Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz Predator2 #126777 üzenetére

    hány embert akarsz vele vinni? clio3 belefér ebbe az árba? benzinesek közül bármelyik jó lehet, a fogyasztásuk sem vészes, az 1,5 dci az durván takarékos, de akár borzasztó vagyonokat lehet rákölteni, ha sikerül beleválasztani.

    a toyota megbízható, elpusztíthatatlan, de a jobbakért azért még mindig millió felett kérnek! nagyon megbízhatóak, nekem is van egy yarisom 273e km-el, semmi baja még most sem a motorjának, piszok jó fogyasztású, nem eszi az olajat, azt is ajánlani tudom! a corolla is ugyanez, csak nagyobb!

    akármit is veszel ha biztosra akarsz menni, akkor benzinest vegyél, ezek nem akkora nagy étvágyúak, a renaultoknál elektromos ablakemelők, gyújtótrafók tudnak megpusztulni, trafókat egyszer kell kicserélni jófélére és akkor azzal sem lesz gond!elvétve még ezek egyszerűbb elektronikájuknál is szokott zavar lenni, nem jellemző, de előfordul.

    rohadásra még egyik sem hajlamos! biztonságosnak biztonságosak.

    clio 3-ból szerintem amúgy az alja 1,2milla, és azok között nincs nagy választék ennyiért, tehát bőven lehet törött, csillió km-es.....

    én a toyotára fókuszálnék a helyedben, 1,4 benzines corolla tökéletes választás lehet számodra.....szerintem....

    látom, hogy a corollába sem feltétlen tuti a motor, én a yarisomból indultam ki, az teljesen okés, igaz középen van az óracsoport benne, de legalább keveset eszik! :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák