hogy töltik fel a képet, mert láttak egy másik alfást
J Astra dettó, aztán találd meg a releváns infót a sok szemét között -
szebe
addikt
válasz
Yiggdrasil #219662 üzenetére
Picit úgy vagyok vele, hogy ilyen autó nincsen ebben az ársávban. Szerintetek?
Fogalmazzunk úgy, hogy az igények nem teljesen fedik a lehetőségeket.
Ebben az ársávban nem igen van mozgástér a válogatásra. Venni kell ami nem híresen szar konstrukció, és nincs lyukasra rohadva. -
szebe
addikt
válasz
Red_Bull #219533 üzenetére
Kipufogón szerintem nem gáz, azt nem akkora mutatvány cserélni.
Bölcsön meg attól függ. Ha megszúrod egy csavarhúzóval, és pereg mint a ropogósra sült levelestészta, akkor futás. Ha csak felületi, akkor menthető.
10-12 éves autón annyira nem kéne, hogy jellemző legyen, kivéve ha valami extrán sózott vidékről való. -
szebe
addikt
válasz
grizlisandor #218386 üzenetére
Nem tudom mennyire jönne ki a keretből fl utáni darab. Előttiekkel meg azért szokott ez-az lenni. Meg évjárattól függetlenül nehéz a kocsi.
-
szebe
addikt
válasz
vzsryl #217928 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy a gyártót vagy a kereskedőt védjem, de amíg nem látjuk a szerződést, amit az olvasó aláírt, addig vakon repülünk.
Meg a cikk is kifelejt 1-2 infót, pl hogy erről tájékoztatták-e a vevőt (meg hogy a szerződésben erről van-e bármi):
A levélben azt is részletezték, hogy a Kia EV6 ára 2022. június 6-án 1,2 millió forinttal, majd novemberben és idén januárban alkalmanként 500 ezer forinttal emelkedett. Tavaly augusztusban modellév-váltás volt, ami elvileg további 1,5 millió forint drágulással járt.
-
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #217793 üzenetére
Nem az Outlandernek van híresen szarul degradálódó akksija?
-
szebe
addikt
válasz
dudika10 #217520 üzenetére
bluetooth
Ha esetleg kigurítasz egy újat, akkor abban valszeg nem kérdés, hogy lesz.
Használt esetén ha nem tudja "gyárilag", akkor is rengeget a lehetőség.
CD lejátszó "helyére" (körére) egy bt modul beépítése, jack csatis bt vevő, fm transmitter, stb.
A lényeg, hogy ha műszakilag amúgy oké az autó, akkor ne ez legyen a deal breaker. -
szebe
addikt
válasz
TrollBalint #217500 üzenetére
Azért néhány tankolásonként érdemes ránézni a keréknyomásra (már ha nincs tpms)
Ha valami van, akkor előbb feltűnik, nem csak akkor, amikor már 0,5-1 baron sántít a kocsi.+ gumisok jobb helyen felteszik gépre, és ha kell, akkor centrír. De azt is lehet érezni, ha már nem oké.
-
szebe
addikt
válasz
macilaci78 #217280 üzenetére
Bár látom közben megoldódott, Megane helyett Lagunát néztem volna, ha méret kell.
-
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #216989 üzenetére
Nem annyira lehetetlen, kapott egy csomó tippet, ahol a hátsó sor 3 (szinte) teljes értékű ülés.
A fogyasztást meg a gázos becsípődést nem értem, ekkora futásnál nem tényezők.
#216987 hdanesz
Megane 3-at vettünk két hónapja. Átírás (regisztráció, forgalmi, rendszám stb) + első kötelező kör (vezérlés, olajak, szűrők, gyertya) bőven 300k felett. Aztán majd kelleni fog téli szett, felni se ártana (16-os), arra számolok legalább 200k-t.
De ez egy ilyen bringa, ezekkel számolni kell. -
szebe
addikt
válasz
Tothgera30 #216837 üzenetére
Ja, annyiért már van van értékelhető választék.
Ezért az árért talán az mk3 Ti-VCT fókát is bele lehet venni még a szórásba. -
szebe
addikt
válasz
Tothgera30 #216829 üzenetére
Ha nem jön ki 3-ra a végösszeg (fogalmam sincs mennyit érhet az a H), akkor én lehet elengedném a J-t. 2,5 környékén nézegettem őket, nem igazán volt értelmes az igényeim mentén (tempomat, radar, esetleg ülésfűtés és bt), és jellemzően 12-13 évesek.
Végül Megane3 lett 2,6-ért, és van benne minden, '13-as. -
szebe
addikt
válasz
ZolAK #216694 üzenetére
Bár ennyiért szinte új J-t kapni, szóval nem valószínű hogy előjön, de azért az 1.4T esetében szeret repedni a turbo öntvénye, meg az M32-re is érdemes figyelni.
Nem tudom Megane4 mennyire bajos, ott is van még szívó 1.6 a Nissantól, meg a későbbi tce-kkel sincs akkora gáz talán.
-
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #216672 üzenetére
Szerintem a millióhoz "öreg". Annyiért (és felette) a Twinportos Classic megy
(2002-es Z14XE Caravant adnék el, szintén kevés km ~130k, csoportba 750-ért raktam fel, nem nagyon kapkodnak érte. Tudom, hahu, de azokra a hívásokra fel kell készülnöm lelkileg
)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest