Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
molnarpeter #174786 üzenetére
Mondeoból valamivel fiatalabbat kapnék, mint Volvoból. A Mondeo és a Volvo leállítja a motort piros lámpánál? Volvora némelyikre írja, hogy start stop, de hogy azt ilyenkor arra értik-e, hogy automatikusan le is állítja a motort, azt már nem tudom.
Ma beszéltem egy Volvo tulajdonossal, akinek volt Mondeo is. Azt mondta, hogy az 5 hengeres szebben jár, jobban megy, tehát Volvo, de ha a méret a lényeg, akkor Mondeo, mert az sokkal nagyobb. Mérete nem érdekel.
pit stop: Azt gondoltam eddig, hogy a Mondeo tartja ezek közül a legjobban az árát, utána a Mazda. A Mazdáról azt olvastam, hogy korrózió előfordulhat még az újabbaknál is és tűzkarika hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest