- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
popeye01 #3647 üzenetére
2494HM is hasonlókban tér el a HS-től, plus még USB is van rajta. Panelügyileg nem tudom van e különbség. 76ért vettem HMet - eddig jó
Pixmaniarol rendeltem egy 2494HM típusú Samsung monitort, 76 ezer plusz posta ktg (~3 ezer).
Egy hét alatt megjött. [link]
Kibontás során annyi tűnt fel, hogy a talp alatti hungarocell el volt törve de se a talpnak se a monitor többi részének sem a máshol lévő hungarocellnek sem volt baja.[link]
Tartozékok: [link]
Dvi,Dsub,audio,táp,usb kábelek. Driver CD, kézikönyv, garijegy. A kábelek ~1,5 méteresek. A táp valamivel hosszab, az USB meg rövidebb, utóbbit még nem bontottam ki, de ránézésre nincs meg 1,5.
Monitor doboz nélkül fóliázva: [link][link]
Talpforgó: [link] 360° os körbe körbe
Bementek: kép-hang táp USB A HDMI csatlakozónál kisebb karcokat találtam, nem tudom mire vélni
Pivot funkcio:
Könnyebb forgatni mint a régi 710T-met. De itt is megvan ugyan az a bibi, hátra kell dönteni ahhoz hogy elforgassuk, különben a sarka ütközik a talpba. [link] [link2]
Vízszintben Függőlegesen
Állítható magasság: [link] [link2]
PH
24" 16:9 vs 15,4" 16:10: [link] [link2]
Jelenleg az egyetlen problémám az érintőgombok. Szerencsére nem sokszor kell utánuk nyúlkálni, a bekapcsot a kitapintható led mellett találni, így az könnyen megvan. Állítgatni csak világosban szabad, különben sokáig fog tartani és szenvedős lesz. Bár erre is megoldás a szoftvere, azzal lehet szinte minden babrálni amit a kezelőgombokkal is.
A fekete csillogó keret egyáltalán nem zavar, elegánsan mutat a szögletes, sík formával. Nem tükröződik benne nálam semmi.
Játékoknál még nem jöttem rá hogyan lehet megnyújtani a kisebb felbontásokat teljes képernyőre, van amit megnyújt van amit meg egy kisebb boxban mutat fekete szélekkel. Az elmosódás minimális nem natív felbontáson minimális, olvashatóak a betűk. Utánhúzás nem észrevehető.
DVDrip filmek távolról~2m nézhetőek, közelről zavaró csak. Nagyobb felbontású filmet még nem próbáltam.
A hangszórói nagyon gyenguszok
Felül és alul vettem észre az átlagosnál erősebb bevilágítást, de szerintem bőven az elfogadható kereten belül van, nem zavaró.
Ennyi egy laikustól... Ha majd meglesz az új gépem akkor szeretnék egy kalibrálást is elvégeztetni, remélhetőleg hamarosan. -
old_artist
addikt
válasz
popeye01 #3647 üzenetére
Üdv!
Igen, a design, az állítható magasság, portré (pivot), forgatható, dönthető funkciója többletet ad, ha esetleg ki tudod használni - meggondolandó!
Már kalibráltam ilyen samu 2443BW-t, és valamivel jobb volt a bevilágítása és a homogenitása is, mint a 2433BW típusé! -
-
válasz
popeye01 #3630 üzenetére
Másik vagy veszel egy jó minőségű 22-et vagy egy olcsóbb 24"-at?
Mennyire maximum a 65k,mert ennyiért csak TN panelos van,ami kompromisszummal használható csak.
22" Dell E228WFP 66k
24" Samsung SyncMaster 2443BW 75K
22" Samsung SyncMaster 2233BW 42k
22 LG Electronics Flatron W2242T-PF 38k
22" LG Electronics Flatron W2284F-PF 46k
Nehéz találni monitort ami megfelelne,mert ha kicsit tudnál többet költeni már nem TN-t kapnál,de azok meg 16:9-sek.
Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- BMW topik
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest