- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Ezért vettem HMet, lehet állítani a magasságát
és még pörög és forog is
Erre a fajtára csak 2 negatívumot tudok mondani(panelhoz nem nagyon értek, előző is TNfilmes, ez meg sztem annál jobb 1 picivel) az érintőgombok és a gyenge hangszórói.
Most Dsub kábelen kapja a jelet, mivel notira van kötve azon meg csak analog kiment van,1920x1080ban éles minden. Kisebb felbontáson mosódik csak de az is egyenletesen és pár perc alatt meg lehet szokni. -
bozont
veterán
Hogy a fullhd filmek hogy néznek ki azt sajnos nem tudom, de szerintem nem ront sokat a lefelé konvertálás, viszont így elég lenne letölteni a 720as verziót is. Már a 24"-is monitoron is nagyon jól néznek ki pedig itt nagyobb a felbontásbeli különbség. De ha nagyon kell a fullhd (mert azért nem néz ki rosszul
) "már" 150k-tól lehet olyan tv-ket kapni és vannak 37" és 42"-ak is 200k alatt [link]. Mondjuk jobban jársz, ha a megfelelő topicban kérdezősködsz tovább, mert nem nagyon vagyok otthon ebben a témában.
BullZeye
Nem hinném, hogy ugyan az lenne, maximum hasonló. Azt nem írtad, de ha csak játékoknál jelentkezik lehet nincs bekapcsolva a vsync, általában akkor törik meg a kép. A 60hz-es frissítés miatt az az ideális ha a játék 30 vagy 60fps-el fut, úgy biztos nem törik meg a kép.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- További aktív témák...
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest