- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz LGLuke #24169 üzenetére
Pont azért, mert nekem kicsik a H67-es lapok. Hogy nézne már ki a HAF 932-ben egy uATX-es lap?
Vagy...nekem kell 3 db PCI-E. Ha pedig ebbe bele rakok egy dupla slotos VGA-t, akkor vagy nem tudok a mellette lévő foglalatba kártyát rakni vagy a VGA megsüti azt a kártyát. Illetve a P67-es lapokban lehet 1600-as RAM-okat használni. A tuning nem érdekel, nem pedig a lehető legnagyobb sebesség elérése. Először én is H67-es lapon gondolkoztam.De miután megláttam, hogy a gyártók inkább HTPC-s lapnak gondolják...a P67-es lapok felé kezdtem nézelődni. Az IGP jól jönne 3 évente 1x....de mivel van diszkrét VGA-m, így az nem lényeges.
Gigabyte-t nem kell nekem. Mostanság olvastam pár olyan dolgot róla, ami elvette a kedvemet a márkától. Nem szándékozom szidni, de elkerülöm.Asusról tudom, hogy megbízható. Asrock-ról tudom, hogy az Asus olcsóbb változatának indult anno vagy valami ilyesmi...ebből is gondolom azt, hogy nem éri el az Asus minőségét még akkor sem, ha már javult minőségileg. MSI az amiről még nem tudom eldönteni, hogy hova tegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest