- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Jason
tag
Minden tiszteletem mellett megjegyezném, hogy nem a kérdésre válaszoltál.
A kérdés az volt, hogy a felbontáshoz képest nem kicsi-e a 23".
Tehát, hogy nem túl kicsik-e a betűk (pixelek)?
Ez a kérdés egyébként engem is foglalkoztat. El is fogok menni megnézni egy olyat, ami Neked is van. (NEC 231WMi)
Megmondom őszintén, hogy én azért szemezgetek inkább egy 24"-os példánnyal, mert pont attól tartok, hogy túl kicsik a pixelek és visszatartó erő még a 16:9 - es képarány is.
Persze emellett szól az ára az U2410-hez képest -
Jason
tag
válasz
Integrator #5964 üzenetére
Egyetértek Dzsanoval. Nincs ilyen...
Javaslom, hogy kérdezd meg old_artist-ot a tv-tuneres Green monitorral kapcsolatban, hátha tudnak hozatni a február körül érkező nem tuneres monitorok mellett.
Úgy 150eFt körül már kapsz 32"-os TV-t, ami 100Hz-es és FullHD. Hogy abban milyen panel van nem tudom. (állítólag a TV-kbe általában jó panel kerül, persze ennyi pénzért nem vagyok biztos benne...)
-
Jason
tag
Kedves Fórumtársak!
Hosszas utánjárás után úgy gondolom, hogy talán a Samsung 2494HM lenne számomra a megfelelő monitor, mármint ár/érték arányát tekintve. Viszont a döntési folyamat lényeges részét képezi a kiszemelt kijelző megtekintése, amihez kérem segítségeteket.
Akinek van tippje, hogy hol lehetne egy ilyen monitort működés közben megtekinteni, kérem jelezze nekem.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung Full HD LED Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged