Keresés

Aktív témák

• kocso67

csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Véleményeteket kérném Lenovo L2440P és Iiyama E2407 HDSD-B1 monitorokról! Tudom, hogy a Lenovo más árkategória, de most nem bolti áron elérhető lenne. Összehasonlításképpen az eddig kinézett ismertebb "átlagos" monitorok: BenQ G2420HD/HDBL
    BenQ E2420 HD
    Samsung 2494 LW

Hozzátartozik a dologhoz, hogy Karácsonyra érkezett egy HannsG HH251HP a családba, de sajnos csak két napig élvezhettük aztán egy "kedves" hívatlan látogató megszabadított tőle. Így most újra monitor vásárlási dilemmába estem.
    A karácsonyi választásomat nagyban befolyásolta az Ajándékutalvány-t elfogadó boltok szűk listája. Mellesleg tetszett a HannsG!

Előre is köszi a válaszokat! :K

• kocso67

csendes tag

válasz Mezoo #5706 üzenetére

Üdv!

Nekem ma lesz két napos a monitor de még csak egy rövidke próbához volt szerencsém, mert karácsonyi ajándék a drága. Az első benyomásom, hogy brutál nagy, gyönyörű, tű éles képe van és a színei is "tökéletesek"! Jelenleg egy haverom nyüstöli, játék kivételével már szinte mindent kipróbált, eddig csak pozitív a vélemény! Komolyabb beállításokkal nem foglalkozott, de így is "elájult" tőle. Majdnem rábeszélte magát, hogy a Samsung 2233BW helyett ilyet vegyen! Csak ez már túl nagy Neki! :C
    Egyenlőre ennyi! :K

Aktív témák