- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
kocso67
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Véleményeteket kérném Lenovo L2440P és Iiyama E2407 HDSD-B1 monitorokról! Tudom, hogy a Lenovo más árkategória, de most nem bolti áron elérhető lenne. Összehasonlításképpen az eddig kinézett ismertebb "átlagos" monitorok: BenQ G2420HD/HDBL
BenQ E2420 HD
Samsung 2494 LWHozzátartozik a dologhoz, hogy Karácsonyra érkezett egy HannsG HH251HP a családba, de sajnos csak két napig élvezhettük aztán egy "kedves" hívatlan látogató megszabadított tőle. Így most újra monitor vásárlási dilemmába estem.
A karácsonyi választásomat nagyban befolyásolta az Ajándékutalvány-t elfogadó boltok szűk listája. Mellesleg tetszett a HannsG!Előre is köszi a válaszokat!
-
kocso67
csendes tag
Üdv!
Nekem ma lesz két napos a monitor de még csak egy rövidke próbához volt szerencsém, mert karácsonyi ajándék a drága. Az első benyomásom, hogy brutál nagy, gyönyörű, tű éles képe van és a színei is "tökéletesek"! Jelenleg egy haverom nyüstöli, játék kivételével már szinte mindent kipróbált, eddig csak pozitív a vélemény! Komolyabb beállításokkal nem foglalkozott, de így is "elájult" tőle. Majdnem rábeszélte magát, hogy a Samsung 2233BW helyett ilyet vegyen! Csak ez már túl nagy Neki!
Egyenlőre ennyi!
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest