- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szplöttyy
senior tag
Nah életem második suzukijával is megcáfolom a Suzuki soha el nem romlik-ot. Ma reggel mentem volna munkába beindítom világít a töltés lámpa csak ~5000 rpm felett alszik el. Ekszij feszes forog stb. Úgyhogy nem mentem ma.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Majdnem elindultam hogy áhh úgyse merül le, de inkább nem mentem. Jól tettem mert most az elöbb kimentem és van egy defektem is Azt vártam hogy mint a rajzfilmekbe becsukom az ajtót és darabokra esik az egész.Valahogy így Az a fura tegnap még jó volt megálltam ma reggel meg már nem. És a kapcsolási rajz szerint 3vezeték menne a gyujtáskapcsolóból a generátorra de csak kettő van a harmadiknak nyoma sincs sehol
Smoke & Torque
-
a_tesz
Korrektor
válasz Szplöttyy #35655 üzenetére
Ezt úgy bírom, hogy itthon mindenki járművillamossági szakember, és ha veszel egy 15 évnél idősebb akármilyen járművet (Simson, motor, személyautó, ezekről van tapasztalat), akkor az esetek 99 százalékában biztosan szanaszét van tákolva az elektromos rendszere, különböző vastagságú vezetékekkel, hajmeresztő forrasztásokkal, esetleg azok hiányával, borzasztó...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
tomcsi23
veterán
Mindenképp. Haversrác is csodálkozott, hogy másik verdát kapott vissza, amikor normál módon hajtottam neki, pedig semmi durvulás, csak kicsit lettek kiforgatva a fokozatok. Ő meg tök nyugisan, alapjárat meg ~3000 között, szívóbenya.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz MunezXBK #35662 üzenetére
Nem volt egyértelmű, mire írod pontosan.
Kicsit túlérzékeny vagy mostanában, iszol Te elegetwhitezo88: szvsz igen, de szerintem Qru is pont erre gondolt, hogy a modern technikának már meg kéne oldania.
Amúgy a 2 lityós részecskeszűrős (mittommilyen) VAG dízel meg hibát is dob a sok városi menetben. Legalábbis többen azt a megoldást találták rá, hogy ki kell kormolni rendesen.#35669) Manitou: Nálad legalább van értelme ennek a módnak.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
nagyúr
-
válasz tomcsi23 #35668 üzenetére
Sztem csak ott van a kutya elásva, hogy kevés kivétellel mindenki sz@rozza a választásást -még ha nem is direktben róla van szó-, és szvsz teljesen érthető ha ez hosszú távon nem esik jól neki. Alapvetően nekem sincs rossz tapasztalaotm a v6 2.5 tdi-vel, uh nekem is teljesen érthetetlen amikor a sorolt "tények" borzasztó messzi esnek a valós tapasztalataimtól.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-v-
addikt
válasz Napfénysüti #35671 üzenetére
Akkor azért fogyasztok én ilyen jól
-
A következő szopóroller. A 200k és a 8 liter kicsit...khm...kevésnek hat. Pedig a seggem nem tiltakozna ha ebben mereszteném.
-
Legyen az! Ha vkinek tetszik , rendben van, de komolyan azt hiszi az eladó h bárki beszopja a 10-11 éves kocsinál -ráadásul igen erőteljesen luxus kategória!- hogy csak ennyit ment vele? MEg nehogy már 8 litert fogyasszon egy 2+ tonnás v8 még ha dízel is. Gazsi megeszi átlagban a 10 litert....
-
Typhoon47
senior tag
válasz bitpork #35676 üzenetére
hát pályán pedig annyit tud ám enni de egy fészlift előtti E65 ben 200k, a nagyobbik dezsővel, 100% kamu.
ja jut eszembe, megkérdeztem mérnők barátomat aki jelenleg autókat szerel egyetem mellett, hogy hívják e őt pörgetés ügyileg (ugye ő ezt zsigerből elitéli természetesen) és azt mondta, hogy kurva sokan, de nem ez a para, hanem hogy 10ből 7 magánszemély...
[ Szerkesztve ]
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Na most tisztázzunk vmit: a 8 literre nem azt mondtam h lehetetlen, de mutassatok egy példányt amit csak pályán használtak tempomattal 120-nál nem többel! Én is tudok Gazsiból kicsikarni 7,5-et....tempomat 90. Ennyi.
-
zolikaDB
veterán
Hűdeszép blogon fentvan. Mondjuk tényleg szép, és semmi nem árulkodik, h nem R32, ha jól emlékszem, és nem ugyanaz, amikor felragasztják a 24 éves E30 dízelre is az M matricát.
Amúgy lehet a tulaj úgy gondolta, h a 740 hengerenként 1L gázolajat eszik 100-on... Megmagyarázzák.
Kemény az orosz tél: Astra 2.0 DTI -26 fok -
-
TaaT
nagyúr
válasz bitpork #35686 üzenetére
Ezt találtam a neten LS460-ra
Fuel Consumption Metric (litres/100km)
Urban 16.5 l/100 km
Extra-Urban 7.9 l/100 km
Combined 11.1 l/100 kmszal amiben én ültem, hozta a papírformát (alföldön ) [link]
zolikaDB: dobj már egy linket arról az R32-ről
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
hobizoli
nagyúr
Need4drive 1 nappal ezelőtt
Congratulations, Driver(Giorgi Tevzadze) DOES NOT HAVE DRIVERS LICENSE ANY MORE, Beacause somebody(Not Georgian, and not Russian) call Georgian Police with complaint on these video!!! Congratulations, YOU DIRTY INFORMER!több drón kell ;P
-
zolikaDB
veterán
válasz !Overdose! #35697 üzenetére
Kié? Jaaaaaaaaa........
Vélemény??? -> Astra 2.0 DTI Njoy Felszereltsége nagyon rendben van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest