- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
rayoliviero #166186 üzenetére
Ilyen árban nagyon Golf, Leon, Octavia -t kapni !
-
w333
félisten
Én ezt megnézném élőben ... nagyon patikának tűnik !
Ezzel a szívó 1.4 8V motorral a világból kimegy, nagyon megbízható !
-
w333
félisten
válasz
Integrale #165667 üzenetére
a leon több mint 100 kg-mal nehezebb.
Igen, viszont a Pug az 8 szelepes míg a Leon 16
Szerk.
Jah vagy a Golf 4 -re írod ? ott pontosan 52kg a különbség súlyra !
Szerk.2
A múltkor pont egy bácsival beszéltem akinek Golf 4 volt mindkét motorral, ő azt mondta hogy az 1.4 neki jobban megy, gyorsabb a gázreakció !
-
w333
félisten
válasz
Integrale #165664 üzenetére
Pedig tényleg makulátlan mindenhol a 306 sehol semmi korrózió
Egyáltalán nem olyan vészes ez a gyorsulás vagy a gyorsulási adatok vannak elírva (Golf 13s) és a Pug 306 sem vészes egyáltalán, szedi az a lábát elég jól
Ami jók ezekben a szívó 1.4 motorokban hogy szinte bármelyik sebességfokozatban ha odalépsz neki akkor elég szépen ugrik, ez városban nagyon jól jön !
Illetve pályán 5 -ik fokozatban 120-130km/ -nál pontosan olyan fordulatszámon vannak ahol a legnagyobb a nyomaték, így pl. kamiont vagy autót nagyon gyorsan meglehet előzni kb. 160km/h -ig jól húz utána fogy el az erő !
-
w333
félisten
válasz
Integrale #165661 üzenetére
Szerintem semmivel nem megy jobban a 306 mint a Leon, annyi hogy kicsit hangosabb és jobban érződik benne a sebesség !
De a 306 is nagyon jó kis autó, anyámnak lassan 1 éve megvan és hibátlan !
A Leon viszont csendesebb és azért jóval komfortosabb
Fogyasztásban szerintem kb. egyforma 7-8L között esznek ha nyomod ha nem !
Pályán mindkettővel lazán lehet tartani a 160Km/h -t , ott ahol csak lehet
Viszont ami meglepő hogy a 306 beltér sokkal nagyobb, hátul nagyobb a lábtér és olyan franciásan kényelmesebbek az ülések, cserébe a csomi kisebb !
(#165662) hobizoli
Hát őszintén én még nem láttam olyan Puntot ami nem rohad pedig autókozmetikában dolgozom, illetve anyámnak is azt akartam venni de amit megnéztünk az mind rohadt, így lett a 306 ami tényleg makulátlan
-
w333
félisten
válasz
molnarpeter #160292 üzenetére
"Családi" szóval inkább szerintem a középkategóriát keresi !
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #160290 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
TomMusic #159734 üzenetére
Újabb Francia autók igen ... de ezek a régebbiek még megbízhatóak !
"Suzuki soha nem romlik" el is egy nagy uber legend, van egy pár ismerősöm akik megszívták vele pedig megbízható autót akartak, de ha egy autó nincs normálisan karbantartva az lehet bármilyen gyártmány mert soha nem lesz megbízható
Én amikor Suzuki -t néztem anyámnak legalább 5-6 -t megnéztem pedig 300-350k árkategóriában néztem, de egyik sem volt jó, amelyiknek jó volt a motorja annak rohadt az egész kasznija, és amelyiknek jó volt a kasznija annak pedig füstölt a motorja (ette az olajat) csattogott a váltója és így tovább !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
TomMusic #159722 üzenetére
Suzukit felejtsd el ilyen áron nem fogsz kapni csak olyat amit tolni kell, anyámnak tavaly Novemberben néztem Suzukikat 300-350k körül és mind szakadék volt, illetve nagyok sok s Suzuki nepper kiglancolt hulladékok, és sok a "tesó megegyezünk" Suzuki is !
Így Peug 306 lett a befutó 1.4 (8V) szívó (a világból kimegy) ugyan ilyen !
Kis szerencsével 200k -ért már kapsz olyat amilyen kell !
-
w333
félisten
válasz
bitpork #159536 üzenetére
Persze tudom ... taxis ismerős Passat 7 megkotlott a manuális váltó, kettőstömegű + teljes váltófelújítás 470k volt, automata el nem tudom képzeni mennyi lett volna !
Hazánkban még mindig luxuscikk az automata váltó, mindenki szereti mert nagyon jó addig amíg el nem romlik, majd jó nagy zsebbenyúlás után lehet hogy változnak a vélemények, jó-jó annak aki megengedheti magának !
Szerk.
Nagy biznisz az autóipar ... akkor egy kicsit a kulisszák mögé !
Nemrégiben találkoztam egy 2015 A4 -s Audi hátsó ülésén egy Porshe Hungária olajcsere számlával amin 170 ezer szerepelt, jó vastagon fogott a cerka !
-
w333
félisten
válasz
BigBlackDog #159530 üzenetére
+1
-
w333
félisten
válasz
tboy93 #159528 üzenetére
Ide Bp -re az a legjobb ... ezzel én is ugyan így vagyok, nagyon jó lenne egy automata váltó mert a kuplung tényleg kinyírja az ember lábát, de amíg nincs pénzem egy 2010+ évjáratú autóra addig számomra felejtős
Szerk.
ami tiszta elektromos üzemben legalább egy 200km-t el tud menni
Ampera
-
w333
félisten
válasz
bitpork #159525 üzenetére
Persze ez jogos ... csak leírtam hogy én miért nem vennék automatát !
Ami persze nem igaz, vennék én automata váltós autót de nem ebből az évjáratból hanem mondjuk 2010+ azokat már lehet nevezni automata váltónak !
Régi 124 -s Merci ... én is vezettem imádkozni kellett hogy 2 -ből 3 -ba váltson már, annyira nehezen ment neki nem rossz az de nem is volt a legjobb !
Szerk.
Golf 5 automata már egy fokkal jobb ... de ha elromlik akkor 500k a felújítás !
(#159526) BigBlackDog
Na oké de neked nem öreg Volvo -d van ... ha mondjuk egy régi S80 -t vettél volna, akkor is ugyan ezt mondanád ? szerintem inkább a manuálisat !
-
w333
félisten
válasz
bitpork #159522 üzenetére
Többet fogyaszt, nagyobb a rizikó hogy elromlik, és még sorolhatnám !
Oké modernebb automata váltó jó, de ezek a régiek kínszenvedés !
(#159524) gyenesmartin
A sokkal jobb érzést egy 2010+ autón tapasztaltad ? mert ha igen akkor az ilyen G Astra, Golf 4 (2000-2002) évjáratú automata váltójuk kiábrándulás lesz !
-
w333
félisten
válasz
gyenesmartin #159515 üzenetére
Ennyiért inkább Golf 4 vagy Leon ... ilyen áron már szépet kapsz !
-
w333
félisten
válasz
pècsimunkás #158316 üzenetére
Pedig tényleg jobban megy !
Különben melyik Focus -ról beszélünk ? Mk1 jól megy de már Mk2 nem !
-
w333
félisten
válasz
TheProb #158310 üzenetére
Nagyon ... padlógás és semmi nem történik, barátom szerelőismerőstől kapott egy ilyen 2 -s fókát szívó 1.6 igaz kombi volt, körbeautóztam anyám Peg 306 (1.4)
Próbáld ki nyugodtan, padlógáz de semmi nem történik csak lassan ...
Szerintem nagyon lusta, gondolom az Euro 4 normák miatt !
Szerk.
Akkor vegyél egy Leon 1.8T, ilyen áron már nagyon szépet kapsz !
-
w333
félisten
válasz
TheProb #158306 üzenetére
Ford az ilyen szívó 1.6 gyengus, nekem az 1.4 Leon jobban húz !Jah hogy ez az 1.8 ? ha ez gyenge akkor milyen lenne a szívó 1.6 ?
Nem tudom mi lehet a baja, Taxis ismerősnek volt 1 évig de gyorsan lecserélte (nagyon utálta, pedig nem volt semmi baja) most Passat 7 van neki 2.0 CRTDi !
Szerintem keress valami nyomatékosabb Diezel -t, jobban jársz !
-
w333
félisten
válasz
TheProb #158303 üzenetére
Felejtős ... tényleg keress másikat !
Inkább egy ilyen jól felszerelt megkímélt Seat Leon Mk1 (2006)
Elfogult vagyok nagyon
-
w333
félisten
válasz
footy #158240 üzenetére
Sajnos ez tényleg így van ... nekem most Mk1 Leon van és valószínűleg ha lecserélem majd egyszer akkor maradok az Mk1 -nél ami fiatalabb legalább 5 évvel és fullos, 1.9 TDi vagy 1.8T persze ez még a jövő zenéje
Ültem elég sok Leon Mk2 -ben és tényleg elég recsegős a belseje !
Illetve az a nagy műanyag "valami" középen a műszerfalon, nagyon csúnya !
-
w333
félisten
válasz
Integrale #158226 üzenetére
Az a baj hogy én még nem találkoztam olyan Bravo -al ami megkímélt és szép állapotú, legyen az céges vagy magányszemély mindegyikkel volt valami (nem nyílt az ajtó vagy csomagtartó, szélvédőnél műszerfal tetején az a műanyag kupak leesett egy kátyútól, kőkemény kuplung recsegő kerregő váltó, váltószoknya műanyagostól kiugorva a helyéről, gyenge kézifék ... én csak ilyenekben ültem !
De mondom lehet hogy csak én ültem olyanokban amik ilyen lelakottak voltak !
-
w333
félisten
válasz
Integrale #158224 üzenetére
Mindegy nem lehúzni akarom az autót hanem sajnos nekem és a környezetemben is ezek a tapasztalatok, pedig mint autó jó lenne
Az a baj hogy ezek a hibák a teszt alatt szerintem nem jönnek elő ... ezt csak azok tudják megmondani akik huzamosabb ideig használják az autót !
Leginkább dizel de volt sok 1.4T motor is ... apróbb de idegesítő hibák voltak (bajuszkapcsolók nem működtek, ették az izzókat, menet közben kinyílt a kesztyűtartó, centrálzár és ajtók nem nyíltak és még sorolhatnám) de sokaknak megadta megadta a váltó egyszerűen beragadt valamelyik sebességfokozatba, valamelyik ette az olajat és vizet ... de lehet ezek egyedi hibák
-
w333
félisten
válasz
Integrale #158222 üzenetére
Egy teljes nagy flottának csináljuk az autóikat ... na nekik nagyon sok több száz Bravo volt céges autóként, mindet lecserélték 3-5 éves korukban annyira megbízhatatlan volt, nagyon sokban ültem és tényleg nem egy nagy élmény recseg ropog és minden esik szét rajta !
Most J és K Astrára cserélték őket, azóta nincs ennyi baj !
De itt egy pár vélemény Link, Link és Link
Szerk.
Kollégámnak egy régebbi 2.0 (HGT 20V) Bravo volt, nagyon jó autó és soha semmi baja nem volt pedig 96" évjáratú, nemrég adta el és nem azért mert rossz, hanem mert kellett neki egy nagyobb és kisebb fogyasztású autó
Vagy az is lehet hogy ki kell fogni, Bravo -k nem rosszak ... csak nagyon gyengén vannak összerakva, szét kéne kapni darabokra és újra normálisan összerakni !
Szerk.2
Leon Mk2 sem egy nagy durranás és a belseje tényleg sivár de legalább megbízható és normálisabban (precízebben) össze van rakva
-
w333
félisten
válasz
Integrale #158219 üzenetére
Régebbiek jók voltak de ezek az újabbak hát ... sivár belső, zörög csörög, pontatlan váltó és olyan ami szét akar hullani, komolyan ingyen sem !
Pedig ültem már sokban ... nem győzött meg, német minőségtől messze áll !
(#158220) Morris
Nekem is ez a bajom az újabb Leon -al ... nekem Mk1 van és sokkal szebb
Nem a motorral van a baj hanem az egész körítéssel !
Akinek volt vagy ült már benne az tudja hogy miről beszélek
-
w333
félisten
válasz
Luck Dragon #156086 üzenetére
130km/h -nál 3800, míg 150kmh -nál 4100
-
w333
félisten
válasz
Richard! #156082 üzenetére
+1 anyámnak is a kis 306 -ért bejártuk a fél országot, őszinte legyek ? Bp-n nem lehet találni normális autót csak lepusztult, meggyötört állapotút és sok a nepper
Szerk.
Leon -t én nagyon ajánlom ... ez az 1.4 16V motor tényleg nagyon jó, nem egy versenyautó de cserébe nem is fogyaszt, városban elég virgonc és minden fokozatban azonnal megindul (nem kell visszaváltani) autópályán 130-150Km/h között megyek vele, nagyon jó a belső szigetelés így nem is hangos !
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #156076 üzenetére
Ahelyett inkább ezt lenne érdemes megnézni
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #155834 üzenetére
Inkább 1.4 Leon -t keress ... ezeket a köröket tavaly lefutottam !
Ha szerencséd van mint nekem, durván 500k -ért kapsz !
Pl. tessék ! nagyon megbízható Golf 4 és Audi A3 technika, 6L fogyasztás !
-
w333
félisten
válasz
Bad Pritt #155628 üzenetére
Igen az első Leon ... a buflák második külsőre teszik, de a belső ronda !
Szerk.
Ha már Leon, nagyon jól fogyaszt ez a kis 1.4i (és van benne erő), ugye a múlt héten bejártunk mindent (anyámnak autót venni végül a kis 306 lett) mentem összesen 600km -t ebből 200km pálya (120km/h), 300km főút (90km/h) és 100km város (70km/h) velem együtt 3 személy, és a teli tankból picit kevesebb van mint félig (ahogy számolom durván 35L üzemanyagot használtam el 600km alatt)
-
w333
félisten
válasz
tresh #155613 üzenetére
A Leon tulajdonképpen ugyan az mint egy Audi A3 még a műszerfala is, de az A4 már más kategória ezekre a szép magyar utakra nem vennék 8 lengőkaros autót, mert míg a Leon, Octavia, Golf 4 -nek egy teljes fűtőmű felújítás durván 30k -ból megvan, addig az A4 -nek legalább 100k -ba kerül !
A gyári adatok nem ezt mutatják ... szívó 1.8 vs turbó 1.8
(#155614) batai15
Ahogy nézem egy például fék szett nem igazán drágább mint a mostani kocsimon.
Biztos vagy ebben ? A4 B5 féktárcsa vs 206 SW féktárcsa
-
w333
félisten
válasz
batai15 #155604 üzenetére
Ha nagyobb autó kell inkább 1.6 Octavia -t vegyél
Mielőtt a Leon -t megvettem én is néztem az A4 B5 -t de gyorsan rájöttem hogy 2X annyiba kerül hozzá minden, jó autó az biztos, de ha baj van akkor nagyon zsebbe nyúlós, arról nem is beszélve hogy ennek a régi konstrukciós szívó 1.8 motornak nagyobb a fogyasztása mint az 1.8T
-
w333
félisten
És amit még kifelejtettem leírni a kis 306 -ról, új kipufogó rendszer van alatta, műszaki 2019.03, olajcsere tavasszal volt (műszaki előtt) vezérlés pedig 2 évvel ezelőtt, ami még teszik hogy a váltóval szemben van egy numerikus számsor kódot kell beütni zöldre vált és utána indul az autó ... különben megy mint a golyó
(#155537) enginev3.0
Minimálisan de azért engednek ... azért egy magánszemély többet enged
A Leon -omat amikor vettem (magánszemély 540k -ról 480k -ra alkudtam le)
Most anyámnak a kis 306 -t csak 20k -t engedtek az árából !
Kereskedéssel sajnos nincs tapasztalatom, de én nem is vennék tőlük autót mert ugye elég nagy haszon már rajta van neki (teszem fel a kérdést, ő mennyiért vette ?) illetve ki tudja az előéletét az autónak ? és ha valami összetákolt sz*r ami csak jól néz ki ?
Autókozmetikában dolgozom, csodákat lehet művelni egy lepusztult autóval azt mondod rá hogy olyan mint az új kívül belül, mégis lehet hogy egy szakadék volt !
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #155531 üzenetére
Tessék ez van szerintem reális áron és simán eltudom képzelni hogy ebben tényleg ennyi km van, igaz hogy sokkal idősebb de legalább megkímélt és elég jól felszerelt !
Nézhetsz fiatalabb 206 -t is ilyen áron, de biztos vagyok benne hogy csak olyanokat fogsz találni amik már le vannak rúgva és nagyon visszatekert órások, vagy "boyracer" autóként volt használva, vagy kintről behozott szemetet !
(#155535) enginev3.0
Na ez tényleg jó ... szerintem érdemes lenne megnézni élőben
Magyarországi és akár még a km. óra is valós lehet, nagyon szép kívül belül !
Alaposan meg kell nézni hogy minden működik rajta, kuplung és motor legyen jó !
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #155528 üzenetére
Mindenképp 1.4i (8 szelep) megbízható, én tegnap vettem anyámnak egy kis 306 -t ugyan ezzel az 1.4 motorral és azt kell hogy mondjam nagyon csendes és dinamikus szóval jól megy (fogyasztása kb. 5-6L) ma voltam vele az Auchanba beindítottam mentem vele durván 300 métert és már nyomta is a meleget
Bp. -n nem fogsz normális állapotút találni ez egészen biztos, kereskedést is gyorsan felejtsd el, magánszemélyt keress 200km -s környéken !
-
w333
félisten
válasz
Luck Dragon #155519 üzenetére
-
w333
félisten
Na megnéztünk elég sok Swift -et ilyen árkategóriában és azt kell hogy mondja nagyon túlértékelt autó, olyanokat vezettem hogy mehetnének a kukába
Az első amit néztem hölgy tulaj 1.3 GLX, helyileg Hont -n volt hát az valami botrányos volt kívülről szép volt aztán észrevettem hogy a hűtő szét volt rohadva (szivárgott a víz) indítás után hallok valami fura zajt, persze ahogy benyomtam a kuplungot elhalhatott (mondom ez még belefér) aztán jött a próbakör, 1-2-3 fokozat már éreztem hogy itt nagy a baj, mintha valami darálás lett volna a váltóban durva súrlódó hanggal (tulaj mondja a hátamnál biztos egy falevél beakadt a fűtőventilátorba és kapcsoljam ki) mondom ez nem ilyen hang mert mindjárt kiesik a váltó, azonnal forduljunk vissza, majd végül kinyögte hogy ismerős szerelő (pék) azt mondta hogy ezt nem érdemes megcsináltatni (vagyis elszólta magát "nem kell megcsinálni jó ez így mert egy idő után elhalhat") visszakérdeztem ... és mikor fog elhallgatni ? amikor majd a visszapillantó tükörben fogom látni a váltót vagy mikor ?
a vicc az egészben hogy direkt megkérdeztem hogy minden rendben van vele mert 80km -t nem megyek el kamura ha nem jó "azt mondta tökéletes" hát erről ennyit ne higgy el mindent az eladónak amit a telefonban mond !
Majd a köv. Suzuki szintén GLX és 5 ajtós, ajtók megvoltak ereszkedve, tiszta rozsda volt az egész alja, motorja sem volt egészséges szóval ez is felejtős volt de legalább közel volt !
Ezek voltak tegnap, ma újra elkezdetem anyámnak autót nézni volt is egy szép Lanos hát arról elég gyorsan de lemaradtunk, majd volt még egy Kalos és egy fehér Swift GLX amiket már eladtak de persze nem törölték a hirdetést, illetve nagyon sok lehúzós "tesókám" nepperbe is beleütköztem !
Na ezek után már úgy kerestem autót hogy beállítottam a szűrőket hogy milyen extra kell és az árkategóriát, aztán rátaláltam egy gyönyörű szép olajzöld 5 ajtós Peugeot 306 (1.4 XN) igaz hogy 1997 évjárat de fűtött garázsban tartott és szinte végig 1 tulajdonosa volt tényleg makulátlan igaz hogy kicsit messze Pápán volt de elmentünk megnézni, na ez igen úgy néz ki az autó kívül belül mintha szinte új lenne, váltó Peugeot -hoz képes pontos, motor szépen csendesen jár, kuplung rendben, 1 pici rozsdafolt sincs rajta, próba kör után már tudtam hogy ez nagyon jó vétel közben már telefonáltak többen is és a meghirdetett árra 290k -ra rálicitáltak így már 300k -nál tartott, de normális eladók voltak mert előtte telefonon megegyeztünk hogy 270k -ért visszük, szóval ideadták ennyiért, nagyon jó kis autó minden működik rajta, nem zörög nem csörög szvsz. jobb mint egy Swift
A hirdetést már törölték, de megtaláltam még a HD képeket róla !
-
w333
félisten
Köszi akkor valahogy rábeszélem egy 5 ajtós Swift -re !
-
w333
félisten
válasz
focvis #155145 üzenetére
A Matiz túl pici ... B Corsa nem rohad ? Stift lenne a jó de nem tetszik neki !
Punto nem ajánlott ? 2000 év, 5 ajtó, 1.2 (60Le) Klíma
Annyira nem vagyok oda érte, de ár/érték arányban bármit nézek ez köszön vissza
Pontosabban ilyenre gondolok !
Szerk.
Vagy esetleg mik jöhetnek még szóba ami ilyen áron jó lehet ?
-
w333
félisten
Sziasztok ... Opel Vectra eladva, sajnos anyám kicsit összetörte az elejét !
Na most keresek neki valami kisebb autót (4 vagy 5 ajtós) amivel könnyen lehet parkolni, kevés a fogyasztása + megbízható és lehetőleg 2000 + évjárat legyen, 90% városban fogja használni, extraként 2 elektromos ablak és 2 légzsák
A keret átíráson kívül kb. 250-300k (1 hónapon belül jó lenne megvenni)
Akiket eddig néztem, Punto 2 motor 1.2 (60Le) vagy Clio 1.2i esetleg más valami ?
-
w333
félisten
válasz
szabonagyur #152641 üzenetére
Hát ez ultragáz ... mi ez a hír ?
A Szentendrei úton 20 percenként van verseny, mégis mindenki leszarja !
-
w333
félisten
válasz
AMD Power #148759 üzenetére
Miért nem veszel egy ilyen Seat Ibiza -t ? nem rohad és megbízható !
-
w333
félisten
i3 ... nem rossz, csak az újrahasznosított préselt papír ajtókárpit szerintem ultragáz, különben olyan mint egy villany gokart !
i8 és Teslával is mentem már, hát az kicsit más kategória !
Kapcsold be a klímát + zenét, és mindjárt -50km a hatótáv
Szerk.
Tegnap este 22:30 -kor az Árpád hídon (Budáról -> Pestre) kb. 100-150km/h -al száguldoztak a TDi -k, olyan füst volt hogy nem lehetett látni (volt legalább 10-15 autó, Leon, Octavia, BMW, A6 stb.) tegye fel a kezét aki magára ismer !
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #148272 üzenetére
Kisebb utakra és városba inkább egy benzines 1.4 vagy 1.6 motorral
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #148262 üzenetére
Melyik motorral ? mert vannak problémás dizelek az Opelnél
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #148240 üzenetére
Én ezt akartam megnézni de mikor vettem az autót akkor levették a hirdetést (azt gondoltam hogy eladták) de most megint látom hogy fent van, szóval élőben érdemes lenne megnézni
A leírásban ami szerepel hogy vezérlés + vízpumpa + olaj cserélve frissen + 2 év műszaki azzal már egyből spórolsz kb. 100 ezret ami azért nem mindegy
Az átírás nagyjából 53 ezerből megvan + erre rájön a biztosítás !
Hozzám holnap jönnek és megcsinálják az eredetvizsgát majd délután megyek az okmányirodába névre venni, szóval elég friss a dolog 8 -án vettem szóval 23 -ig a nevemen kell legyen (ugye 15 nap áll rendelkezésre)
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #148238 üzenetére
Ennyiért már lehet kis szerencsével valami jobb autót is venni !
Én még mindig azt mondom hogy az 550k -s Leont és kicsit még alkudhatsz is belőle, én pl. 540 -ről 480-ra alkudtam le (komoly vevő voltam készpénzzel)
G Atrával nekem csak az volt a bajom hogy népautó és mindenki úgy van vele hogy "Opel" nem kell rá költeni, aztán majd minden a nyakadba szakad, Leon és Golf tulajdonosok pedig szeretik az autóikat így nagyobb a valószínűsége hogy normálisan karban volt tartva !
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #148231 üzenetére
Itt vannak a további hirdetései "Kőszikla"
Azért az a Golf 3 Variant is megér egy misét ... szó szerint (templomudvar) !
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #148227 üzenetére
Ezek közül a Pug 206 (műszaki elvan írva) és ahogy látom nepper autó !
Különben mennyi a max. kereted átírással együtt ?
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #148161 üzenetére
Ha tetszik az is vállalható ...annyira nem ismerem őket, de vannak itt fórumozók akiknek van velük hosszútávú tapasztalatuk
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #148138 üzenetére
Ezt egy telefonhívással simán le lehet szűrni
Fehérvárról vettem egy normális magyar családtól (szép környékről, háznál)
Nagyon korrekt volt, reggel felhívott hogy mikor megyek az autót megnézni mert akkor úgy alakítja a programját a családdal, látszott rajta hogy autó őrült és mondta hogy ő szeret az autóira költeni mert azt az autó meghálálja, különben a barátnője használta (ezzel hordta a gyerekeket oviba)
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #148125 üzenetére
Ennyiért kis szerencsével ki lehet fogni jó G Astra, Leon, Xara, Megane
Kereskedést fejtesd el, inkább magánszemélytől !
(#148130) Kornel
Pedig van ... csak ki kell fogni !
Kb. 1 hete vettem a Leon : Képek ... leírás róla ... belseje
-
-
w333
félisten
válasz
Integrale #148078 üzenetére
Pontosan ... óra szerint mondtam
(#148078) Integrale és (#148080) Pumma
Persze teljesen más a 2 autó de ez az újabb Ceed beltere már nagyon jó és minőségben is simán ott van mint az Ufo Civic a régebbi Ceed azt aláírom hogy recsegősebb volt de ezt az újabb szériánál már javították !
1 dolog ami engem pl. nagyon zavar az Ufo -ban az pedig az indítás ... gyújtás ráad kulcs -al majd bal oldalt van a Start gomb (leállítás pedig szintén kulcs) melyik agyatlan japánnak a fejéből pattant ki ez az orbitális baromság ?
-
w333
félisten
válasz
gzbotii #148063 üzenetére
Na persze az teljesen más ... de városba az sem olyan jó
Illetve nekem kicsit elegem lett a dieselből (2.0 HDi) főleg városban a rövid távok miatt be sem melegszik és ha valami gond van vele akkor elég zsebbenyúlós, arról nem is beszélve hogy télen nehezen indul, álló helyzetben rotyog stb.
Gondolom te nem rövidtávokra használod a Golf 4 -t ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest