- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Aktív témák
-
DDaniel
tag
válasz
Nyugdíjas #6446 üzenetére
Nyugdíjas: mindenképpen megfogadom a tanácsot, mert amúgy tényleg nagyon tetszik a monitor. Tény, hogy nagyon fel lett kapva, én is ezért bizonytalanodtam el...
Joczek: köszönöm, megtaláltam én is, bár remélem mire a vételig eljutok már csak rev a01-es lesz kapható. Ha az U2410 mellett döntesz, majd mesélj hogy te hogy látod (illetőleg remélhetőleg nem látod) a "problémát"
-
DDaniel
tag
válasz
Nyugdíjas #6437 üzenetére
Tehát azt mondjátok, hogy ebben az árkategóriában ennyit lehet elvárni egy nem-TN-es monitortól. (Elhiszem, nem sok nem-TN-es monitort láttam eddig.) Tehát ugyanúgy megvannak a maga hátrányai, mint a TN-nek, csak mások, viszont min. kétszeres áron. De, ha lényegesen többet fizetek, akkor szerintem nem irreális egy olyan probléma el nem fogadása, hogy ugyanaz a kép láthatóan zöldes árnyalatú a bal alsó sarokban. Ez azért így a képeket nézve eléggé zavaró hátránynak tűnik. El tudom képzelni, hogy valakit ez legalább annyira zavar, mint a TN bevilágítása és a betekintési szögei, és akkor számára már nagyon nem éri meg a prémiumot.
Nyilván ez szubjektív hogy kinek fér bele ezért az árért és kinek nem, meg persze adott példány függő is hogy mennyire erősen jelentkezik a probléma. Én sem zártam még ki a jelöltek közül, lévén nem fotós munkára kell, de egy megnézést mindenképp megejtek, hogy el tudjam dönteni (és az sem ártana, ha tuti rev A01-et tudnék venni).
A hasonló árú modellekből nincs túl nagy választék 24'' nem-TN-es monitorból ahogy néztem: HP LP2475w ugyanez a panel, az NEC nekem már lélektani határon túl van... Ha több tucatnyi modell közül lehetne választani, szerintem a Dell is mindjárt szigorúbb minőséget követelne meg a panelgyártótól ugyanezért a pénzért, talán egy öt pontos tesztelés is belefér majd
-
DDaniel
tag
Én is sokáig szemeztem a Dell U2410-el, de a "tinting issue" nagyon elbizonytalanított...
Nomeg a Dell reakciója, miszerint a dolog szerintük rendben van... Persze, ha csak egy ponton (középen) tesztelik a monitort color uniformity-re... Nomeg a rev A00-nak dithering problémája is van (mondjuk ehhez "kiszivárgott" a firmware update).Nagyon nagy kár, mert ezeket leszámítva tényleg best buy lett volna számomra...
Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- Microsoft Outlook topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest