Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickyy
senior tag
válasz
TechN7ne #30999 üzenetére
Láttam sok üzeneted, mikor ötven hozzászóláson át taglalod, miért ne vegyenek AMD kártyát a többiek, mert az instabil, és hogy ez a Milyen VGA-t vegyek topic a "Radeon" topic, ahogy említetted, mert mindenki AMD-t vesz, bár érveket nem írtál arra, hogy miért instabilak, mindenki szétoltott.
Nem értem, hogy érted, hogy te tudsz tanácsot adni bárkinek velem ellentétbe, minden írásodat javítja valaki, amikor B75-ös lappal ajánlod az i5 3570K-t és még sorolhatnám tovább, ha kicsit visszakeresgélnék, de nem érdekel. Sok kifogásolható nincs abban amit írok, nyilván néha hibázok, ahogy mindenki más.
Tény hogy nincs közöm hozzá, ahogy neked sincs hozzám, csak pusztán tényeket közöltem veled, ha már letámadsz. Senki ne mondta, hogy ne írogass, el sem tudod képzelni, hogy ahogy írtad te engem mennyire hidegen hagysz.
"Mr. Nagy okos,Szakember úraság"- nagy a képzelőerőd, hogy ilyen jelzőkkel illetsz, de legalább tudok írni veled ellentétbe.
Érdekes, hogy nem lehet hozzászólni a logout "írásodhoz", félsz, hogy ott még többen szétoltanának a copy-ért..
Én itt be is fejeztem a témát, mert nem OFF-olok, meg teljesen felesleges neked írni, ha szeretnél valamit ott a privát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- Eladó egy remek kis konfig!
- GAMER GÉP // I3 10100 // MSI H510M // 16GB DDR4 // 512GB NVME SSD // GTX 1660 Ti 6GB DDR O.C // 600W
- AMD A10-6800K / 8GB DDR3 / 2x 500GB Seagate HDD - komplett asztali PC eladó
- AMD Phenom II 965 X4, 8 GB DDR3, 2x 500GB HDD, Nvidia 9600GT komplett asztali PC eladó
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest