- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
gorgo
őstag
Üdv!
Csupán objektív akartam lenni. Mondok még pár dolgot, ezt is objektíven: melóhelyen lévő monitorom pl szintén TN-paneles. 17" nem is új: legolcsóbb amit akkor kapni lehetett. Ahhoz képest, azonnal hajítanám ki az ablakon
Attól még az én FS Scaleo CRT-m is sokkal jobb. Olvasd el a 22"-os topikban a #4329 hozzászólást, ott is van pár (remélem) hasznos info.
Sokat filóztam, hogy ugyan ezt venném meg még egyszer(?). Nos, gőzöm sincs. Esetleg az LG 2261V-t (az 22" de csak 60k az ára). Az konkrétan nagyon tetszett, és lehetőségem volt letesztelni rendesen. Ezt "csak láttam", annyira nem is tetszett (igaz, hogy ha nem tudod tesztelni, akkor az, hogy látod, akár még ronthat is a helyzeten: egy be nem állított monitor nagyon ócskán tud kinézni) meg megmondom őszintén főleg old_artist véleménye alapján vettem meg.
Szóval az EW-ben néhány monitort viszonylag jól leteszteltem. Tedd meg te is!
A lehúzó vélemény főként a TN-panelnak szól. IPS-t vagy M-PVA-t viszont horror áron adnak 24"-be...
Ami konkrétan e monitor bénasága azok a beállítógombok...
Végül: játékra jó, főleg ha a VGA bírja natívban. Az enyém nem, így 16:9 helyett vissza kellett vennem 1400x1050-re (fekete csíkok a szélen, de legalább azonos élesség mint a natívban).Jó válogatást
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest