- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
atom18
senior tag
még az előzőhöz annyi kérdésem lenne h.játékra és netre melyik felbontás jobb inkább mind2nél maximális 1920x1080 vagy 1920x1200?
-
atom18
senior tag
üdv mindenkinek!
szeretném kikérni a véleményeteket,h.érdemes e ezt a monitorom 2253BW lecserélni egy
24'os moncsira amit csak kizárólag csak játékra és netezésre kell,filmet sose nézek rajt így tv tuner se kell rá erre mit ajánlotok és persze a cserére -
atom18
senior tag
sziasztok!
Monitor csere előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket,azaz nem baj ha többen írtok rá könnyebb dönteni!
A lényeg a lényeg h.24'os moncsit szeretnék és kizárólag csak játékra és netezésre kell,filmet sose nézek rajt így tv tuner se kell rá!várom az ajánlatokat!
-
atom18
senior tag
válasz
HoReSz1975 #4995 üzenetére
szia!
mi a véleményed érdemes lecserélni a mostani 2253BW monitorom a P2450H-ra mert én is pont ezt néztem ki mivel nekem sem kell a tv-tuner
-
atom18
senior tag
válasz
HoReSz1975 #4980 üzenetére
Szia!
Én is várok még róla infót mert én is ilyet szeretnék a mostani 2253BW helyett és h.megéri e a csere
-
atom18
senior tag
értem már akkor.
már csak az a kérdés h.milyen monitort érdemes venni nekem 24"kellene és valami jó panellal ami még fontos h.játékokra és netre használnám leginkábbb. tv-tuner nem fontos és igazából nem is kéne rá mivel sose fogok rákötni tv-t sem mást és filmet se nézek sose monitoron. várom ajánlatod -
-
atom18
senior tag
sziasztok.
lenne pár kérdésem ezzel a full hd-val kapcsolatba amit nem nagyon értek...
mikor full hd egy monitor?
ha tud 1920*1200as felbontást és van benne tv tuner? vagy h.van e benn tv tuner vagy nincs az nem számít attól az full hd és 1080p?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest