- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
valaki találkozott már régi swifthez (gömbölyű, abból az ujabb [magyar])-hoz való angel eye vagy más lámpákkal?
-
DroneZ^
őstag
99-2000res BMW 320D-nél milyen költségekre lehet számítani? Vezérműszíj csere mennyi lehet? BMW szervíz árakat nemismerem
-
DroneZ^
őstag
én azon a véleményen vagyok hogy egy jó autó az jó autó, és mindegy melyik országból jött és milyen embléma van rajta. vannak jó és rossz típusok mindenből
legtöbb gyártóra tudok mondani egy hősi példát, hogy mennyit elment és kibírt az autó és az ellenkezőjére is. sokszor a tulajdonosok is tudnak meglepetéseket okozni használt autónál, pl ismertem olyan embert aki 3-masban ment le balatonra, vagy budapestre
-
DroneZ^
őstag
Viszont szó nélkül elfogadnék egy ilyen Suzuki Kizashi Turbo-t
úristen mi durván néz ki
Suzuki fogja gyártani a jövő Skyline-jait és Supra-it
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
néztem már ezt a típust, de ez csak 2. autónak és gazdag tulajdonosnak való szerintem
biztos kell rajta jelenlegi állapotában is javítani, és majd rendszeresen apróságokat is
nembeszélve a fogyasztásról, 218 lovat biztos etetni kell. a turbóval is lehetnek gondok stb...amúgy meg, ha kicsit tehetősebb lennék, úgy elfogadnék egy ilyenből egy zsír állapotút, többet fel se mennék használtautóra
-
DroneZ^
őstag
Gondolkoztam rajta, hogy megnézzem-e élőben... Szerintetek?
-
DroneZ^
őstag
Amúgy a GTti 1 literes turbós motorjával nem hullik szét hamar?
-
DroneZ^
őstag
sajnos nulla a garanciám arra hogy egy tökéletes kocka GTI-t összetudok majd dobni magamnak. még ha van pénzem, akkor sem garantált...
swift sport.. max azt fejlesztem fel valamennyire és menni fog ugy mint a kocka... addig is dolgozom látástól vakulásig, van időm gondolkozni
-
DroneZ^
őstag
válasz
VR6-Fan #44265 üzenetére
mind2 választásnál komoly dolgokat veszítek és nyerek... itt jön elő az a kérdés hogy esetleg más autót válasszak ami ebből és abból is jobb egy kicsit... na de melyik az... nembírnám ki azt hogy 1 évig CSAK építgetem/építgettetem az autómat (főleg hozzáértés hiányában). egyetlen esélyem egy felújított kocka GTi. de ilyen szinte nincs
Azt írja teljesen felvan újítva, de mégis van egy tippem hogy tucat dolgon lehetne még javítani, főleg motor témában
-
DroneZ^
őstag
válasz
VR6-Fan #44260 üzenetére
fék kevés? az autó súlyából adódóan? mert vennék én rá olyan féket amit csak lehet.....
igazából szépen hangzik egy tip-top kocka gti felújítása, de én nemtudok könyékig turkálni a motorban segítség nélkül... ugyanis nemnagyon értek hozzá... egy egyhengeres porlasztós motorral még elbánok, na de ezekkel nemigazán.. meg kapcsolataim sincsenek alkatrész beszerzésekre.. DE ha tudsz segíteni, vagy tudsz valakit aki tud segíteni, még akár bele is vágnék
Zewa: Dehogy vagyok mohó. Valamit valamiért, cserébe lemondok a flancos belsőről, komfortról, és nem fogok sírni ha olaj megy a körmöm alá
inkább ebbe ölöm a pénzem mostantól, mint a heti kétszeri bulizásba, drága szórakoztató elektronikára
-
DroneZ^
őstag
válasz
VR6-Fan #44257 üzenetére
lehet hogy nem ízig vérig sport autók, csak sport kivitelűek (tisztában vagyok vele mi az ami tényleg az... de azt közútra inkább ne... ) én inkább a fürge autókat kedvelem. nem számít a végsebesség (minek 200 felett közlekedni?!), sem a komfort (ésszerű kereteken belül), csak gyorsuljon rendesen
max 7sec
-
DroneZ^
őstag
válasz
zoo8800 #44255 üzenetére
csak érdeklődtem a rengeteg típusról, minden sportkocsit szemügyre veszek, olvasgatok róla, interneten keresgélek infókat, kérdezgetlek titeket fórumban tapasztalataitokról. de ebből korántsem az következik hogy mindet meg AKAROM venni
eddig a legreálisabb a Swift Sport Bár teljesítményre csak közepes, szervízköltségből/megbízhatóságból meg jeles...
persze a piramis tetején egy skyline gtr r34 trónol, de álmodozni csak szabad, nem?!
-
DroneZ^
őstag
válasz
Psychonaut #44253 üzenetére
Ennyire bűnös az, aki imádja a sportautókat?
-
DroneZ^
őstag
válasz
Tothgera30 #44251 üzenetére
igazad van... lehet egy fekete 1.6 sport-ot kellene választanom...
csak pirosban, meg feketében van a sport, mi?
gyöngyszemem majd csak 30 éves korom után... ha lesz valaha gyöngyszemem
, de mindenképp szeretnék egyet, mielőtt feldobom a pacskert
-
DroneZ^
őstag
válasz
Psychonaut #44240 üzenetére
te meg vegyé priust
zsid: ha neked az tetszik
én nem amerikai dögre, és nemis kamionra gondoltam
-
DroneZ^
őstag
új autót nem fogok venni az elkövetkező 10 évben
használd egészséggel
imádom az új autók illatát
-
DroneZ^
őstag
Citroen Saxo 1.6 VTS tapasztalat valaki?
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
válasz
dízelracer #44185 üzenetére
-
DroneZ^
őstag
válasz
dízelracer #44178 üzenetére
csak ne denso porlasztó csúcsa legyen
bosch ócsóbb
-
DroneZ^
őstag
szerintem valami kőkemény turbodiesel-t kellene vennem, na de mit?!
érdekesség: magyarok által földig ócsárolt citroen, pontosabban citroen ZX utolsó kiadás, 1.9TDI lassan 16 éves, és hozzá se kellett nyúlni és megdöbbentően jól megy a korához képest (90LE). Most nagybátyjám használja, csak kopó alkatrészek voltak cserélve, gömbcsukló és ennyi, csak tankolja, olajcsere, légszűrőcsere/tisztítás alap dolgok... és SEMMI baja nem volt.
-
DroneZ^
őstag
rádiót inkább a nyitott kipufogó miatt nem hallanád... vagy ha üveghangon mész... azért van köztes megoldás
az ültetett autó nem zavar. sem a kemény futómű.
leginkább a fogyasztás, és a szervizelés ami aggaszt egy sportautóval kapcsolatban
hát az a 300zx az életemet is elfogyasztja
-
DroneZ^
őstag
ez nem is olyan rossz, mármint belülről keggggyetlen. teljesitmény is jólnézki mint szám
amúgy igen, ja, veretős verda kell mindenképp
nembírom elviselni mikor az ember mindent megadna egy hatalmas gyorsulásért, ehelyett beletaposol a gázba és fulldokol, szenved össze vissza az autó, ahelyett hogy felbőgne és elszállnál
-
DroneZ^
őstag
Renault Clio 2.0 16V ugyan az a benzintemető mint a 206RC?
-
DroneZ^
őstag
Peugeot 206RC vélemény? 2000-res motor 135 és 177 lovas verzióban
-
DroneZ^
őstag
válasz
dízelracer #44099 üzenetére
Tudod mit?
Renault Clio 2000 16V sport = 1000Kg / 200 LE
-
DroneZ^
őstag
Volt már szerencséje valakinek ilyenhez? [link]
-
DroneZ^
őstag
szerintem ennek az 1.8TS-nek olyan fogyasztása van ha nyomod neki hogy a karórádat leszivja a kezedről
különben meg biztos nagyon megy, a teszt szerint legalábbis kemény
-
DroneZ^
őstag
válasz
Ragadozó #44091 üzenetére
lehet hogy német autó őrület van magyarországon, én maradok a japóknál
na ozt akkor mivan? max rizszabálónak fognak csufolni a golfosok
a celica jó lehet, csak 1x láttam egy hátsó dobfékeset, akkor elgondolkoztam a sportautó fogalmán
különben szivesen beleülnék egy celicaba, mennyit zabál az 1.8-as városban?
-
DroneZ^
őstag
még talán a nagy teljesítményről is lemondanék, csak nézzen ki egy tisztességes coupenak a kocsi
-
DroneZ^
őstag
Nem kell tökölni, 1.6-osat kell venni
ha kevés, felturbozod 180-190 lóra és megeszel mindenkit vele
aero. - a suzuki nem hülye. azért sport, mert az csak a sport (tuning) alap!
felkell szépen turbózni, felfüggesztésen, féken módosítani. aztán hamár végleg kifogytál, lehet összkerekesíteni, vagy hátsókerekesíteni, kardán alagutat csinálni stb....
-
DroneZ^
őstag
kompresszoros ignis sport, ez meg mi a fene?!
-
DroneZ^
őstag
válasz
dízelracer #44071 üzenetére
hogy lehet egy 1.5 VVT 102 lóerő?!
-
DroneZ^
őstag
válasz
dízelracer #44069 üzenetére
És az 1.5 Swift jobb választás mint egy Citroen C2 1.4 HDi ?
-
DroneZ^
őstag
Suzuki Swift Sport meg vicc kategória, mi?
-
DroneZ^
őstag
FR meg nincs
Amúgy végül eljutottunk oda hogy mindenki mást mond
-
DroneZ^
őstag
Swift GTI egy picit fényezésre szorul, de nézzetek be a motortérbe
-
DroneZ^
őstag
válasz
Motion_Blur #44059 üzenetére
hát én nem azért vennék erősebb autót hogy tiltáson üzemeltessem
ritkán, ahol biztonságos ott lepadlóznám olykor ha jó hangulatomban vagyok
VR6-Fan: A leon szerintem drágább mint a golf
-
DroneZ^
őstag
válasz
Manitou #44053 üzenetére
Keret 1.5M.
Ajj ajj... De nehéz dönteni...
Igazából nincs jó választás, mindig kompromisszumot kell kötni
Golf 4 GTI-t még esélyesnek tartom, de mik a tipushibái?!
Bár a Swift GS feketében sem lenne annyira megvetendő...
Alvin_ti4200: Első saját autó! Lassan 4 éve vezetek rendszeresen nap mint nap, volt egy C2 1.1ix-em és gyenge volt... sokat mentem Toyota Hiluxal ,Pajeroval. Eleget próbálgattam Citroen C5 2.2HDI-t, Kia Sorento CRDi-t, Civic VTI-ket...
Tudom jól hogy megbolondulnék egy gyenge autóban
-
-
DroneZ^
őstag
-
-
DroneZ^
őstag
válasz
DeadMeat #44038 üzenetére
Hát én sem akarok olyan autóval közlekedni, amiben nem vagyok boldog. Főleg ha az én pénzemről van szó. És méginkább hogy az ÖSSZES vagyonomról van szó... Mindenképpen valami sportos/fürge autó kellene. Olyan amiben van valami plussz, valami poén. Unalmas autó a halálom
VR6-Fan: Mondj 1 típust ami nem eszik rettentő sokat, de nem is gyenge
Nézegettem ezeket a régebbi toyota MR2-ket hát brutáál. Farmotor+hátsókerék+teljesítmény. Na ott a POÉN
De tudom hogy merész vállalkozás lenne, apám ki is tagadna érte
-
-
DroneZ^
őstag
Apám foggal körömmel küzd a Honda Civic (VTi) ellen, nagyon nembírja, úgyhogy lehet mégsem az lesz a választottam... sajnos
Milyen hasonlót tudtok javasolni (súlyban/lóerőben). Esetleg évjáratban valami újabbat, de megbízhatót?
szerk: VW-ek is kilőve
-
DroneZ^
őstag
Most nagyon beleszerettem a Honda Civic coupe-ba... (3ajtós szedán) 1995-2000 körüliekbe. gyönyörű vonalai vannak (legalábbis szerintem). 125 pacisat néztem ki, reménykedek hogy egy VTIvel szemben kevésbé lesz szétverve, többet fog elgurulni, és kevesebbet fogyasztani. véleményetek róla?
-
DroneZ^
őstag
Voltam citroen szervizben még anno és mondta a szervizes ürge hogy érdemes chiptuningoltatni a (dizel) kocsit mert jóval erősebb lesz, és a fogyasztása mégsem nő, sőtt bizonyos esetekben csökkenhet is, az autó élettartamát nem rövidítve...
ez érdekes.
ti véleményetek erről? mert ugye jólhangzik, de hiába volt szervizes az ürge, nem árt tisztában lenni a dolgokkal, mert nem pár fillérrel játszunk
-
-
DroneZ^
őstag
válasz
dízelracer #41492 üzenetére
én csak annyit tudok hogy 0-25évig van a hobbiauto kategoria. feltételek: vagy kultikus modell kell legyen, vagy egyedi, premium/limitált kategoria (gti vti coupe gsi vtr vts ... stbstb..), és éves tagságot kell fizetni, (rendes tagság 10e, pártolotagság 6e) 3000ccmig 44.900 évente. De a teljesitmény adó részéröl semmi hír. Nagybátyjám a nagy oldtimer őrült, mintha anno aztmondta volna hogy ha a klubbnál ezt a kedvezményes biztositást befizetted és érvényes más semmi nemkell rá költség, teljestitményadó sem. De erről semmit sem ír a honlap:
http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu/
Vállalkozó kedvüek felhivhatják a klubbot és meginterjuvolhatják őket!
-
DroneZ^
őstag
Valaki feltudna világositani a hobbiauto-forgalmi/kezdevményesbiztositás(hobbiautora) dologról? Olvastam a neten hogy miknek kell megfelelnie. A tarifa ha jol értelmezem a táblázatukat 3000ccm-ig 44.900HUF évente? A teljesítmény adóval mi történik? Hallottam 1-2 pletykát hogy oldtimer/hobbiautó forgalmis kocsiknál ez jóval olcsóbb ha megfelel annak a pár feltételnek amit a klubb előír. Szóval ha valaki tudja hogyan működik ez a dolog írjon!
-
DroneZ^
őstag
Még mindíg az automata és manuális váltókat hasonlítgatom. A fogyasztást már kifejtettétek
Sajnos még nemvolt automatám, mit érdemes róluk tudni? Normál körülmények között melyik időtállóbb, mire kell odafigyelni, stb stb.
-
DroneZ^
őstag
amúgy átlagosan az automata vagy a manuális autók fogyasztanak többet?
-
DroneZ^
őstag
válasz
VR6-Fan #38848 üzenetére
értem-értem. van ismerösöm akinek golf gti-je van, széthajtotta, olajat nemcserélt, repült már le vele utrol. 2002-es, pusztitotta minden mennyiségben. soha nem tartotta karban. egyenlöre semmi baja nincs a pusztitások ellenére. bár erre nem lennék a helyében büszke. de még birja az övé ezek után is
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
bmw 318d/320d ? mennyire megbízhatóak mondjuk 1998-2000-res évjáratúak?
lajafix: sosem csajoztam még autóval. pedig lett volna rá bőven alkalmam. valahogy nem az én stílusom. sőtt fogalmam nincs hogy kell
nemszoktam autókulccsal táncolni buliban.
sőtt ha valami komoly csajról van szó, a legutolsó lesz hogy a cuccaimmal villogjak neki. volt már olyan is hogy első pár talin direkt azt mondtam hogy gyalog vagyok
-
DroneZ^
őstag
válasz
Khelben #38812 üzenetére
nem ferrari kell nyilván. 1.5 millióból csak kilehet hozni egy dinamikusabb autót
sz@r autot nemfogok venni, akkor inkább valahogy próbálok több pénzt összehozni, több ideig maradok földönfutó de legalább jó autóm legyen. 2 millióért már muszály lennie jó autónak
Talán összejön, mert elvileg lesz egy aránylag jólfizető állásom nemsokára, és még apu eltart, igy nincsenek egyéb költségeim
-
DroneZ^
őstag
válasz
dízelracer #38809 üzenetére
mondjuk ugyanabbol a focus és astrabol egy nemkombi, fekete vagy sötétszürkemetál pofás lenne
-
DroneZ^
őstag
válasz
dízelracer #38809 üzenetére
ezek közül a golf nézett ki valahogy... hát akkor lehet dizelben kellene gondolkodnom. de utálom ha nem megy normálisan egy kocsi, és 120 felett nem merek előzni. főleg ha domb vagy szél van vagy akármi van..
nagy fehér kombi opel meg ilyesmi nem tetszik. egyszerűen apukáknak való. nekem ha lehet kicsit fiatalosabb kellene.
-
DroneZ^
őstag
válasz
dízelracer #38805 üzenetére
akkor valami ujabb, nem gti és nem vr6 golf vagy csak erősebb polo?
-
DroneZ^
őstag
válasz
Napfénysüti #38803 üzenetére
beugrós melóm van mellette..
-
DroneZ^
őstag
Jó a galant is meg az eclipse is igy kinézetre meg adatokra
Az autó kötelezőit apám fizetné, nekem csak megkell vennem a kocsit. Még jó hogy fizeti, miután eladta a kocsim
Aktív témák
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest