Keresés

Aktív témák

• H0P3

csendes tag

válasz xlaci #164 üzenetére

Hi xlaci,

Ha visszaolvasgatod a beszelgetest az elmult par napban, akkor lathatod pont ebben a cipoben jartam. Beruhaztam egy 160-170kozotti monitorra, amire azt mondom hogy nagyon megerte. Tokeletes szinek, nem is allitottam kontrasztot semmit, ugy van ahogy kivettem a dobozbol. Jatekot tegnap teszteltem, nagyon mas igy, 19''es utan, sokkal nagyobb a kep sokkal ''in your face'' erzes.

Amit adtak linket nagyjabol atneztem a panel tipus leirasrol. http://www.tftpanel.hu/article.php/paneltipusok

Az olcsobb kategorias (130alatt ha jol emlekszem a samsung) tft-kel tessek vigyazni mert ha a regebbi technologiaju panel, akkor a latoszog nagyon rossz, es akar milyen nagy, akar milyen szep szembol ha tobben ultok le dvdzni szerintem eleg savanyu szolo lesz belole. Az a sok extra ''lukacs'' amit most nem tudok egyenlore kihasznalni, mert nincs szuperhiper digitalis kameram, meg sim kartyas kutyuim egy even belul szuperul fognak jonni. Magaba a monitorba be lehet csatlakoztatni rengeteg mindent, tobbek kozt sima video jelet, RGB (juj remelem nem mondtam rosszul) dugoval. Az olcsobb kategoriasokon azt irjak semmilyen ilyen csatlakozas nincs.

Amit azt hiszem kiemelnek enis, az, hogy minden iranyba, nagyon finoman csusztathatoan mozgathato a monitor, mint kes a vajban ugy csuszik es megall ahol megallitod, jo a mechanikaja a labnak. Poenbol majd kiprobalom egyszer fuggolegesre tenni a windowst milyen lehet ugy, hehe...

Mint irtam szinek tokeletesek, 0utanhuzast lattam jatekban (world of warcraft, sotet labirintusban nagy ''pukkanasok'', robbanasok, fenypontok, berantottam az egeret es semmilyen csunya utanhuzast nem erzekel a crt-hez szokott 120Hz-es szemem a sotet hatter elott, minden tulzas nelkul... jo par orat nyustoltem direkt). Megneztem par fps bemutato videot is, igaz a felbontasuk nem volt tul jo az 1920*1200-on de ott sem lattam semmilyen utanhuzas, lassu kepkioltast, halvanyulo pontokat sotetre valto kepnel...

Erm, erdekes gondolatom tamad, romolhat-e a ledek teljesitmenye idovel? Kioregedhetnek es gyengulhetnek, ergo elo johet a szellemvilag szabadon a kepernyon? :D

Szoval amit en vettem az a DELL UltraSharp 2407WFP. Nezelodj utana, van jopar teszt is, osszehasonlitgatjak oket rendesen.

Aktív témák