- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #210922 üzenetére
Jo hogy nem Skodat vettel, ott azert gyakran kellett utantolteni a hutovizet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #210840 üzenetére
Én néztem az olajhőfokot (Superb 2.0 tdi), télen fűtés nélkül kellett neki lazán a 10 km, nagyobb hidegben a 15 km, hogy elérje a 80-90 fokot az olaj.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30 #210756 üzenetére
A G az tok oke, nekunk ketto is volt (1.6 sedan) semmi baj nem volt veluk soha.
Viszont a V50 is oke, most hogy mondod.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30 #210752 üzenetére
Astra sajnos nem tetszik neki. Fokabol akkor a gyengebb lesz celkeresztben. Az 1.8-rol sem hallottam jokat sajnos pedig a keretbe beleferne. 2.5-3M-ig keres 2 gyerekhez kombit vagy Suv-ot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30 #210746 üzenetére
Ismeros is nezegeti. Ott nincs gond az okoskerekkel?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
anonymus89 #210710 üzenetére
Mert egy autot rendszeresen kell.szervizelni. Olajcsere, szurok, es egyeb kopo alkatreszek (fek, gumi, futomu, stb). Persze ha keveset mesz ezek lassabban romlanak de pl a folyadekok (olajak, hutoviz, stb) alltaban is oregszik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #210675 üzenetére
Nem, egy oreg 1.6 szivo motor volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #210670 üzenetére
Igen, nem egy jo omen ha nem a sok rovidtav miatt van. Mas hiba nem vt eszlelheto, olajbetolto rendben, hutoviz tiszta.
Kozben ezt talaltam a temaban:
"Az injektoros motor esetében pedig akár a helytelen üzemanyagnyomás, vagy egy hibás hőgomba is lehet a probléma hátterében. A gyújtásrendszert mindkét esetben alapos vizsgálatnak érdemes alávetni."
Na ez jo tampont.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboy93 #210535 üzenetére
Nem. Ha nem iridiumos gyertyat teszel bele annak 60 ezert a csere periodusa az iridiumosnak 100 ezer km (igy a szijas motornal egyutt cserelendo a vez. szijjal). De a gyetya siman cserelheto kulon is. Nekem is az olcsobb gyetya van, 2-en haverral 1 ora alatt csereltuk ugy, hogy eletunkben elosszor csinaltunk ilyet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #210534 üzenetére
Accordbol van a 2.4i az kellemes utazogep a 201 lovaval. Volvobol az 5 hengeres 2.4i az jo hangu bar a 170 lovaval azert nem tepi fel az aszfaltot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboy93 #210532 üzenetére
A 3.0 az lancos azt nem kell cserelni. Lancfeszitore erdemes 200-250k km kornyeken ranezni azert preventive.
A 2.5 az szijas valoban es 5 ev vagy 100k km a csereintervallum de az a motor meg nem eros, szoval nala nem jatszik. Mondjuk ott a csere koltsege kb az eves kerete fele lenne vizpumpaval. -
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #210497 üzenetére
Mert van nyomatek, szivobenzinnel bizony gyakran vissza kell pakolni. Mondjuk konnyu a kuplung, attol nem lesz izomlazam az tuti.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #210492 üzenetére
Igen izlesek es pofonok, 9 ev DSG-zes utan nekem egyaltalan nem hianyzik az automata. Ha lenne tabolsagtarto tempomat akkor esetleg nagy duzzogva...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #210486 üzenetére
Igen. Varosban dugoban hasznalva is kvazi onvezeto volt vele a Skoda. Savtarto miatt meg palyan is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #210483 üzenetére
Radaros tempomat is ugy az igazi csak ha autamatavalto van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #210416 üzenetére
Jetta eleve sovanyabb hangszigezelest kapott mint a Golf, azt kalkulald bele.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #210409 üzenetére
Erzekeny ra, sztem eseteben egy probat meger.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #210297 üzenetére
Jazz-ben is mert ott az elso ules alatt van a benzintank. Amugy meg vmi SUV, abban jo magasan ulne.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #210249 üzenetére
Paleszes uvegnek neztem elsore en is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #210230 üzenetére
De.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend #210148 üzenetére
Dizel, ott tobb a nyomatek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #210136 üzenetére
Igen, a 16-os is felmegy rá, nekünk a 2019-es-hez 16-os vt a gyári teljesértékű pótkerék. Mondjuk pont nem váltómérete vt a gyáriszereléső 17-es keréknek de hát az kit érdekel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
[CS]Blade2 #210096 üzenetére
A legtobb helyen tudsz mar kartyaval fizetni.
-
Qru
MODERÁTOR
Ezeket az offokat a nok, nougyekben lehet folytatni, itt ne pls.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
[CS]Blade2 #210076 üzenetére
Jobb kondiban van akkor, azt vedd nem vitas.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
[CS]Blade2 #210074 üzenetére
Akkor ez a resze rendben lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
[CS]Blade2 #210065 üzenetére
Lancos igen.
Alairasi cimpeldanyt kell meg erdemes lecsekkolni, hogy nincsen-e elidegenitesi tilalom az autora. Mert ha pl adotartozasa van a cegnek hiaba vetted meg, a nav siman lefogaja es viszi a kocsit. Te meg futhatsz a penzed utan.
Nem kell rogton elvinni de erdemes meg a szerzodes alairasa elott, mert ha pl lopott az auto akkor egyszeruen nem irod ala...
Vagyonszerzesi illeteket kell fizetned, van ra kalkulator ha rakeresel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #210045 üzenetére
Oke a szelvedojere maris tudok vevot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest