- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #62791 üzenetére
Ha minden igaz a párom S4 mini-je is hasonló átláthatatlan módon került a boltba.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #62789 üzenetére
Hát ahol ilyen gépeket raknak össze a vevőknek, és extraként írják a konfigokhoz a törvény adta jogait, az számomra alapból kerülendő üzlet.
De így hogy kiegészítetted, még inkább unszimpatikus ... -
Irvkhf
aktív tag
válasz
szabonagyur #56821 üzenetére
Ajánlj valami jót rendes Atx méretű, 1155 - ös foglalatú és Asus vagy Msi legyen.
-
duti No1
tag
válasz
szabonagyur #56779 üzenetére
Igen most is átalakítóval van összekötve, csak egy "kicsit" nem voltam képbe
-
duti No1
tag
válasz
szabonagyur #56775 üzenetére
Jól van na mindenki vegye a kedvére valót
..
(Nem mertem mást írni tuti hogy valami Inteles szakszervezetis főbizalmi)
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #53677 üzenetére
"Csak" elírás a H61-es chipset csak LGA1155-ös foglalathoz .....
(#53676) anytime
Aki bányászik annak tökéletes választás. Gondolj csak bele milyen árban vannak azok a lapok amik ennyi VGA-t kezelnek .... Na egy H81-es lap biztos nem fog annyiba kerülni.(#53679) sanyek2
"Már majdnem eldőlt hogy a micro ASRock-ot veszem meg, de így hogy csak egy elsunnyogott lap... :/" Te tudod. A te géped lesz ..... -
Mahrenburg
őstag
válasz
szabonagyur #51292 üzenetére
Hello!
Szabonagyur - Ha a 1150-es foglalatnál maradsz, akkor a Téma összefoglalóban a 1150-es ATX csúcskategória tuningra alcím alatt szereplő lapok egyikével sem fogsz mellé, ha 2011-est szeretnél, akkor az ATX 80.000,-Ft-ig kategória, illetve afelett bármelyik biztos nem okoz csalódást.
(A 1150-es CPU-knál a "kupak alatt" alkalmazott gyenge hőátadó képességű paszta miatti "forrófejűség" miatt némileg behatárolt lehet a tuningképesség)Kurtz - A H87-es lapok közül a legjobb kidolgozású/felszereltségű az ASRock Fatal1ty H87 Performance. (Ha ezt választod, akkor kérlek teszteld le, hogy "mit tud" az integrált hangkeltője egy dedikálthoz képest!
) Egyébként mennyi alapra szánt kereted?
Pruzsi - A kettő közül, főként az Asus F2A85-M "visszafogottabb" "bordázottsága" okán, az Asrock FM2A85X Extreme4-M-et válaszd.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #47506 üzenetére
Közben kinyílt a szemem már látom az összefoglalót
Akkor lényegét tekintve nem sok értelme van a Q77nek csak vállalati körökben.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #47506 üzenetére
Hi!
Ebből a szempontból a B75,Q75,Q77,H77 -es lapok egyformák.
Teljes körű tuning csak a Z75 és Z77-s lapokkal elérhető.(#47508) szabonagyur
Igen jól látod. Azért nem is találkozol annyi típussal a boltokban.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #45848 üzenetére
Szia!
ASRock B75 Pro3-M -el járnál a legjobban.Viszont ahol nézted a másik két lappot nagyon drága inkább innen: [link] vagy innen: [link] lenne érdemes.Mindkét helyen garanciafutár szolgáltatás. -
tranceplanet
addikt
válasz
szabonagyur #39908 üzenetére
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #38786 üzenetére
Csodálkoztam volna ha nem működik teljesen kompatibilisek egymással ....
(#38787) geresics
Köszi!
Azért írtam a B75-ös lapokat is mert azzal a 3 hardver max. keretéből (30+30+15=75K) kijönne az I5 45K B75-ös lap 17K és a 8Gb RAM 11K (73K). -
Kernel
nagyúr
válasz
szabonagyur #38768 üzenetére
Úgy néz ki, hogy nem kompatibilis, nem szabad használni a régit.
Pirossal jelöltem a képen a +5 V tápot, láthatóan másképp van bekötve, úgyhogy ne akard rádugni (ha engedi egyáltalán), mert ebből füst lesz:
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #36972 üzenetére
(Bocs a dupla offért!)
Ha most akarod venni (nem olvastam figyelmesen most már látom hogy igen) akkor NE tedd!Inkább egy használt FSP ... Csak egy példa hogy miért ne [link] .De az előbb linkelt Melyik tápegységet vegyem? topicban is "veszélyes táp"-nak van minősítve.Megéri kockáztatni?Ok lehet hogy gond nélkül menni fog (vagy nem). -
giigz
veterán
válasz
szabonagyur #36972 üzenetére
FSP HEXA 500W-ot fogok venni, ha összeáll a gépem, viszont már 1 éve egy LC Power 420W van, probléma ezzel sincs.
-
giigz
veterán
válasz
szabonagyur #36970 üzenetére
Simán elég a táp.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #36937 üzenetére
Arra a célra jó ideig elég lesz az biztos.Faragni lehet az árból kb. 8K-t (Celeron CPU,H61-es lap) de szerintem megéri rákölteni azt a kis pluszt.Így jó ideig nem kell hozzányúlnod.
(#36939) mireszKöszi szépen! Ndruu megszenvedett velem de megérte.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #36935 üzenetére
Persze hogy van (itthon boltba nem láttam még hűtő nélküli sandy CPU-t) ráadásul halknak nevezhető.Múlt héten pakoltam össze egy hasonló gépet B75M-GL+G620+KINGSTON 4096MB HyperX Blu+... prímán muzsikál.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #36933 üzenetére
KINGSTON 4096MB HyperX Blu + OCZ 60GB SATA3 2.5" Agility 3 + INTEL Pentium G630 2.70GHz +ASROCK B75M-GL iPon-os árakkal (jelenleg tőlük szoktam rendelni) 52K összesen +2500Ft házhoz szállítás garanciafutárral. +Tápegységből bőven elég egy FSP FSP350-60APN 8.5K.
SzerkesztettélCsak az elvetemült boltok adják 16K felett
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szabonagyur #36929 üzenetére
Miért ragaszkodsz a bolthoz?
A ASROCK B75M-GL -t ajánlanám 15k körül de a kiválasztott boltodban nincs csak Asrock B75M az is drágán.
A B75-ös lapok már natív SATA3,USB3 -at biztosítanak modern ivy chipset ... és olcsók.
(#36930) windlord
Végül is 10K -val olcsóbb mint a boltban azt döntsd el te hogy megéri vagy nem azt a -2,5év garanciát.Amúgy jó kis lap nem fognál vele mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest