Keresés

Aktív témák

• Roseln

csendes tag

válasz Bazsó #3237 üzenetére

Szia,
    Tegnap óta vagyok egy Samsung 2494HS boldog tulajdonosa. :) Tényleg ajánlani tudom, 913N-hez képest iszonyat jó.

• gorgo

őstag

válasz Bazsó #3235 üzenetére

Üdv!

Csupán objektív akartam lenni. Mondok még pár dolgot, ezt is objektíven: melóhelyen lévő monitorom pl szintén TN-paneles. 17" nem is új: legolcsóbb amit akkor kapni lehetett. Ahhoz képest, azonnal hajítanám ki az ablakon :) Attól még az én FS Scaleo CRT-m is sokkal jobb. Olvasd el a 22"-os topikban a #4329 hozzászólást, ott is van pár (remélem) hasznos info.
    Sokat filóztam, hogy ugyan ezt venném meg még egyszer(?). Nos, gőzöm sincs :). Esetleg az LG 2261V-t (az 22" de csak 60k az ára). Az konkrétan nagyon tetszett, és lehetőségem volt letesztelni rendesen. Ezt "csak láttam", annyira nem is tetszett (igaz, hogy ha nem tudod tesztelni, akkor az, hogy látod, akár még ronthat is a helyzeten: egy be nem állított monitor nagyon ócskán tud kinézni) meg megmondom őszintén főleg old_artist véleménye alapján vettem meg. :)
    Szóval az EW-ben néhány monitort viszonylag jól leteszteltem. Tedd meg te is!
    A lehúzó vélemény főként a TN-panelnak szól. IPS-t vagy M-PVA-t viszont horror áron adnak 24"-be...
    Ami konkrétan e monitor bénasága azok a beállítógombok...:)
    Végül: játékra jó, főleg ha a VGA bírja natívban. Az enyém nem, így 16:9 helyett vissza kellett vennem 1400x1050-re (fekete csíkok a szélen, de legalább azonos élesség mint a natívban).

Jó válogatást :)

Aktív témák