- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Aktív témák
-
csiga8
senior tag
Értem.
Ezek szerint az Asus ebben az esetben jobb, mint a Giga. Régen szerettem az Asust, de aztán egyre több nyűg volt vele. Megnézem, mára már biztos jó!
A proci gyakorlatilag végleg maradna kifáradásig. Memória bővítést könnyen és utólag is lehet eszközölni, a videokártyát meg könnyebb cserélni és nagyobbat is esik az értéke. Aztán 3-4-5 múlva megint full csere...
Mondjuk ez az én meglátásom, de nem vagyok benne szaki.
A hűtő teljesen jó, máshol is ajánlották. Annyi plussz még belefér.
A memória is teljesen jó! Lassan alakul a teljesség!Az Nvidia videokarikat mostanában már nem ismerem, legutoljára nekem a Ti4200 volt. Ez a GTS 450 is jó ötlet lehet, köszönöm a tippet!
Köszönöm a segítséget,
az alaplapon még rágódom, meg átnézem mi a különbség a Gigához képest.
A felbontással most megfogtál. A Crysis-sel játszik, játszott azt hiszem a "kisasszony". Az tán zabálja a vasat, de nem tudom, és azzal nem játszom.
Az Intelt szintén nem ismerem, legutoljára 1200 Tualitinem volt. Jó volt, nem vitás.
Ha egy saját ötletet dobsz össze játékra, azt megköszönöm.
A hűtő jó és csendes. Azon ne változtassunk. A memoriát máshol is ajánlják, ergo az is jó.
Hogy az alaplap, proci, videokártya AMD-Intel vonalon milyen ötleted van, azt megköszönném, ha megírod.
Aktív témák
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , i5 13400F , RTX 2080 Super , 32GB RAM , 1TB NVME
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest