Keresés

Aktív témák

• old_artist

addikt

válasz kokobe #3289 üzenetére

Üdv!

Az az igazság, hogy bármennyire is istenítették a G24-est, viszont nem egyet kalibráltam belőle, és hááát bizony a homogenitását, bevilágításait és különösen a háttérvilágítását borzasztónak tartottam, viszont reakcióideje és lagja elég jó volt, azért is ajánlották játékosoknak, mint bestbuy monitort!
    Tudom, hogy majd minden TN paneles ezzel a problémával küzd, de az Acereknél és az Asusoknál különösen felfigyeltem erre a hátrányukra, és nem tudtam szó nélkül elmenni mellette! :K
    Igen, minden képpen látnod kell élőben, és tesztelgetve választanod, hogy melyik felelne meg az elvárásaidnak,
    ... én csak azt tudtam leírni, amit tapasztaltam! :K
    ... a többi a Te elvárásaid szerint alakulhat!

• old_artist

addikt

válasz kokobe #3287 üzenetére

Üdv!

Sajnos a tapasztalataim nem valami jók az Acer monitorokkal kapcsolatban, amiket eddig láttam azokon borzasztó volt a bevilágítás és a homogenitása egy átlagos TN-es panelú monitorhoz képest, és mivel 24"-os, ezért gondolom ezek még jobban érzékelhetők és összeadódnak! A Mo.-i szervízeltetése sem olyan egyszerű, ha bármi gond lenne vele! szvsz vásárlás előtt minden képpen győződj meg róla, és teszteld le ezen szempontok figyelembe véve!
    Ha ajánalhatnám, akkor bármely samu és LG monitor sokkalta jobb választás lenne! :K

Aktív témák