- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicamuso
tag
válasz
Bugarov #7896 üzenetére
Kis update:
Megoldottam a problémát. Egyik másik külföldi fórumon az egyik felhasználó, beszélt a Mecool-al email-ben és kapott egy Firmware frissítést (július 9-ei) ami javítja ezt a full ki-be kapcsolás dolgot. (Nem OTA-n kapta, USB-n keresztüli , local update pendrive-al.)
Letöltöttem - frissítettem - factory reset-eltem és tökéletesen működik mostmár, hajlandó totális leállítás után is bekapcsolni a IR-n keresztül a box-ot.A vicces az egészben, hogy a Megaupload-os linken küldöt firmware update, zip file elnevezése ugyanaz mint ami a gyárilag kapott box-on is van, viszont megnyitva a local update-ben a verziószámon látszik , hogy frissebb.
Tehát a kínai fejlesztő kollega, fogta és ugyanolyan névvel csomagolta be az update-et, mint ami korábbi volt. (emiatt sokan nem hittek benne, de ellenőrizték a verzió számot ebből látszott , hogy friss.)
Kérdés, hogy lehet emiatt nem érkezik meg OTA-n, vagy ki se tették az OTA serverre.Imi1981
Nekem azért fontos a ki-be kapcsolás , mert TV-n van másik eszköz is HDMI-n (XBOX) és mivel hiába van alvóban a box, a HDMI-n keresztül 5-10 percenként a CEC miatt küldi a jelet a TV-nek minek köszönhetően ha a XBOX-ot használom folyamat jön a TV-től a pop up ablak, hogy "HDMI1 elérhető", "HDMI1 nem elérhető".... Ez nekem rettentő idegesítő volt és sajnos TV beállításban nem lehet kikapcsolni ezt pop-up értesítést (bújtam a fórumokat), az egyetlen megoldás lett volna , hogy a CEC-et (LG-n SMARTLINK opció) ki-be kapcsolgatom ami szintén nem egy kényelmes dolog.Összességében nagyon jó box nem bántam meg, és nem tartott csak 1-2 órát mire megtaláltam a fórumokat és kibogarásztam és megtaláltam ezt a firmware frissítést, mert hála az égnek, úgymond elég sok embernek van ez a problémája a KM6-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming PC I7-7700k, 4x8GB RAM MSI Z270A-PRO ALAPLAP
- I7 6700k 16GB DDR4 512GB m.2 SSD
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6600 8GB!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest